tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
masallah araclara.kazasız belasız
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
cipten sonra fark olmuştur illaki.. gectın gecıldın mevzusu degıl abi yanlış anlama.megan şaka makınesı cıktı o bi gercek maşallah cok ıyı yuruyor.tekrar bi denersiniz. focosu almadan once eren bana sbl yı aldırıyodu cok baskı yaptılarondan merak edıyorum yururunu
tekrar maşallah![]()
S'OZ FOCUS sold
bu SBL ninde ne çok taliplisi varmış ben aldıktan sonra bi dünya kişi ulaştı bana ben alıcaktım filan diye...nasip kısmet işte ....yürürünü boşverde 2010 yılında 99 peugeot sorunsuz bi şekilde 1 haftada 3 kere rolle çıkıp dönüyosa başarılıdır ...tek kuruş masraf etmedim arabaya çok şükür evveliyatı temiz olduğu için...yani kaçırdın otur ağla şimdi ..şaka kardeşim ...Allah cümlemize kazasız binmek nasip etsin hepsi bu...
![]()
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
üç aracada ayrı ayrı maşallahh
üçüde çok sevdiğim arabalar sonuç gayet normal olmuş zevkli denemeler allah nazardan saklasın...
03 STİ
bütün araclara maşallah diyorum gsı kullanıcısı olarak gsıyları gormek cok guzel ya ama bısey dıkkatımı cektı
emre senın arabanın yururu tartısılmaz cok guzel svuda guzel yuruyor gercekten ama bısey var
svu lex chıp fıltre ve dynosu 172 hp lerde
emg chıp fıltre
ve sen yarım boya yakın ondesın ozaman senın dyno gucun sadece chıp fıltreyle 172 + yanı buna gore daha cok olmalı dımı ve lexin ozaman bı katkısı yok yanımı dıyelım iki aracta temız ama bu dynolarda bı yanlıslık var dıyorum ben kendı gorusumdur yanlıs anlamayın elestırmek babında degıl sadece anlamak ıstıyorum ondan yazıyorum
tekrar butun araclara masallah
Güzel geceydi hepsi yaşlarına rağmen çok sağlıklı olan arabalar maşallah nazar değmesin.
Benim şanssızlığıma çoğu denemede bazen dip gaz yapınca bazen kompresyona binince arıza ışığı yaktı sanırım o2 sensörüne elveda diyoruz![]()
Bende sökük olan sadece arka koltuk ve pandizot ikisi 30 kg yapıyor. Bende 138kiloyum işte yani pek bi avantaj sayılmaz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)