F4R(Megane,Laguna,Scenic,Clio) lerin hemen hepsinde Rs teki enjektör çıkıyor Yeşil halkalı..
Bazı "usta"cıklar, "Ahaa buda uydu laaa"deyip 1.6 yani Gri halkalı enjektörü takabiliyor:icon_tup:
Printable View
F4R(Megane,Laguna,Scenic,Clio) lerin hemen hepsinde Rs teki enjektör çıkıyor Yeşil halkalı..
Bazı "usta"cıklar, "Ahaa buda uydu laaa"deyip 1.6 yani Gri halkalı enjektörü takabiliyor:icon_tup:
Bazıları da Clio RS' e ucuz olsun diye Flash 1.7 debriyaj seti takıyorlar sonra da vay anam şanzuman kırdık diye geziyorlar :hehe:
Arabanın yürümesi doğrudan bütçe ile alakalı. Malesef üzülerek söylüyorum ki ikinci el RS alan bir çok genç arkadaşım bütün parayı arabaya yatırıyor ancak sonrasında koy benzini devam et gibi düşünüyor. Yapılacak bakımları atlıyor. Sonra da araba ciğersiz diye adı çıkıyor. Yazık arabanın ne günahı var.
Bakarsan ciğerli bakmazsan ciğersiz olur. Bu iş bu kadar basittir.
İyi mademde Utku sen neden kıllandırıyorsun ortalığı
Audici oldun bırakmıyorsun yakamızı :D
Maş SS RS'e diyer araçlarada kazasız belasız .... Stock makina bii başka yürüyor yaw :D:D
UR gelmiyor Trakya yollarına nedense korkuyor
Ama desenki Ataşehire gel koşa koşa gelir :D
Kafa kilit adamın oraya basamadığım yola 1 daha asla gelmem
Trakyaya gelirseniz en sağlamından deneriz Benim Stock RS i Wimmerlı utkulu(+15 HP )RS i
Trakya yollarının gözünü seviyim
ss yc denemerı aksam cok zevklıydı vıdeolar konur yakında herkes hangı aracın ansıl yuruduğunu görur ss cok guzel yuruyor ama yc de cko cok ıyı yuruyor pesını bırakmıyoru ss ın bazen kafa kafaya gıderken bazen ss öne atlıyor baya 2 aracada maşşalah yol konusundada ataşehırın yanında burası resmen harmanlık dıye tabır edelım keısnlıkle sorunsuz bır yol koca otobanda önunuze deneme suresınde 3 un uzerınde 5 ın uzerınde araç cıkmaz ...
yola kimseye bişey dedirtmem :D ...ataşehirden harbi 10 kat daha güzel...uzun gepgeniş yol + kimsecikler yok...gazla dip gaz hiç korkma misali :)
SS ve YC nin kaput altı fotoları varmı. varsa koyabılırmısınız merak ettımde.
LOG larda kaç derece çıkıyordu UTKU bu hava girişindeki Derece ?
hava sıcaklığı + 5-10 arası..
boru özel bi boru, hırdavatçıdan alınma metresi 1 liralık borulardan değil.. cm'si 1 liraya getirtmiştik :)
ekstra izolasyon var süngerle..
teflon emme manifold contaları var..
headers sargısı var.. sargı da gemi amyantı değil, en iyisinden :D
sadece boruyu bu şekle sokarak hava sıcaklığı +5-10 arası havayı motora sokmak pek mümkün değil.. olsa bile uzun süreli olmaz, bi süre sonra ısınır..
yağmur kesilince sis farına kadar uzatıyordum, o daha da iyi oluyor..
Ben en son LOG almalık baktımgımda Çok Sıcak çekiyordu
Aynı yerde benimde filtre
+40-50 C çekiyor
Teflon contaların bir işe yaradıgını düşünmüyorum
gelenekselci olduğum için :)
teflonu biz uydurmadık, hardcore modifiye edilmiş araçların çoğunda daha kalın ölçülü olarak kullanılıyor.. :)
teflon 3 sargı 5 derece boru 4 derece derken toplamında bakıyorsun 20 derece soğutmuşsun inleti.. e zaten birisi içeri 20 derece diğeri 40 derece hava sokan 2 eşit rs arasında bile dağlar olur..
Teflon bana göre gereksiz ve yüksek meblalarda satılıyor satan kişilerde :)
Aynı malzemeyi 10 da 1 fiyata yaparım fakat problem Bir yararın sağlıycağı
Yurt dışındaki adamlar anca 12-14 Derecelere düşüyorlar bu arada
Hee headers sargısına lafım yok
Çok çok yararlı bir iş kesinlikle bu arabayı kemiren en büyük etken ...
Boru desen Boru zaten pazar işi ama Sargı kurtarıyor O sargıdan bulamadım bende yapıcam :)
bu fotodakı hangı rs
sen bişeyi atlıyorsun..
ben hava sıcaklığı +5-10 derece dedim inlete..
hava 0 derece ise, giriş sıcaklığı 5-10 derece..
hava 20 derece iken, giriş sıcaklığı 25-30 derece..
yurtdışında 12-14 dereceye düşürüyorsa, hava sıcaklığı o anda maksimum 5 derecedir.. :) dışarıdaki havayı soğutup vericek hali yok ya :)
benim kullandığım boru çift kat, döndürüldüğü ya da katlandığı zaman içindeki akış bozulmayan, yani spirali gözükmeyen, silikonlu bi boruydu..
boru da önemli yabana atma..
