User Tag List

Sayfa 10/15 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
267 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: kam vtec - ju vtec 0-400

07LB726 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede zaten bu işler böyle olmalı adam gibi toplanılsın yarışılsın sonrada bakalım muhabbetimize izmir yarışından öncede iyi olur hem arabaları test etmiş oluruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet doğru beni 2 vtec geçti ben ozaman da tebrik ettim gaz kelebeğim yarım ken geçtiler varsa şu anda geçebilceğine inanılıryorsa aynı specler de ise 4 boyda avans veririm 4 boy avans ı vermeyen onur vtec çi olsun.

EN KRAL PİLOTAJ da gelse beni yine geçemez arkadaşım 1+1 =2 Dolu vtec te iyi pilojda şöle Vtec ne zaman hacim büyült ü Stage 2 egzantrik takar filan beyin vs o zaman geçebilir ama yok sa zem zem suyuna talip vtec ler yapcak bişey yok

bebeyim ama senin için roll in makinası hazırlıcam söz veriyorum..

ayrıca siz para dökün demişsin kankacım benim arabama para dökmeme gerek yok 30 TL benzin alırım alayına saplarım 20 TL yede hepinize zemzem suyu ısmarlarım olur biter bak para harcamaya gerek kalmadan 50 TL ye nasıl bi zevk alırım oy oy oy
    onur az kaldı dovücem senı adam gıbı laflar et sen kımsın lan 4 boy avans verıp gecıcegını ıdda edıosun mademkı ıddalısın bas ortaya para ıcınden geceyım 5000 tl koyuyorum ortaya hadı goreyım erkeklıgını

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış anlamada geçilen vtec zaten hep sorun lu oluyor anlamıyorum saçlarım döküldü sorun lu duman atan vtec görmekten artık
    dıosunda senıde gectıgımde yok gaz kelebegım bozuktu yok hava sıcaktı dıye bahanelerı sende urettın canım kardesım gecılen ınsanların hep bı bahanesı olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 5 kişi yarışcak oluyor 100 kişi geliyor duyan duymayan herkez sadece yarışacak olanlar gelse yarışılsa daha iyi olur.Nerde cokluk orda bokluk hesabı sürekli polis basıyor...Yarışılacak zaman telefondan haberleşilmesi en iyisi böyle forum üzerinden haber vermesek daha iyi.

Dr.Ecu Chiptuning vtechasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JumboAli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bızım ızmırde Aydan abının en son hazırladıgı bı saxo vardı 13kusur cıkardı. bagaj falan ıptaldı. o cok guzel yuruyodu bıde yazınkı ızmır dragına bursadan gelen bı kırmızı saxo vardı oda cok ıyıdı. onlar bıle senın konustugun kadar konusmuyor atar yapmıyor be onursoytam. hepınız yuz yuze bakıyosunz ogun geldın ındın arabadan selam verdın gulusmeler falan fılan oldu hatırlıorum gorunene gore aranızda bı sorun yok. ama burda atar gıder gırla.. sen bu halınle lacı vtecle denesen super olur aslında ozaman gecersen dersın butun vteclerı gecıyorum dıye. kaldıkı kemalcan suankı setup'ını drag'a yonlendırse yıne gecer senı. Hadı onuda gectım o gece ju'da kısa olsaydı oda gecerdı senı 2.5boy ondeydın max gozlerımle gordum 400'de 100metre koymussun gıbı konusuyosun . gecersın gecılırsın bos muabet bence bunlar ya aynı sehırın aynı semtın cocugusunuz hepınız. sanal ortam ıyı degıl yuz yuze gayet ıyısınız bıde anlamadım ya ben bu ısı neye ınandım ben

valla dediğim gibi benim döndüğüm günden sonra JU nun üstüne bişeyler yapılmadı boşaltılmadıysa eğer onur 2.5 boyla geçiyorsa onurun dediğim gibi vtec geçme şansı sıfırdır benim gözümde.ju kalkıp yarışacak bir araba deil bence.ki kemalcanda 4.785 li bi şanzıman taksa o zaman çok fena şaka yapar drag da.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o kabul etsın ben ulasırım ona kımsenın haberı olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hadı onurcum ne kadar lafının adamısın gormek ıstıyorum 5000 cok gelıosa 1000 de olur 2000 de 3000 de fazlasıda ama lafının adamı ol beklıyorum

Vti-966
    Misafir
    Alıntı Mehmet-a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle selam arkadaşlar araclara Maşallah dileklerimle...Ama yine Laf Lafı açmış Muhabbet bozulmuş yine Olmaazki ama hepimiz arkadaşız zevkine yarış bunlar ya çok güvenen varsa kendine gitsin tr de ne kadar yarış varsa girsin iyiki benim öyle zevkim yok VAF V-tec i Kızdırmayın Alırım Anahtarınızı Şaka Şaka kumlucalı antalyalı kemerli daha bilmem nereli olursa olsun hepimiz arkadaş kardeşiz bi yarış için Kalp kırmayalım lütfen ve yine dediğim gibi araçlarınızın değerini bilin bence..sevgi selamlar..
    Son noktayı koymuşsun Mehmet abi helal

