Mz4 basar rollingde üzer benden söylemesi
Printable View
Mz4 basar rollingde üzer benden söylemesi
ah lıyorum wahlıyorum arabayı soktum dıye:) neyse konuya gelelım z4 nossuz bence gecer zaten noslasa bı 15 boy olur dıye dusunuyorum ama tabı denemk lazım geldıgınde tr ye bakıcaz artık basarcim:)
500 hp lık mz4 le bızde denemek ısterız bızı de çagrın bı kac araba gelelım olurmu
ne zaman olur
1 ay sonra ankaradayim arabanin icinede hd kamera bagliyicam aksaminada vidyolari paylasiriz ;)
o uzun zaman o zamana allahtan bı keder gelmesse denezız bende yarın obur gun sandım
:) :) .......................
0 -400 metrede standart spec c aracımla nossuz basarcım hala bekliyorum bakalım kimin şansı var yok görelim mustafacım sende spoylerini sök gel belki sansın olur :-))))karıstırmayın sti değil spec c
60-280 basalım istersen ben 2 kişi sen tek bas spoileride sök istersen diğer evo x lerle karıştırmayalım besmele çekip marşa bastığım anda herşey değişir :)
deneme işinide hafta sonu yapalımda lafta kalmasın
edit: hatta türkiyedeki tüm stock turbolu impreza spec a-b-c-d... ile deneyebilirim
mustafa the alayına goo !
bende stock evo 3 4 5 6 7 8 9 10 hepsini bekliyorum dif sorunu beni ilgilendirmez kırılırsa yarısmayın kırarsanızda parasını verin alın kardeşim 0 400 roling hatta boluya kadar denemek serbest hepsini deneyelim bakalım ama yada siz kendi aranızda roling resmi yarısı düzenleyin bizim difransiyelimiz cok sağlam 0 400 hodri meydan