User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
90 sonuçtan 77 ile 90 arası

Konu: m3 drifting by Uğur Ersöz

AyB_Tv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayrıca Autokinder olayına gelince bence fazlası ile başarılı madem olay iyiyi yayınlamaksa kurtarın bu videoları internetten yayınlayın Tvlerde yada o arkadaşlarla görüşün ve işi ehline bırakın ...

Şimdi dier bi konu ben arabalarımdan hiçbirini tek başına Bu programa konuk etmem neden biliyomusunuz ????
    Söliyim çünkü Pembe panterde o programa konuk olabiliyor ozamn ne anlamı var ?

Autokinder bu araçları neden çekebiliyor sizce benim kanaatim şudur ki ilk işlerinden itibaren yayınladıkları araçlar arasında bir pembe panter yada benzeri bişey ile ortaya çıkmamaları bende eyer teklif ederlerse herzaman autokinderle çalışmak isterim ama derseniz ki tv8 şu pembe panterin yayınlandığı program ozamn kusura bakmayın ama arabamı tanıtıp kimsenin eylencesi olamam .....

Bunun kusuru Seçicilik dir seçmezseniz her arabayı yayınlarsanız ondan sonra özel arabalar ve sahiplerini çekme şansınız olmaz çünkü bu insanlar aynı kategoride bulunmak istemez haklı olarak ...

Şimdi forumdan bisürü arkadaşımın aracını sayabilirim autokinder gibi bi programda herzaman çekime giderler ama Tv8de çekilmek istemezler malumunuz sebeplerrden dolayı ...

Amacım sebepleri anlatmak herkez elinden geleni yapıyor anlıyorum ama kangal tipi el tutamakları olan bi araca zaman ayırırsanız Tvlerde ozamn Kusurabakmayın ama Emek harcanmış nadir arabaları çok zor görürüz biz bu ekranlarda ....
    yalnız bir yanlışın var pembe panter denen araba otobanmı ne öyle bi programda digitürkte çekildi.. tv8de uğur abinin programında çıkmadı..ve inan o pembe panterden çok daha fazla araba çekilmek için geldi geri yollandı pempe panter bilgin yanlış yani tv8 için
    AyB

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ve en son bişey daha söyliyimde.. kimsenin asla avukatı diğilim olmamda arkadaşlar beni tanıyan tanır az çok tanıdığım epey olduğu için ve bu konuda bilgi sahibi olduğum bu yorumları yaptım...

kendi adıma son kez belirtiyim, benim start tv de yaptığım 2 programda , uğur abinin yaptığı bu programda , kendiminde çıktığı 7.vites modifiye bölümüde trtde atıl abini yapmaya çalıştığı programda genel olarak asla iyi değiller.. kimsede süper diyemez..ama inanın koşullar bunlar.. çok zor ister modifiye olsun ister x tv de program yapmak..gönül ister en güzeli olsun en güzel arabalar çıksın.. bunun için hem yapımcıların hemde bizlerin bişeyler yapması lazım

hepinizi seviyorum esenlikle kalın..hvalr nasıl olursa olsun sizin havanız güsel olsun ( öööö ) :P
    AyB

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eskiden herşey daha güzeldi ayberk walla sana katılmamak elde deil
    inşallah en güzellerini de seerederiz yakında tvde. ama sokaktaki hawa da bu yönde.. bi örnek, okulda sınıf arkadaşımın sedan civic i war.. impreza spoileri takmış.. her gün söyemekten bıktım olmamış die ama sökmüyo adam.. herkesin zewki war tamam ama biraz engellemeye çalışmak da lazım böyle arkadaşları..

buarada pembe panter ne?? ben bilmiyorum

VeNoM_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS 65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inşallah en güzellerini de seerederiz yakında tvde. ama sokaktaki hawa da bu yönde.. bi örnek, okulda sınıf arkadaşımın sedan civic i war.. impreza spoileri takmış.. her gün söyemekten bıktım olmamış die ama sökmüyo adam.. herkesin zewki war tamam ama biraz engellemeye çalışmak da lazım böyle arkadaşları..

