ve en son bişey daha söyliyimde.. kimsenin asla avukatı diğilim olmamda arkadaşlar beni tanıyan tanır az çok tanıdığım epey olduğu için ve bu konuda bilgi sahibi olduğum bu yorumları yaptım...
kendi adıma son kez belirtiyim, benim start tv de yaptığım 2 programda , uğur abinin yaptığı bu programda , kendiminde çıktığı 7.vites modifiye bölümüde trtde atıl abini yapmaya çalıştığı programda genel olarak asla iyi değiller.. kimsede süper diyemez..ama inanın koşullar bunlar.. çok zor ister modifiye olsun ister x tv de program yapmak..gönül ister en güzeli olsun en güzel arabalar çıksın.. bunun için hem yapımcıların hemde bizlerin bişeyler yapması lazım
hepinizi seviyorum esenlikle kalın..hvalr nasıl olursa olsun sizin havanız güsel olsun ( öööö ):P
AyB
eskiden herşey daha güzeldi ayberk walla sana katılmamak elde deil
inşallah en güzellerini de seerederiz yakında tvde. ama sokaktaki hawa da bu yönde.. bi örnek, okulda sınıf arkadaşımın sedan civic i war.. impreza spoileri takmış.. her gün söyemekten bıktım olmamış die ama sökmüyo adam.. herkesin zewki war tamam ama biraz engellemeye çalışmak da lazım böyle arkadaşları..
buarada pembe panter ne?? ben bilmiyorum![]()
krdeşm bugünkü fuarı cidden görmeni isterdim.. yani bana 2 yıl önce desler modifiye olucak fuar olucak 10 dakika sonra çıkıcaksın hadi len derdim.. inan ben bu kadar iğrenç arabayı birarada görmedim ( dipnot ! 50 araba varsa 10u kalbu üstüydü onlara lafım yok )
kendi adıma tezim bunun tek nedeni trafik polisleridir..sen ankaradasın ben ordaki ortamı pek bilmem mertcan saolsun anlatırdı ama inan istanbulda bundan 2-3 yıl önceki olan ortamı inan mumla arıyorum.. arkadaşlık olsun yaşananlar olsun ve modifiye olsun epey kalbur üstüydü..şuanki arkadaş ortamımın %75ini ben ozamanlardan kazandım ama 2 yıl önce olan kazadan sonra yaşanan araç bağlama olayları bu kitletyyi bezdirdi bitirdi..herkes lanet olsun modifiyesine dedi ve çekti gitii..ortamda bu apachilere kaldı..eskiden bunlar oturup arabaları izler parmaklardı şimdi örümceğe benziyen tampon yapıp 30cmlik kanat takıp modifiye yaptım diye geziyo.. şimdi bu durumda nasıl dergi çıkaırsın nasıl tv ye program yaparsın nasıl dükkan açıp elit adam ararsın ?? dikkat et dergiler bitti ! walla bkma çok doluyum vallaeskiden 7/24 takıldığım arkadaşlarımla aradabi konuşup o günleri anıyoruz ( bilen bilir caddebostan mc
) hem yaş büyüdü hemde bu nedenler işte..neyse inşallah toparlanır bu iş..en azından benim temennim bu..modifiye araba yaptım abi diyenlerin değilde benim yaşam biçimim diyenlerin kalır
buarada o pembe panter efsanehem son susturucu var hem egzos ,sen anla gerisini
youtubeda var koyarlar senin için bende bilmiyorum çnkü linkini
![]()
AyB
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
yawww yazıkkk yaaaa bise demiorummmm....bizim insanimiz nezaman akillanicak...ne ararsan var pempe panterdeee ne diyim Allah akil fikir versin...sahin yani sahinnn otobanda dier arabalarla oynasan ne olacakkk imajınmıı deisecekk....daha fazla yorum yapamiyorum..hiçbi arabayı kucumsemem ama simdi daha iyi anliyorum arabaların bi sucu yok
EGİTİM SARTT.....Egitilemiorsan bile gir forumaa biraz özgün kültür al.....
US Performance
ıyy tam kro arabası yani adamda zevk namına bi şey yok ya dediğin gibi eğitim şart, konuşamıyor bile :S
hüloooooooooooooo
hahakonuşma neydi ya.. "ben 17 yanşından beri hastasıyım arabaların hani" içide bitirdi beni ya.. işte yüz weriyolar böyle yaparak.. bu arabanın ne işi war tv de ya!!
Sana sonuna kadar katılıyorum .. Haftasonları arkadaşlarla buluştuğumuzda konuştuklarımız hep eskilerden eski zamanlardan o zamanki elit arabalardan ve onların kaliteli sürücülerinden ibaret.. Ne Caddebostan Mc kaldı ne S kalite düştü dediğin gibi o kazadan sonra polis tüm bu insanları bıktırdı ve ortalık altına aldığı arabayla direksiyonu sağa sola hızlı bir şekilde çekince ben fena yanlıyorum gazlıyorum kanat tampon takınca ben modifiyeciyim diyen insanlarla kaldı..
Çok özlüyorum eski günleri..
2 gündür fuar dolayısıyla yazı yazamıyordum.
konuyu kısaca toparlamak gerekirse. davulun sesi uzaktan hoş geliyor. türkiye'de 10 senedir otomobil programları yapılıyor. sayısını bile unuttum. hangisi için çok güzel diyebildiniz? ben kendi adıma hiçbirisi için diyemedim.
türkiye'de maalesef tuning tam gaz dibe doğru gitmeye devam ediyor. bu kadar genç ve bilgili bir toplumun yetiştiği bu ülkede ters orantı beni çok üzüyor.
sanıyorum bu işlerde genelde olan şey olacak. tuning tamamen dibe vuracak ve sonra yeniden hızlı bir akım olarak ortaya çıkacak..
bu sene fuar böyle ise seneye fuar olmayacak anlamına gelir. yazık..
eskiden bir pist organizasyonu yaptığımızda 100den fazla araç başvururdu ve biz eleme ile onları kabul ederdik. şimdi bu tür topluluklar ve organizasyonlar yok. sebepleri tartışılır.
herkese sevgiler.
ef186´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
O pist tutunuyoooo bilmeyenler denesin örensin beyler tartışma olsun diye yazmıyorum ama orda araba rayda gibi gidiyor lastik ısındımı arabanın kıçını kopartmak hayal oluyo .... olsada anlık kopuyo tekrar tutunup bozuyo işi ...
Buğra davulun sesi iştePist konusunda Miata Burak a , Dr Bahadır a ve sana inanmaları için denemesi lazım insanların.Bana zaten inanmazlar. =)
Programlar içinde şunu söyleyebilirim, beklentiler çok fazla ancak imkanlar kısıtlı.İşi bilenler arka planda , prof çalışan firmalar parmakla sayılacak kadar az.Sponsorluk kavramı zaten "0".
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)