okanın clionun bende bu resmi vardı filtreyle uğraşıyorlardı ama baya oluyor çekeli aşağıdan cai yapıyorlardı
http://img708.imageshack.us/img708/3880/fotoraf0775.jpg
Printable View
okanın clionun bende bu resmi vardı filtreyle uğraşıyorlardı ama baya oluyor çekeli aşağıdan cai yapıyorlardı
http://img708.imageshack.us/img708/3880/fotoraf0775.jpg
edittttttt :)
Utku da filtreli filtresiz caili caisiz butun loglar vardı, bende de Maxogen logları vardı, o lanet olası demlik sekilli filtrenin verimi adamı sasırtır ama fıyatı fenalarda.
............................
Utkucum sen sanırım benim yukarıda yazdıklarımı ya okumadın ya da aklın başka şeye takılmış okurken.
Bak bu sorularına zaten önceki yazılarımda sen daha sormadan cevaplarını vermişim bir daha kopyalayayım senin için :) ;
Bu yorumuna gelince, aslında burada hem benim hem diğer arkadaşların anlatmak istediği şey ordan kıs burdan kısdan ziyade daha çok önceden de söylediğim gibi fayda-maliyet veya maliyet-getiri ilişkisini düşünerek modlamaya girmektir. Bak bakımını eksik etmekten bahsetmiyorum yanlış anlama. Bakımını eksik ettiğin hiçbir arabanın benim gözümde yürürünün kıymeti yoktur. Bahsedilen şey, keyfe keder modlama. Dolayısı ile insanlar 250 lira verip ısı yalıtımı yapıp motora uzun ömürlü fayda sağlamak yerine örnek veriyorum 250 lira verip iyi bir CAI yapar ve çok daha fazla verim alırım diyerek haklı olarak eleştiriyor. Bu eleştirileri de bazen haklı görmek lazım. Netice itibarı ile 15 liraya düşük bütçeli araba alıyorsun. Modifiye bütçen de ona göre oluyor hali ile. Eğer çok paran var para sorunun yoksa gider 40 milyara typeR alırsın Kprosunu RBC sini todasını takar ayarlarını yaptırır yeni kasa M3 le yürür hatta geçersin. Önemli olan düşük bütçen ile maksimum verimi alabilmektir. Yoksa conta veya sargı gibi daha harcayacak tonla şey bulursun ;)
Herşeyi yazman da bence çok güzel birşey. Takdir ediyorum. Bilirsin ben de RS ile ilgili sizin kadar olmasa da az çok ne biliyorsam herkes ama herkes ile ;) paylaştım paylaşıyorum. Yeter ki modlama sınır olan şu RS' ler iyi yürüsün.
selçuk yanlış konuşuosn bak burda herkes benim ne kdr deneme canlısı olduğumu bilio sen gelmiş diosn ki tel kapıo bu nerden çıktı sen trakyacısın ben şekerpınarcıyım ben R yapsam Ataşhire çıkmam haftada 3 kez ;) korksam oraya çağırmam sende oraya çağrıosn beni .. adam açık açık dioki 1.6 enjektörü gözümle gördüm hala uymaz diosunuz ya helal olsn be .. işte milleti inandıramıoz yaa sorunlu die suç bizde haklısınız ;)
Ben senin dediklerini zaten anladım, genel olarak bi cevap verdim, sadece sana da alıntı yaptım bi kısmı seni ilgilendiriyor diye, sorun yok yani ;)
Şu da var, iyi bi cai, iyi bi egzoz ve yazılım yaptıktan sonra yapabileceğin pek de basit mod yok.. manifold matchleme, egzantrik ya da klima iptali vs gibi zahmetli işlere sıra geliyor.. o zaman elindekileri nasıl en iyi değerlendiririm diye düşünüyorsun, bunlar çıkıyor :)
Arabamın gideri bana yeter diyen adama headersın sökme takma işçilik masrafı bile çok gelir.. Biliyorsun uzun bi iş.. Ama haftada 2 gün çıkıp 50 lira benzini rollingde yakmak için gözden çıkaranlar için bunlar çok da fazla maliyetler değil.. Benim de demeye çalıştığım buydu..
RS çiler gelsin bize Audici heleki Atmosferik olmayan aracı olanlar asla salça olmasın :)
O zaman ben de susuyorum artık:o Çünkü ben de bir bakıma üfürükçüyüm. Mazot üflüyorum ama üflüyorum :D
Bora emmi senin ismin yeter :) EB RS le yaptıkların unutulcak gibi değil:p
hadı ayarlayın bı organızasyonda gorelım en cıgerlı RS kımın rs mıs;)
ahahahahahahahaha :D:D:D okan nerdesinnnnnnnnnnnnnnn son durum hoşuma gitmedi
yakın zamanda guzel bı organızasyon ayarlıyalımda rs lerı gorelım merak soz konusu
Agustos sonu gıbı atasehıre gelmeyı planlıyoruz ciğerci okanla birlikte:D
hee e gençler görek bakak:)
en böbreksiz dalaksız endoplazmikretikulumsuz arac alicanın urrrrrrrrrr rs dir ehuehuheue:)
Cigerli RS ler belli ortada Şu an gördüğüm 2 tane var
VE ile SS varsa güvenen çıkarır RS lerini
Sıkarız hertürlü :D
Finalde Edirneye Tava ciger yemege gideriz yenilende keko değil ya Cigerleri ısmarlar artık :D:D:D
el attığım ares yürür, denemede görürsünüz, alicana güvenmesem de arabasına güveniyorum :D :D
ben sizin gibi korkak gibi şeler yazmıorm güveniorm dimi aracıma aha işte meydan hadi bakalım.... 1.6 enjektörü uymaz uymaz diodunuz yaaa aha bilenler dio işte cuk die oturuo gözüyle gördü adam şahit ?? çok bilmişlik yapmayın işte sıkıntın varsa hallet denicez divix vivix ne olursa olsn çekin tamam teke tek denicez .. 1.6 enjektörü taksana bi tane farkı gör ? bu alem evt o.. alemi az bişiyin olr geçilirsin hemen aa geçtim döşedmi alicana olur ama geçemedin beni o halde bile şu halde nasl geçicen ? görcez çok konuşmaya gerek yok seni seviorm selçuk ama yazdıklarınız yanlış gerçekten ;)
Alican bende seviyorum seni ama o son gün olanlar pekte hoş değildi
Bütün 6 gün boyunca konuş konuş 7. gün olur piyasada olmazsın hani en azından telefon açsan desenki gelemiyorum kusura bakma anlardım...
Hani aramasam seni telefondan ne oldugunu bile anlayamıycaz :DPaleler gibi bakıncaz durcaz :hahaha:
benimki en ciğersizlerden :D
ama bir organizasyon yapalım şöyle b ir kaç rs e5 felç edelim tem de olur
saçmalık çnkü benim enjektör 1.6 ydı orjinal 2.0 lik enjektör taktım çok işesin die takmadım bilmem kaç cc vs olması gerekeni yaptım arabanın istediği 2.0 likti regulkatar vs uğraşmam .. orjinal 2.0 lik enjektörleri var sadece arabanın istediğide bu 1.6 yerine 1.6 takanın aklını s... ztn
dorudur uras abi yani bu ciğer durumu hep değişken
youjizz koyalım daha iyi olur :D