ss magnum...
işlerden dolayı fırsat bulup yazamadım. ogün tanıştık konuştuk ii hoşta şimdi burda zv gerideydi dersen olmaz 2 denemedede 4 e atmamla yanındaydım ve 2 sindede gazdan ayağımı çektiğimde çamurlukla öndeydim. nasıl yanyanaydık diyosun anlamadım doğrusu
maşallah aracın dip diri duruyo çok güzel yürüyo hatta dahada gideri var eminim orj egzosla yarıştın ben mustafayla denediğinizde noldu bilmiyorum ama benimle yaptıgın 2 denemedede çamurlukla öndeydim bunuda adım gibi biliyorum aksini söylemeye hiç gerek yok.
DR.ECU 207 GT
ATA MOTORSPORT
vay be ikisnde de çamurlukla öndeydinbirinde hiç burun çıkarma falan olmadı..diğerinde kafa çıktı sonra yine yan yana olduk demekki sen gaz kesmişsin tamam..4 kadar geride değilmiydin peki? 4 te yanıma geldin ben aksini iddia etmedim..neyse egzoz değişecek tekrardan denenecek..hatta şöyle yapalım senin aracın onurun aracı zv ve benim araçla aynı anda role başlıyalım daha keyifli olur bir kerede bitmiş olur..ona uygun yer yok demeyin var
..şunuda söyliyeyim bizim burada anlaşmamıza imkan yok sana göre sen iki sefer geçtin bana göre durum o şekilde değil
![]()
Bacanam burada polemiğe gerek yok bence sabır beyler geçen geçilen c.tesi günü kameralı olarak belli olacak şimdiden kazanacak arkaşımıza tebrikler diyorum.
bu işlerden anlayan adamlarsınız alper adam diyor zaten orjinal eksozla yürüdüğünü düz boru remusu tak inanıyorum o arabada şayet değişiklik olmazsada 2 boy gideri var yanlışım varmı ?![]()
kesin cumartesimi deneme.
Yarışan adam bu gören adam buki oraya geldiğindede aynı şeyi söyledi.Forumda ayrı orda ayrı konuşmuyor
Ben şunu söyleyeyim.K 106da piston vs olmasına karşın ZV dede egzost var.2 aracın specleri birbirini karşılıyor.K egzost yapsa tabikide daha gideri var ama keşke taksaydım veya takınca görüşürüz kim kimi geçiyo gibi konuşmalarda yanlışK'da piston chip var ZV'de egzost chip var buna sayalım
orda o specler vardı öyle yürüdüler.Cihan kardeşim sende gel miss gibi roll gecelerine akarız
Efeninde dediği gibi "yüzyüze farklı,forumda farklı konuşuluyor" ama görsen herkes ciyer
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)