vallaha ben makara yaptım ama cıddıye aldıysan denerız sorun yok.hem 10 mılyar gommedım baya bı fazlasını gomdum halada gomuyorum.boyadan sonra emme - gaz kelebeği - kısa da takılcak ayarlar yapilcak seninde araban bitsin dener görürürüz![]()
sakarya düzce farkı yok bende ben ne ortam olsa bir konuşuyorum zaten. senin yaptığın bu araba bnide sevindirir. espirisine takıldını anladım ama 3 boy meselesini aramızda yapalım yani burdakıler bızım aramızdakı sıcak muhabbetı bılemez dimi
sakaryada bnm denedıklerım de denemedıklerımde geçtim geçildim mevzusu yapmadık yapmamda. sakaryadaki araçlarla denemelerimiz her zaman dostluk ve eğlence içindir.
bunu herkes biliyor![]()
Burak Karagöz
' BE ' 106 GTİ
konu amacına ulaşmıstır konuyu kapatabilriz![]()
burak kardeşim talih abi makarasına yazmıs böyle seylere ne sen takıl ne o taklsın zaten takılmaz emin ol makarasına söylemiştir kırmaya gerek yok birbirimizi seninde alınmana gerek yok sen demişsin yürürünü göremedik diye ama 1 sınıf olması için beklenildi örneğin bu arabaya normal bi beyin takılabilirdi talih abi aem ems2 aldı daha da elinden geldiğince yapmaya calısıyor inşallah arabasıda yılbasına kadar sıkıntısız bi şekilde faaliyette olur o zamana kadar inşallah sende arabanı yapmıs olursun dostça denenir görülür ama emin ol avans muhabbeti makaradan ibaret çünkü talih abiyle otur sohbet et anlayacaksın dediklerimi metal parcaları için birbirimizi kırmaya gerek yok hepimizin arabalarına masallah ALLAH kazadan beladan esirgesin......
abicim ben gerekli açıklamayı yaptım.
maraka olduğunu umuyodum inş öledir diyodum çünki bizim aramızda böyle muhabbetler olmadı hiç biliyosun olmazda. ben duyunca şaşırdım ve tepki verdim. makaraysa aramızda yapalım böyle şeyleri dedim o kadar.
sorun yok yani.
benim arabam 2 haftaya hazır inşallah ama %50 performansla hazır. MS yaptıktan sonra anca deneyebilirim. talih abi arabasına ne yaptı bilmiyorum. ama ne yaparsa yapsın denerim ferraride olsa denerim ben sebebinide sen de biliyosun abicim.
Burak Karagöz
' BE ' 106 GTİ
bende sana yanlıs anlayacak bişey yok diyorum zaten talih abi makara yapmıstır buna eminim onun arabası kısa emme gaz kelebeği olduğunda gırtlak olcak zaten keyifli güzel bi deneme olur denenir görülür...
Yeterki sakaryada öle bi araç olsun gelsin beni geçsin ki geçer muhtemelen ben buna üzülmem zevk alırım.
Burak Karagöz
' BE ' 106 GTİ
haklısınız herkes deyınce yanlıs oldu o lafım ıcın özur dıleyebılrısm alıcan arkadas ben kımsenın şakşakçısı değilim akıllı yaz akıllı cevap al.bı derdın varsada burasını kırletme özelden yaz ordan ıstedığın kadar aşık atışması yaparız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)