Pembe bi şahin var sanırım o.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

krdeşm bugünkü fuarı cidden görmeni isterdim.. yani bana 2 yıl önce desler modifiye olucak fuar olucak 10 dakika sonra çıkıcaksın hadi len derdim.. inan ben bu kadar iğrenç arabayı birarada görmedim ( dipnot ! 50 araba varsa 10u kalbu üstüydü onlara lafım yok )
    kendi adıma tezim bunun tek nedeni trafik polisleridir..sen ankaradasın ben ordaki ortamı pek bilmem mertcan saolsun anlatırdı ama inan istanbulda bundan 2-3 yıl önceki olan ortamı inan mumla arıyorum.. arkadaşlık olsun yaşananlar olsun ve modifiye olsun epey kalbur üstüydü..şuanki arkadaş ortamımın %75ini ben ozamanlardan kazandım ama 2 yıl önce olan kazadan sonra yaşanan araç bağlama olayları bu kitletyyi bezdirdi bitirdi..herkes lanet olsun modifiyesine dedi ve çekti gitii..ortamda bu apachilere kaldı..eskiden bunlar oturup arabaları izler parmaklardı şimdi örümceğe benziyen tampon yapıp 30cmlik kanat takıp modifiye yaptım diye geziyo.. şimdi bu durumda nasıl dergi çıkaırsın nasıl tv ye program yaparsın nasıl dükkan açıp elit adam ararsın ?? dikkat et dergiler bitti ! walla bkma çok doluyum valla eskiden 7/24 takıldığım arkadaşlarımla aradabi konuşup o günleri anıyoruz ( bilen bilir caddebostan mc ) hem yaş büyüdü hemde bu nedenler işte..neyse inşallah toparlanır bu iş..en azından benim temennim bu..modifiye araba yaptım abi diyenlerin değilde benim yaşam biçimim diyenlerin kalır

buarada o pembe panter efsane hem son susturucu var hem egzos ,sen anla gerisini youtubeda var koyarlar senin için bende bilmiyorum çnkü linkini
    AyB

FaTiH44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.youtube.com/watch?v=Y251CAvMiUw
    03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
    14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
    17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG

13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG

JenGoO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yawww yazıkkk yaaaa bise demiorummmm....bizim insanimiz nezaman akillanicak...ne ararsan var pempe panterdeee ne diyim Allah akil fikir versin...sahin yani sahinnn otobanda dier arabalarla oynasan ne olacakkk imajınmıı deisecekk....daha fazla yorum yapamiyorum..hiçbi arabayı kucumsemem ama simdi daha iyi anliyorum arabaların bi sucu yok

EGİTİM SARTT.....Egitilemiorsan bile gir forumaa biraz özgün kültür al.....
    US Performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıyy tam kro arabası yani adamda zevk namına bi şey yok ya dediğin gibi eğitim şart, konuşamıyor bile :S
    hüloooooooooooooo

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haha konuşma neydi ya.. "ben 17 yanşından beri hastasıyım arabaların hani" içide bitirdi beni ya.. işte yüz weriyolar böyle yaparak.. bu arabanın ne işi war tv de ya!!

