ayırması lazım derken buna çeşitli yönlerden bakıLır.wrx top speed de ayıramıyor s2k yı.160a kdr arkasında sonra uzuyor gidiyor s2k.:cool:
Printable View
arada 200 kusur kg ve awd olan bir aractan nekadar topspeed beklentisi olabilirki.ayrıca siz tek bi araca Boranın arabasına gore yorum yapıosunuz . ayrıması lazım denen sey o vıdeodakı mesafe. buna cesıtlı bı yonden bakmaya gerek yok daha ılk gaz tepkısınde wrx ın cıkıp uzaması gerekır . s2k 160 dan sona gelse ne gelmese ne kı benım denedıgım s2k lar 160 dada sayıyodu yerınde . bu videodakı gıbı stock sekılde malesef gecemez .
mustafacm ben ztn bir top speed beklentisi içerisinde değilim.Sonuçta denemde WRX Kafa çıkarıyor.Tek bir araç derken bora ykn arkadaşımız ve tek deneyen oydu ona gerçek gözle onun arabayı göz önüne alarak yorum yaptım.WRX in gaz tepkisinide çok iyi biliyorum.Bu videodaki saçma ztn ona hiç bir yorum yok:cool:
walla uzak kalmıştım bu konulara ama bi yorum yapma gereği duydum arkadaşlar sk2 ile denedim doğrudur ama olay şöyle gelişti şimdi roll yaptık nerden baksak bi 2 boy ayırmıştım taaaa ki 200-230 arası bi sürrate geldikten sonra s2k inceden bi aynada büyüyo ve nihayetinde bizim top speed bu arada merak edenler için söliyim dp ve catback egsozlu wrx stock ecu ile 240dır kendi 240a gelince kesiyo otomatik 240a geldiğimde normal olarak benim araç kafa çaktı ve geçti s2k ama devam etsem bile ki s2k geçicekti çünkü belli bir sürratten sonra bizim arabalar mustafa kardeşiminde dediği gibi kasılıyor bu sürratte 200den sonra ama bu video benim kanımcada fake yani çocuklar bağırışından belli.....
sağol boracım işte bu açıklama iyi oldu.:icon_tup:
demekki 160 da gelmıomus ...
yazaten kucucuk fön makınası kadar turbomuz var . topspeedde yok yanı bı ıddıası olamaz bızım arabaların . bizde sevıoruz s2k ben arabamı satıp almayı bıle dusundum aylar oncesınde ama vti gibi muhabbetler cevırmeyelım lutfen . kral oldu yenı kral bu deıl malesef . lafım geneldır kımse alınganlık yapmasın :)
bizde wrx seviyoruz mrk etme.aklımzda öle kaldı heralde.
videoyu tekrardan izledim araçlar 30 veya bilemedin 50den basıyo ki zaten o hizlarda wrx in 1 boy kadar açması gerekmezmi sence? yada gaz tepkisinden sonra kafa atması... direk sk2 uzamaya başlıyo yada şöle bişi var wrx e oturmuşlar 7 kişi sk2 de biraz yüklü std. degil uzamaya başlıyo kanımca:D zaten işte awd si olan yapmasın arkadaş roll almış para bayılmış kalksın 0 dan nie biz hep dezavantaj yaşıyoruzki acaba:soru::D
videoda ztn yanlış bişi var wrx kafa çıkartır her türlü mkara olmuş sanrsam o video.Bence daha fazla uzatmann manası yok.Biri uzunda geçer biri kalkışta.Bilindik şeyler.
birinn 4 çeker dierinin arkadan çeker olduğunu unutmayalım. top speed de 4 çeker dezavantaj.
onuda denedik serkancm biliosun :)