üzerindeki sünger ise koçtaş, bauhaus gibi bi yapımarketten bulabileceğin ucuz bi malzeme..
benim eski RS, 34 U 3334 dü :)
Dışarıdaki hava 40 dereceyse araç giderken vuran havada 40 derece olmazki mantıklı değil.Öyleyse kimse camları açamaz vuran hava 40-50 derece olsa pişe pişe takılırdık :)
Neyse Güzel sistem güzel Contalar diyelim :)
Gelenekselcilikten şaşmamak lazım SS te gelenekselci Kasnak değişimi bile yapmıyor :DNe contası var nede adam akıllı caisi :)
Demekki biz bunları yapsak Fena akıp gidicek aletler vuuuuu :)
e yapın diye yazıyoruz ya :)
dışarısı 40 derece iken cam açınca seni serinleten şey o anki rüzgar bu arada sen hareket ediyorsun diye hava 20ye düşmüyor :icon_tup:
bu arada sizin arabalar ilk basış ile 5. basış arasında bariz yavaşlamış oluyor..
benim ares yavaşlamıyordu :) hatta hızlandığına pek çok zaman tanık olduk :D
Cliosportve @
Dostum headers sargısını şu aşağıdaki adresten 25mt sini 25 liraya alabilirsin. SAkın markalı ürünlere 100 dolar vs verip kazıklanma.. aynı ürün hepsi..
http://www.bercan.com.tr
Yoo Klimamda çalışıyor yanlış anlaşılmasın :) Üşüyorum hatta o derece iyi çalışıyor kapatıyorum artık :)
Arabada yürümüyor ya:) 240-250 lere kadar çıkıyoruz her rollingte. O andaki arabaya vuran 40-50 dereceleri düşünemiyorum bile :)
Bu arada LOG aldım dediğim LOG larıda 3-4 Dk Rolantide bekleyipte o an 3. viteste devir kestirerek yaptık
Yani motorun içi sıcak doluyor o anda Devir kesiyorsun....
Eyvallah Dostum Sargı zaten Gırla var Bedavaya yaptırcam ben o işi :)
Sadece vakit yok sök tak yapmaya bilirsin hep çalışıyoruz
Boş olduğumuz günlerdede Hatunlar arkadaşlar rahat bırakmıyorlar :)
Bu arada Teflon sanayisine kesin laf atmamak lazım Türkiyeyi kalkındırıyor Aynısını 15 TL ye mal edicem CNC de kestircem Serkana o olucak burda Frizbi gibi dağıtcam etrafa :D:D
Sen yaptın da senden almadık mı selçuk?
ben eşşek gibi para verdim de batudan aldım.. isteyene dekont da gösteririm.. batu da 15 liraya maletmiyor ayrıca.. üstelik işçiliği de var adama biraz para kalması sence de normal değil mi? hayrına mı yapsın?
ktec 40 pound, ben zaten ordan alacaktım batu yapmasa.. sen geç kaldın :)
Rs kaputunun altından zıyade burada hava ısınmıs gencler yavas :D
teflon conta ıcın sımdı 8.63 derece sogutur falan yazmak yerıne alın 1 takım alt ust takım her zaman yaptıgınız yolu yapıp ust emme manıfoldunun sıcaklıgına bakmanızı onerırım. Sadece deneyın kendınız gorun.
ben devamlı rolling yapmadığım için bilmiyorum hangi malzeme kaç boy..
ama toplandıkları zaman iyi bi fayda sağladıkları kesin..
headersı sarılı olmayan RS de kaputu açtığın zaman yüzüne alev vuruyor..
biraz gezdikten sonra emme manifolduna çıplak elle dokunabildiğin sadece bikaç tane RS var..
ben bu farkları gördüğüm için boy hesabıyla ölçmedim hiç bişeyi.. :)
Teflon dediğiniz abartılan malzeme abartılan kadar verim vermiyor belki 1-2 Derece oda belki ...
Satılan fiyatları görüyorum tabiki bu işe giren kişi üzerine kar koycak...
Mesela şu an peynirin kilosu 16-17 TL o adam bunu 50-60 TL ye satarsa Millet yüzüne bile bakmaz... Nasıl olsa Allahın ineği Süt bedava Alalhın otu Ot bedava Sadece Maya katıyor süte Mayada para değil zaten Oluyor sana peynir Sıfır maliyet ... Gel görki 17 TL bile pahalı bilmem ne demek istediğimi anladın mı Utku ...
O Teflon işini araştırdım ben... Serkanda Biliyor neyin ne oldugunu ...
Neyse konu mındar oldu saptı iyicene :)
Kafa şişirdik fena kitlendik konuya :D
ben VTi'da hondata emme manifold contası takmıştım zamanında.. tek parça idi.. ne artı ne eksi etkisini görmemiştim..