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AyB_Tv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yalnız bir yanlışın var pembe panter denen araba otobanmı ne öyle bi programda digitürkte çekildi.. tv8de uğur abinin programında çıkmadı..ve inan o pembe panterden çok daha fazla araba çekilmek için geldi geri yollandı pempe panter bilgin yanlış yani tv8 için
    Karıştırdım demekki ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AyB_Tv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inan istanbulda bundan 2-3 yıl önceki olan ortamı inan mumla arıyorum.. arkadaşlık olsun yaşananlar olsun ve modifiye olsun epey kalbur üstüydü..şuanki arkadaş ortamımın %75ini ben ozamanlardan kazandım ama 2 yıl önce olan kazadan sonra yaşanan araç bağlama olayları bu kitletyyi bezdirdi bitirdi..herkes lanet olsun modifiyesine dedi ve çekti gitii..ortamda bu apachilere kaldı..eskiden bunlar oturup arabaları izler parmaklardı şimdi örümceğe benziyen tampon yapıp 30cmlik kanat takıp modifiye yaptım diye geziyo.. şimdi bu durumda nasıl dergi çıkaırsın nasıl tv ye program yaparsın nasıl dükkan açıp elit adam ararsın ?? dikkat et dergiler bitti ! walla bkma çok doluyum valla eskiden 7/24 takıldığım arkadaşlarımla aradabi konuşup o günleri anıyoruz ( bilen bilir caddebostan mc ) hem yaş büyüdü hemde bu nedenler işte..neyse inşallah toparlanır bu iş..en azından benim temennim bu..modifiye araba yaptım abi diyenlerin değilde benim yaşam biçimim diyenlerin kalır
    Sana sonuna kadar katılıyorum .. Haftasonları arkadaşlarla buluştuğumuzda konuştuklarımız hep eskilerden eski zamanlardan o zamanki elit arabalardan ve onların kaliteli sürücülerinden ibaret.. Ne Caddebostan Mc kaldı ne S kalite düştü dediğin gibi o kazadan sonra polis tüm bu insanları bıktırdı ve ortalık altına aldığı arabayla direksiyonu sağa sola hızlı bir şekilde çekince ben fena yanlıyorum gazlıyorum kanat tampon takınca ben modifiyeciyim diyen insanlarla kaldı..

Çok özlüyorum eski günleri..

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jam da Joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana sonuna kadar katılıyorum .. Haftasonları arkadaşlarla buluştuğumuzda konuştuklarımız hep eskilerden eski zamanlardan o zamanki elit arabalardan ve onların kaliteli sürücülerinden ibaret.. Ne Caddebostan Mc kaldı ne S kalite düştü dediğin gibi o kazadan sonra polis tüm bu insanları bıktırdı ve ortalık altına aldığı arabayla direksiyonu sağa sola hızlı bir şekilde çekince ben fena yanlıyorum gazlıyorum kanat tampon takınca ben modifiyeciyim diyen insanlarla kaldı..

Çok özlüyorum eski günleri..
    +1500 tamamen aynı düşüncedeyim bende ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

ugersoz
    Misafir
    2 gündür fuar dolayısıyla yazı yazamıyordum.
    konuyu kısaca toparlamak gerekirse. davulun sesi uzaktan hoş geliyor. türkiye'de 10 senedir otomobil programları yapılıyor. sayısını bile unuttum. hangisi için çok güzel diyebildiniz? ben kendi adıma hiçbirisi için diyemedim.
    türkiye'de maalesef tuning tam gaz dibe doğru gitmeye devam ediyor. bu kadar genç ve bilgili bir toplumun yetiştiği bu ülkede ters orantı beni çok üzüyor.
    sanıyorum bu işlerde genelde olan şey olacak. tuning tamamen dibe vuracak ve sonra yeniden hızlı bir akım olarak ortaya çıkacak..
    bu sene fuar böyle ise seneye fuar olmayacak anlamına gelir. yazık..
    eskiden bir pist organizasyonu yaptığımızda 100den fazla araç başvururdu ve biz eleme ile onları kabul ederdik. şimdi bu tür topluluklar ve organizasyonlar yok. sebepleri tartışılır.

herkese sevgiler.

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ef186´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
    O pist tutunuyoooo bilmeyenler denesin örensin beyler tartışma olsun diye yazmıyorum ama orda araba rayda gibi gidiyor lastik ısındımı arabanın kıçını kopartmak hayal oluyo .... olsada anlık kopuyo tekrar tutunup bozuyo işi ...

Buğra davulun sesi işte Pist konusunda Miata Burak a , Dr Bahadır a ve sana inanmaları için denemesi lazım insanların.Bana zaten inanmazlar. =)
    Programlar içinde şunu söyleyebilirim, beklentiler çok fazla ancak imkanlar kısıtlı.İşi bilenler arka planda , prof çalışan firmalar parmakla sayılacak kadar az.Sponsorluk kavramı zaten "0".

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)