Mehmet-a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vti-966 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Son noktayı koymuşsun Mehmet abi helal
    Dimi Ne gerek varya ben sadece bu antalyada görüyorum bu tür muhabbetleri yok sen gectin yok ben gectim günün birinde adamın biri gelir bi gecer ozaman görürsün bu tür muhabbete gerek yok bile iyi olan kazansın sonucta zevkine yarış ucunda bişi yok yani maksat muhabbet gırgır şamata..
    Dikkat
    VAF V-tec
    34 VAF 38

07 VAV 77
    07 VHM 20
    07 VCM 11
    07 VHR 77
    07 VFV 09
    07 BRH 47
    07 VHK 24

Vti-966
    Misafir
    Dimi Ne gerek varya ben sadece bu antalyada görüyorum bu tür muhabbetleri yok sen gectin yok ben gectim günün birinde adamın biri gelir bi gecer ozaman görürsün bu tür muhabbete gerek yok bile iyi olan kazansın sonucta zevkine yarış ucunda bişi yok yani maksat muhabbet gırgır şamata..
    Aynen abi çok haklısın maksat güzel arkadaşlıkların dostlukların kurulması

Mehmet-a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vti-966 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen abi çok haklısın maksat güzel arkadaşlıkların dostlukların kurulması
    Tabi ya olması gereken bu kalp kırmaya gerenk yok
    Dikkat
    VAF V-tec
    34 VAF 38

07 VAV 77
    07 VHM 20
    07 VCM 11
    07 VHR 77
    07 VFV 09
    07 BRH 47
    07 VHK 24

ERDINC-VTI07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet-t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onur az kaldı dovücem senı adam gıbı laflar et sen kımsın lan 4 boy avans verıp gecıcegını ıdda edıosun mademkı ıddalısın bas ortaya para ıcınden geceyım 5000 tl koyuyorum ortaya hadı goreyım erkeklıgını
    hadii buyrun muhabbeteee onur ve pokı hard coreeee ))))))
    ADA HONDA ÖZEL SERVİS
    by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)

Bulut Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERDİNÇ-VTİ07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hadii buyrun muhabbeteee onur ve pokı hard coreeee ))))))
    serkan abiden raptor geldii

src106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

çok haklı çokk

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KCANN_220 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    moruk walla 306tıyı al tekrar deneyelım gor gıderımı sıkıntı yok o zamanda yoktu sımdıde yok kaldı kı efenın dedıgı gıbı ustunden cok sular aktı...
    valla çok sular aktı ama kanka bir düz boru + filtre kiti ile Soru işaretleri ile dolu bir dünya olurdu

Dr.Ecu Chiptuning KCANN_220 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı som306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla çok sular aktı ama kanka bir düz boru + filtre kiti ile Soru işaretleri ile dolu bir dünya olurdu
    bı duz boru bı flıtre kıtı 8 boy katamaz dımı bı arabaya yanlısım warsa duzelt..bnm eskı setupımdan en az 8-10 boy onde su anda teg...bılınmezlıklerı sewıom bn soru ısaretlerı falan kalmadım cok sukur rollde herkeze cwbım bellı moruk..
    __ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
    DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KCANN_220 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bı duz boru bı flıtre kıtı 8 boy katamaz dımı bı arabaya yanlısım warsa duzelt..bnm eskı setupımdan en az 8-10 boy onde su anda teg...bılınmezlıklerı sewıom bn soru ısaretlerı falan kalmadım cok sukur rollde herkeze cwbım bellı moruk..
    kanka 2.0cc nin düz boru mantığını bi tattıramadım size eski denememizde 6 boy vardı desek düz boru filtre miltre 2 boyda ordan gelse al sana 8 boy kanka

Dr.Ecu Chiptuning KCANN_220 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı som306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka 2.0cc nin düz boru mantığını bi tattıramadım size eski denememizde 6 boy vardı desek düz boru filtre miltre 2 boyda ordan gelse al sana 8 boy kanka

bı kere baskı balatam kacıorduu efenın bokuna denedık gectınızz oda 6 boy falan deılde nysee sımdı bunla kafama mı kalkıon moruk ayıp sna kepezde denedımızde ne olduu bı hatırlatım sana 3 un ortasında camurluk ondeydın 4 e attım sende vıtes attın ben gelmeye basladım aradan araba cıkıor sandım ayagımı gazdan saldım..gectım dedın ıyı gectın dedım..sonra donduk tekrar saldık 4 un sonunda aramızda 1-2 boy wardı herhalde...cok ıyı hatırlıom sonra geldın bna 3 e atamadım dedın pekı kardesım dedım saglıklı bı deneme yapamadık daha sonra hawaalanı yolunda denerız dedık...1nde sen gectın dıerınde bn gectım dendı sesımı cıkartmadım..orda gayette gusel 3 soktun yanımda cektın wıtesı ses gayet nettı...hıc bı sey konusulmuor dıllenmıor dıee ortalıgı bos bulup sallamın artık yeter bılader gercekten ayıp oluor artık..
    bız kardesımız canımız dedıkce kafamıza kalktınız a.q...

gıt al arabanı gerı duz borumu takan flıtre mı ne takarsan tak araya transatlantık sokım denemesı bedawa...
    __ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
    DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS

kadirsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay Memedim gelmiş gönül adamı yaaa, aga yaşlanıyoruz galiba bende böyle düşünür oldum )

Konuyu yumuşatmayayım, gençler gidere devam güzel videolar çıkıyor ortaya
    Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...

Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)