bencede zaten bu işler böyle olmalı adam gibi toplanılsın yarışılsın sonrada bakalım muhabbetimize izmir yarışından öncede iyi olur hem arabaları test etmiş oluruz.
bencede zaten bu işler böyle olmalı adam gibi toplanılsın yarışılsın sonrada bakalım muhabbetimize izmir yarışından öncede iyi olur hem arabaları test etmiş oluruz.
3 5 kişi yarışcak oluyor 100 kişi geliyor duyan duymayan herkez sadece yarışacak olanlar gelse yarışılsa daha iyi olur.Nerde cokluk orda bokluk hesabı sürekli polis basıyor...Yarışılacak zaman telefondan haberleşilmesi en iyisi böyle forum üzerinden haber vermesek daha iyi.
valla dediğim gibi benim döndüğüm günden sonra JU nun üstüne bişeyler yapılmadı boşaltılmadıysa eğer onur 2.5 boyla geçiyorsa onurun dediğim gibi vtec geçme şansı sıfırdır benim gözümde.ju kalkıp yarışacak bir araba deil bence.ki kemalcanda 4.785 li bi şanzıman taksa o zaman çok fena şaka yapar drag da.
o kabul etsın ben ulasırım ona kımsenın haberı olmaz
hadı onurcum ne kadar lafının adamısın gormek ıstıyorum 5000 cok gelıosa 1000 de olur 2000 de 3000 de fazlasıda ama lafının adamı ol beklıyorum
Dimi Ne gerek varya ben sadece bu antalyada görüyorum bu tür muhabbetleri yok sen gectin yok ben gectim günün birinde adamın biri gelir bi gecer ozaman görürsünbu tür muhabbete gerek yok bile iyi olan kazansın sonucta zevkine yarış ucunda bişi yok yani maksat muhabbet gırgır şamata..
Dikkat![]()
VAF V-tec
34 VAF 38
07 VAV 77
07 VHM 20
07 VCM 11
07 VHR 77
07 VFV 09
07 BRH 47
07 VHK 24
bı kere baskı balatam kacıorduu efenın bokuna denedık gectınızz oda 6 boy falan deılde nysee sımdı bunla kafama mı kalkıon moruk ayıp sna kepezde denedımızde ne olduu bı hatırlatım sana 3 un ortasında camurluk ondeydın 4 e attım sende vıtes attın ben gelmeye basladım aradan araba cıkıor sandım ayagımı gazdan saldım..gectım dedın ıyı gectın dedım..sonra donduk tekrar saldık 4 un sonunda aramızda 1-2 boy wardı herhalde...cok ıyı hatırlıom sonra geldın bna 3 e atamadım dedın pekı kardesım dedım saglıklı bı deneme yapamadık daha sonra hawaalanı yolunda denerız dedık...1nde sen gectın dıerınde bn gectım dendı sesımı cıkartmadım..orda gayette gusel 3 soktun yanımda cektın wıtesı ses gayet nettı...hıc bı sey konusulmuor dıllenmıor dıee ortalıgı bos bulup sallamın artık yeter bılader gercekten ayıp oluor artık..
bız kardesımız canımız dedıkce kafamıza kalktınız a.q...
gıt al arabanı gerı duz borumu takan flıtre mı ne takarsan tak araya transatlantık sokım denemesı bedawa...
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)