meraktan soruyorum, o gece köprüden baya bir wideo çeken arkadaş wardı, neden Rol Vtec ile GOLF'un teke tek denediği wideo yok burda? Kimse mi çekmedi? dicem ama çekenler wardı... hiç olmazsa msn den filan alayım arşiwe eklicem :)
Printable View
meraktan soruyorum, o gece köprüden baya bir wideo çeken arkadaş wardı, neden Rol Vtec ile GOLF'un teke tek denediği wideo yok burda? Kimse mi çekmedi? dicem ama çekenler wardı... hiç olmazsa msn den filan alayım arşiwe eklicem :)
her yere boyle bı ust gecıt şart
Denedinizmi arkadaslar ? Subarunun arizasi nedir neden servise gitti ?
ne oldu ya ,o kadar atıp tutuyordunuz ,hala denemedinizmi?madem deneyecek arabanız hazır değildi,niye o kadar kırıcı laflar söylediniz birbirinize.deydi mi?
hala haber bekliyoruz :)
O denemede golf arıza ışığı yaktı ,ıkı dakka sonra denedınız 3-4 boy ıyıleştı yanı sızın o denemenın hükmü kalmadı o yüzden eklemedık,sağlıklı denemelerın vıdeoları lazım bıze:)
Bu arada spec c vs evo denemesı olacağına ben ınanmıyorum bekleyıp görelım :icon_tup:
14 gun gecti.... 5 gun sonrada ben geliyorum zaten
atıp tutmak kolaydır malesef ama denemek için korkmanın bi mantığı yoktu zaten geçecektim bunu herkez biliyo...
basar gelde bari senle basalım geçsende deneyelim :D
kuk ve evo denemesinde videoyu ceken arkadaslardan biri diyor ki ''bakın ben demiyorum :D''
''bu araba standartsa beni ....ler'' :D
neden oyle diyor o arkadas ?
LM evo x gidiyo inanmayan gelir görür sadece kat iptali ve son susturucu var komple bile egsoz yok. dileyen gelir görür tekrar tekrar slüyorum araç sıfırdan beri bende tutupta araç fabrikadan modlu çıkacak hali yok sanırım...
edit:yakın gitmiyorum 230 dan sonra öne çıkıyorum...
Kat'ı üzerinde,son susturucusu orjinal orj. basınçta bir evo x ile LM arasında enaz 10 boy fark vardır bence..O yüzden bende typer ile ilk deneyip geçildiğimde kafaya takmıştım :D Taaki LM Evo yazılımlı evo'yu geçene kadar :D
ya arkadas bu istanbulluları anlamak mumkun degil adamlara egzoz var yazılım bile yok diyoruz inanmıyo e madem inanmıyodu burda söleseydi acıp baksaydı oraya gidiyosa susacak..
heee kendine cok guveniyosa cebine 5 lirayı koyacak gelecek istedigi yerde istedigine gosterecek orjinalmi degilmi diye..eger egzoz dısında bisey cıkarsa ben onlara 10 lıra verecem bos bos bilmeden atmayın..
bizim orjinal evoyu gecemiosa bence cupra gitmiyo?hadi bakalım bide işin bu boyutu var