Ok ama orjinalden eskisgini. Olmamasi demek orjinal demek degil. :)
Printable View
yaw abi vallahi millete hayret ediyorum tamam tayyar güzel arabada karşındakine baksana 335 ve evoX ne kadar kolay geliyo insanlara
Yaw mustu ben ankarada atmosferik araba bulamıyodum mecburen sarıyodum turbolara geçtiğimizde oluyodu ama böyle ciddi giderli arabalara denk gelince yaslayıp geçiyolardı,
combo ankaradan diyen olmaz deneriz bakarız bu muhabbetler uzaktan oluyo hep o yüzden boşş
Stock evo ile subaru spec c denesenize kanka evo kesin alir bence?
aslında evet mustafanın spec c ile bi denemek lazım bi konuşuyum onunlada çıkalım ama o roll yapmaz drag yapar sanırım.
tüm araçlara maşallah
Rolling gecelerinin vazgeçilmezi ROL VTI :)
güzel denemeler hepsine maşallah. 3 lü basılan yerde gözlerim cuprayı aradı arkadan gelir diye :) güzel bir geyik olurdu aslında
Tabiki ama olay kendi avantajli yerinde deneyip diger aracin avantajli oldugu yani rolling ve yuksek suratte denememek.
Kardesm sen biliosn bizdeki deneme amaci eglence ama denemeyi kendi lehine cekmek olmaz. Enayi degiliz :)
Rolling neden yapmiyor :) israrda etmiyicem hadi sadece drag olsun istedigi surattede gazdan ceksin.. Ama unutmayin benim aracim ince yanakli lastigi bitmis 1900 kg miami spec cabrio m3 degil kopek gibide sifirdan kalkar ;)
Maksat muhabbet tr ye gelince bulusuruz :)
Eger karsi tarafda eglence ariyosa gelsin drag roll top speed hepsine bakalim eglenelim farketmez isterse 0-100 kmh olsun isterse 150 kmh de yaris nasil isterse oyle bitsin ;)
geldiğinde haber verde üç beş araç kendi aramızda eğlenelim ;)
Buarada spec c ile hicbir denemede nos kullanmicam stock 338 hp
ben ogunku muhabbetımizde mustafayada soyledim MZ4 hic kolay bi rakip degilki eminim herturlu onde olucaktır..
aslında kimin onde olabilecegini basarı bekleme geregi duymadan bi evo denemesiyle anlıyabiliriz..bizim evocu mustafayla bi spec c yarışı ayarlarsak?evo10 vs spec c?
1. viteste roll yaparlar cunku evo mustafa pek sıfırdan kalkma taraftarı degil.
dip not: rollingde başarla denemiş biri olarak soyluyorumki hiçbir şansı yok spec c nin.