User Tag List

Sayfa 6/9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
161 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: dj cupra vs skn typer

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kickboxer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selcuk abı

abi okudumda gözünüzü seviyim şöğle yemin etmeyin doğru olsada tüylerim diken diken oluyo
    ıcım rahat kardesım benım ben gectım

isyfuat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ıcım rahat kardesım benım ben gectım
    kanka bu adam ne ayak yaa bı aksam rolıng dıılde trafık yapalım kım daha ıyı gorelım kanka

BAR22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı isyfuat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka bu adam ne ayak yaa bı aksam rolıng dıılde trafık yapalım kım daha ıyı gorelım kanka
    kanka bence hem roll hem trafik STP alayına goooo

isyfuat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selcuk sıkar ama zaferıbılmem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DJ cupra sahibi zafer sözüm sana..her geçtim dediğinde paramı bonusmu kazanıyorsun,sanki bütün typeR ları geçtin en hızlı hondayı geçtin,sanki israillinin typeR ını geçtin,sanki milli yarışcısın israillileri geçtin madalya kazandım..tamm yeter ya geçtiysen geçtin bıktık valla ya.
    Dr.ECU

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu tartışmaya girmek istemiyorumda Allah aşkına SKN yürürken bu Cupralar nerdeydi ?
    Ben çıkıp sırf dandik stage 1 superchips yazılımlı Cupramla denerken bu arabalar nerdeydi ? Turbo araba ile üzerinde Kpro bile olmayan Type-R a bilenmek nedir abi hiçmi utanmıyorsunuz ?
    Şu Tunanın aracı Yiğitin aracı ile deneyin eğer kendinize gerçekten rakip arıyorsanız ve kendinizi geliştirmek istiyorsanız hakkıyla yüklü araçlarla deneyin filtre headers Type-R ile deneyip sen arabacı değilsin falan demek hakkaten ayıptır zannedersin tüm dünyada bu speclerde hep Type-R geçiyorda Selçuğun arabası 2 boy geçildi diye arabacı olmuyor valla mantıksız konuşuyorsunuz bırakın artık şu fanatikliği taraf tutmayı keyif almayı öğrenin az..
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

DR808 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçlara...
    Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    filtre headers'li type-R kullananlar arabacı değilse biz hiç girmeyelim bu siteye

-HAKTAN- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Czfr'ye diyecek soz bulamiyorum ne desem az kelimeler kifayetsiz kalıyor her yazdığı şey beni çok güldürüyor çok yasa czfr adam bomba ya vecihi gibi

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jam da Joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu tartışmaya girmek istemiyorumda Allah aşkına SKN yürürken bu Cupralar nerdeydi ?
    Ben çıkıp sırf dandik stage 1 superchips yazılımlı Cupramla denerken bu arabalar nerdeydi ? Turbo araba ile üzerinde Kpro bile olmayan Type-R a bilenmek nedir abi hiçmi utanmıyorsunuz ?
    Şu Tunanın aracı Yiğitin aracı ile deneyin eğer kendinize gerçekten rakip arıyorsanız ve kendinizi geliştirmek istiyorsanız hakkıyla yüklü araçlarla deneyin filtre headers Type-R ile deneyip sen arabacı değilsin falan demek hakkaten ayıptır zannedersin tüm dünyada bu speclerde hep Type-R geçiyorda Selçuğun arabası 2 boy geçildi diye arabacı olmuyor valla mantıksız konuşuyorsunuz bırakın artık şu fanatikliği taraf tutmayı keyif almayı öğrenin az..
    Benle denesinler kanki

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE/]Jam da Joker;1708794]Şu tartışmaya girmek istemiyorumda Allah aşkına SKN yürürken bu Cupralar nerdeydi ?
    Şu Tunanın aracı Yiğitin aracı ile deneyin eğer kendinize gerçekten rakip arıyorsanız ve kendinizi geliştirmek istiyorsanız hakkıyla yüklü araçlarla deneyin filtre headers Type-R ile deneyip sen arabacı değilsin falan demek hakkaten ayıptır zannedersin tüm dünyada bu speclerde hep Type-R geçiyorda Selçuğun arabası 2 boy geçildi diye arabacı olmuyor valla mantıksız konuşuyorsunuz bırakın artık şu fanatikliği taraf tutmayı keyif almayı öğrenin az..[/QUOTE]

powered by:
    Can's

VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    grds bana özelden son fiyat verinmi
    zuahzuahazuh gece gece yarıldım resmen

şu forumda stp'ye roll den kaçtı diyen adam kendini komik duruma düşürür sadece. tanışmışlığım yok ama her konuda yazdıkları belli,yaptığı teklifler belli,gideri belli adam bu giderler yüzünden kaç gün ban yiyor kalkıp roll'den kaçtı dersen sadece kendine güldürürsün..

