tünel videosu güseldi seslerde öle
3 vti ada maşallah
geLsin hayat biLdiği gibi.......
Rpm Race Events......
Yuh o kadarsa işler değişirSesi geç abide eğer alev varsa altta hemde hks falan tarzı ise alevi varsa sıkıştırması yada avansı fazladır bu net
senin antalyaya geleceğini duydu arayacaktı aslında seni o[/QUOTE]
Aradı kardeşim konuştuk demin saolsun
İşte o zaman avansları tepe![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
bişeyler var veya yok çokta önemli değil sadece bana var gibi geldi onu söylemek istedim![]()
ZV nin sahibi benim. ilk denememizde benim telefonum çaldığı için kornayı duyamadığımı ve geç kalktığımı söylemiştim. sonra ki denemelerde göktürk arkadaşım kullandı aracı o gerekli bilgileri buraya yazar. 2 sefer de geçtiğini söyledi. eğer varsa gelin bi daha deneyelim camcar eşliğinde hepimzde görmüş oluruz... saygılar...
EcuTech
olum buluşma mı düzenlediniz polemik ortamımı gene buluşup gene dener millet kimse birbirine gider yapmasın
Hemde çook kanka
Spec leri nedir aracın sahibinden öğrenelim
Yuh![]()
Abi orj eksozda bile öyle yürüdüyseniz olay açık ve net zaten bu kadar yük olan araba ile
Maşallah K ya
Gider olduğunu sanıyorum ya güzelce kounşuyor herkezZaten bende gelicem haftaya
Yazılımı egzantrikli ayarına göre avansları fazla açık o zaman
K nın şanzımanını ben koydum kısa olarak almadımHiçbir 106 tıma kısa takmadım
Çelişiyor ama konular.ZV nin spec leri her sayfada değişiyor.Biri geçti diyor biri geride?Nasıl olcak?
zv 619 yazılımını ben verdim arkadaşlar...sarı 106 gti kendim kullanıyordum aynı yazılımı zv 619 araçta sadece cihp eksoz filitre war ama üst speclerdeki 106 aracları fazlasıyla zorlar ve egzantriksiz kısasız 106 biz burda 1.2 boy önde yürüyoruzz ben bunu kendisinede syledim farkı sizde görmek isterseniz tekrar video çeker atarsızsınız herkeste görür....
yol herzaman orda arabası olanaaa?
ZV'nin chip oncesı ve sonrası halını adım gıbı bılıyorum kımse sıkıstırma falan var dıye camur atmasın chıp den sonra patırdamaya basladıMAŞALLAH
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)