ahahahhahahahaa
Printable View
Kanka bak Muharrem gelsin yazar zaten biz hep üstlere çıkmaya calıştık olmadı genelde frene bastın sen devam edilecek bile olsa yol. 190-200 e kadar basabildik hep senin kadranın başka gösteriyorsa bilmem :D 3 tane video var birinde sen önde fırlıyorsun yavaş yavaş kapatıyorum 200 e kadar birinde ben önde fırlıyorum aça aça gidiyorum. Birinde kafa kafaya gidiyoruz ama hep 200 civarında kesiyoruz. 5. vitese hiç atamadım ben atsaydım aracımı orda görecektim. Kısaca sen aracını güzel denedin ama ben deneyemedim:D
Ama aracının ayarı güzel maaşallah diyorum.
alt devirde basıldığında m5 hantal kalıyor 1800 küsür kilo 240 dan sonra açılıyor mesela 160 roll yapılsa 250 km gelmeden hepsini siler kısacası m5 çocuk arabası değil 40-210 denenecek araba değil.:)
maşallah araçlara güzel deneme olmuş .........
olgar kadran vıdeosu vardı benım enes gercı bana engel oldu ama vıtes atarken, bı ızlesek:) 3-4 yapabıldım
olgar 1vıdeodan oncekı vıdeoda net 1boy gectım hıc yaklasamadın o dedıgın vıdeo koydugun o vıdeo degıl:) sımdı ızledım vıdeoları eneste burda yazar 5 7100dondum mu donmedımmı ben cogu denemede senle 5sonuna kadar gıttım ben, yanı 5vıtesı 190 200demı bıtırıyorum:) bu gun gel arabama bın 5 7100dondugumde kac yapcak:D koydugun vıdeolarda dogru 5 ortasında kesmışız hep ama 3 tane deneme olmadı en az 8 deneme yaptık senle:)
teke tek tekrar denensin bence. hatta ilerki hızlarıda görelim
2 aracada maaşallah, intercooler gelmeden önce deneme olursa 97 oktan + 2 tane booster atılsa +30hp sanmam direk 1depo benzin ile 335 biraz daha öne çıkabilir.
butun araclara masallah
bu arada bitane sc s2k vardı deli gibi giden 335 ile denemisti cok keyif aldım izlerken alev alev:)
bu arada 2. videoda 335 geliyor one gecicek gibiyken yol bos olmasına ragmen cupra neden fren yapıyor ? bi sorun mu vardı acaba?