(objektif yorum)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    skn yürürken denmiş skn'nın ne sıkıntısı varkı artık yurumuyor cıdden merak edıyorum cunku bu ılk duydugum degıl skn hakkında...

bu arada gıderler hakkında selcuk roll'den kactı garıp bır yorum olmus ben az cok tanırım onu..su an aramızda acık ama kacıcagınıda hıc zannetmıyorum sahsen benım elımden vıtes atamıosun bu araba daha ıyı yurur dıye arabamı alan adamdır zorla ...ki yanda içim acırken arabamı 2 3 boy daha ıyı yurutmuslugude vardır hemde denedıgım adam hıc bır hırs olmadan makarasına denedıgım arkadasımken...

su an telefon acılsa cıkıcagından emınım

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı czfr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    niç niç yapma selcuk cok korktum birdaha seni gördüğüm yerde selam saygı ve hürmet edicem stp beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gectiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hep gececek bu böyle bilineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e
    AH ge ecek yürgit her seferinde gecen benim sen bi kurnazlık yaptın ama ne habire ondan bahsedip duruyorsun oğlum senle yan yan gelip bastığımızda kim kim he ben s2000 sıkayım 10 kere üst üste basayım sonra sen bişekilde ne yaptın bilmiyorum denemeni sonunda frenler basıldığında dolmuşsun heh heh dur geciyom len cuprayı s2000 faln cok adrenalın dolmuşsun oan öyle gelmiş sana bak sana tavsiye de bulunayım sen beni gecemedin tamam anladın o dediğn gazoz ağacı unutma.arkadaşlar bu form da gerksiz konularla sizleri kafalarını doldurduk cok özür herkezden daha yazmam sana
    arkadaşın decoderi varmı

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cumartesi günü çekirdekleri alıp izlemek lazım uhauhahauuahuah ))))
    Scorpion TypeR

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bosverın arkadaslar zafer efendı ancak caı hdr egzozluya bılenır ama onada gecıldı merak etmeyın yanımda 1 kısı fazla bagajımda tesısat varken.bahsettıgı denemedede 4 u bıtıremedım 5 6 cektırmedı bana o bunu acı acı bılıyor... ha bakın sımdı eve gırdım az evvel KUK cupra ıle denedım 360 hp KUK vs 230 hp STP sanırım bı 8 10 boy gecıldım belkıde daha fazla ama cok zevklıydı... kaana tesekkur ederım eglendırdıgı ıcın dune kadar bana araba yapmayı soran kısıler bugun cuk kaldırıyoya ona cok guluyorum... zafer unutmakı bı kpro ıle acık ara olur sana... ha her typera kaldırdınya hanı LY typer suan ıstanbulda ... ayarı yapılıcak 2 3 gune.. sonra gelde bı sana bı senlık yapalım...

@joker tesekkurler
    @mert tesekkurler
    @jdm vtı tesekkurler

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bosverın arkadaslar zafer efendı ancak caı hdr egzozluya bılenır ama onada gecıldı merak etmeyın yanımda 1 kısı fazla bagajımda tesısat varken.bahsettıgı denemedede 4 u bıtıremedım 5 6 cektırmedı bana o bunu acı acı bılıyor... ha bakın sımdı eve gırdım az evvel KUK cupra ıle denedım 360 hp KUK vs 230 hp STP sanırım bı 8 10 boy gecıldım belkıde daha fazla ama cok zevklıydı... kaana tesekkur ederım eglendırdıgı ıcın dune kadar bana araba yapmayı soran kısıler bugun cuk kaldırıyoya ona cok guluyorum... zafer unutmakı bı kpro ıle acık ara olur sana... ha her typera kaldırdınya hanı LY typer suan ıstanbulda ... ayarı yapılıcak 2 3 gune.. sonra gelde bı sana bı senlık yapalım...

@joker tesekkurler
    @mert tesekkurler
    @jdm vtı tesekkurler
    yok mu lan bana teşekkür bana tayyar savundurdun burda

Onur typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cuprayla k prosuz typera bılenmek cok komık yaa... helal typerlara her zaman alayına gider

Spook - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jam da Joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğru söze ne denir...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)