User Tag List

Sayfa 5/10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
185 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Demon 335i vs BKR Cupra

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı basar13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Gerci orasi istanbul ne m6 lar gorduk ne m5 ler m3 ler gorduk sosyete ///M avcisi duman ediyolar arabalari
    ahahahhahahahaa
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Reşit 5 bitirirken yaklaşamıyorsun 1. video dediğin Başka video yok bu arada çekilmemiş 7 snlik videolar var durdurulmuş onlar hep yüklemedim o yüzden. Teke tek önde oluyorum demişsin ya şöyle düşün. Teke tek denediğimizde ben senden daha hafifim o yüzden ben daha avantajlıyım imkansız yani 2ye 2 denememizde ben senin yanına enesi verdim ben muharremi aldım. Muharrem 90 KG Enes 50 kg. Sen 110 ben 100 kg. Hesap et. 1 de azcık önümde olsaydın 2ye2 de yarıp geçmen lazımdı çünkü biz 190 KG siz 160 KG 30 kg dezavantaja düştüm ben
    kanka sıkıntı yok 1.vıdeo son deneme zaten dedıgıne gore, ondan once kı denemde 1boy ben ondeydım ondan oncekılerde hep kafa kafaya gıttık zaten aynen yazdıgım gıbı, olgar tek tek denerız en guzelı o olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı basar13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tebrikler ama istanbul rollingleri rezalet yol yok uzuna gitseydiniz 335i cok daha fark atardi... Ankarada her an top speed hazir

benim dusunceme gore arac tahminimce gidiyor...

Armagandan biliyorum map 7-8 isin rengini degistiriyor, log alip yolladiysan amerikaya oda yardimci olur yaziliminin duzelmesinde aracin intercooler map 8 ile 50-260 kmh araliginda 5 boy daha hizlanir...

map 8 de bile uzunda duzgun kullanmasini bilen aracina bakilmis M5 gecilmez uzunda alir en fazla 240 a kadar dayanirsin

Gerci orasi istanbul ne m6 lar gorduk ne m5 ler m3 ler gorduk sosyete ///M avcisi duman ediyolar arabalari
    başar fark atma yok 5sonu bende 235 de 7100devırde vıtes atıyorum kafa kafaya gıdıyobazen o one cıkıyo bazen ben hee 6cektıgımde neolur bılmem denerız zaten ustlerde gecıcegı kesın ama denerız 280kadar

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başar fark atma yok 5sonu bende 235 de 7100devırde vıtes atıyorum kafa kafaya gıdıyobazen o one cıkıyo bazen ben hee 6cektıgımde neolur bılmem denerız zaten ustlerde gecıcegı kesın ama denerız 280kadar
    Kanka bak Muharrem gelsin yazar zaten biz hep üstlere çıkmaya calıştık olmadı genelde frene bastın sen devam edilecek bile olsa yol. 190-200 e kadar basabildik hep senin kadranın başka gösteriyorsa bilmem 3 tane video var birinde sen önde fırlıyorsun yavaş yavaş kapatıyorum 200 e kadar birinde ben önde fırlıyorum aça aça gidiyorum. Birinde kafa kafaya gidiyoruz ama hep 200 civarında kesiyoruz. 5. vitese hiç atamadım ben atsaydım aracımı orda görecektim. Kısaca sen aracını güzel denedin ama ben deneyemedim

Ama aracının ayarı güzel maaşallah diyorum.

tolga900 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alt devirde basıldığında m5 hantal kalıyor 1800 küsür kilo 240 dan sonra açılıyor mesela 160 roll yapılsa 250 km gelmeden hepsini siler kısacası m5 çocuk arabası değil 40-210 denenecek araba değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga900 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alt devirde basıldığında m5 hantal kalıyor 1800 küsür kilo 240 dan sonra açılıyor mesela 160 roll yapılsa 250 km gelmeden hepsini siler kısacası m5 çocuk arabası değil 40-210 denenecek araba değil.
    Kesinlikle öyle. M5 200'ün üstünde tutulamayacak bir araba. M5 in sahibi ben olsaydım en azından 100 KM hıza getirirdim aracı roll esnasında dayanabilecek denesin derdim.

by serçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara güzel deneme olmuş .........

tolga900 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle öyle. M5 200'ün üstünde tutulamayacak bir araba. M5 in sahibi ben olsaydım en azından 100 KM hıza getirirdim aracı roll esnasında dayanabilecek denesin derdim.
    maşallah senin arabada çok güzel yürümüş güle güle kullanın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga900 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah senin arabada çok güzel yürümüş güle güle kullanın.
    teşekkür ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olgar kadran vıdeosu vardı benım enes gercı bana engel oldu ama vıtes atarken, bı ızlesek 3-4 yapabıldım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka bak Muharrem gelsin yazar zaten biz hep üstlere çıkmaya calıştık olmadı genelde frene bastın sen devam edilecek bile olsa yol. 190-200 e kadar basabildik hep senin kadranın başka gösteriyorsa bilmem 3 tane video var birinde sen önde fırlıyorsun yavaş yavaş kapatıyorum 200 e kadar birinde ben önde fırlıyorum aça aça gidiyorum. Birinde kafa kafaya gidiyoruz ama hep 200 civarında kesiyoruz. 5. vitese hiç atamadım ben atsaydım aracımı orda görecektim. Kısaca sen aracını güzel denedin ama ben deneyemedim

Ama aracının ayarı güzel maaşallah diyorum.
    olgar 1vıdeodan oncekı vıdeoda net 1boy gectım hıc yaklasamadın o dedıgın vıdeo koydugun o vıdeo degıl sımdı ızledım vıdeoları eneste burda yazar 5 7100dondum mu donmedımmı ben cogu denemede senle 5sonuna kadar gıttım ben, yanı 5vıtesı 190 200demı bıtırıyorum bu gun gel arabama bın 5 7100dondugumde kac yapcak koydugun vıdeolarda dogru 5 ortasında kesmışız hep ama 3 tane deneme olmadı en az 8 deneme yaptık senle

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teke tek tekrar denensin bence. hatta ilerki hızlarıda görelim
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 aracada maaşallah, intercooler gelmeden önce deneme olursa 97 oktan + 2 tane booster atılsa +30hp sanmam direk 1depo benzin ile 335 biraz daha öne çıkabilir.

Efkan_Efekan
    Misafir
    butun araclara masallah

bu arada bitane sc s2k vardı deli gibi giden 335 ile denemisti cok keyif aldım izlerken alev alev

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teke tek tekrar denensin bence. hatta ilerki hızlarıda görelim
    enes bılıyo atrabanın ıcınde soyledıklerımı cok zevk aldım 6 cok gormek ıstedım 280kadar basabılsek dedım hep hatta enese dedım kı atasehıre donerken kavacık yapalım bıde 280 yaparız boşsa olgarla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 aracada maaşallah, intercooler gelmeden önce deneme olursa 97 oktan + 2 tane booster atılsa +30hp sanmam direk 1depo benzin ile 335 biraz daha öne çıkabilir.
    bızde atarız sıkıntı yok

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    enes bılıyo atrabanın ıcınde soyledıklerımı cok zevk aldım 6 cok gormek ıstedım 280kadar basabılsek dedım hep hatta enese dedım kı atasehıre donerken kavacık yapalım bıde 280 yaparız boşsa olgarla
    bende onu diorum ya, kimse kimsenin arabasına binmesin kadran izlemesin. Tekrardan denensinki böle videolara hasret kaldık.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Efkan_Efekan
    Misafir
    bu arada 2. videoda 335 geliyor one gecicek gibiyken yol bos olmasına ragmen cupra neden fren yapıyor ? bi sorun mu vardı acaba?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Efkan_Efekan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada 2. videoda 335 geliyor one gecicek gibiyken yol bos olmasına ragmen cupra neden fren yapıyor ? bi sorun mu vardı acaba?
    sanırım enesde yanımdaydı vıraj ıcıne gırıyodok ve vıraj ıcınde solda yol kenarı daha yuksektı beton gıbı bısey var eskı yol calıosmasından kalma sekme olur dıye gazı kestım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)