bir deli bir kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış atasözünün açıklaması olmuş konu ss fransa dieppede üretilmemiştir belki.bir sonraki rs'i alana kadar en iyisi o neden uğraşıyosunuz ki
ProjectCars TR
doğruları gerçekleri görmek isteyenler bu konudaki yazışmaları okur
çok komik yaa ...bi o siteye bi bu siteye bakıyorum...merak ediyorum doğrusu nedir bu işin ...ama bi gerçek varki SS rs ve okanı trde tanımayan yok..reklamın iyisi kötüsü olmaz...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Yarış yarıştır yemekler yenilmiş hesaplar ödenmiş münakaşa yapcak hiç bişi yok...
Yarışa gidiyorsan arabanı söküceksin hazırlıcaksın rakibinin gücü sana yakınsa yanına adam almıcaksın.Bunları yapmayıp geçilip burda açıklama yapmak manasız geldi bana.
Ben sonuca bakarım diyenlerdenim şahsen fanatizme gerek yok =)
BRO TUNE-R
ZY 'nin geçildiği bir aracı geçerek gerçeği gösterecekmiş SS.. öyle bi iddiası vardı okanın...
206 rc - ss rs videolarını gördük,
biz de aynı 206 rc - zy rs videoları çektik... eşit kilo, eşit insanla.. izleyince tüm saçmalayanlara kapak olacak..
bi süre de ataşehire gelmez zy rs.. zaten cadde için yapmıştık, adam gibi bi egzoz bile yok arabada polis çevirmesinde sıkıntı olmasın diye.. herkes göreceğini yeterince gördü.. bu akşam deneyen tüm araçlara teşekkürler![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
2011 yilinda okan efsanesi devam ediyor, adami attik videolari geldi bu seferde...
Experience is what you get when you don't get what you want.
ZY Clio RS vs BTU 206 RC - Car Videos on StreetFire
ZY'nin geçemediğini SS geçecekti... Öyle demişti...
Yine hesap terse döndü... Okan'ın geçemediğini, ZY geçti...
Ama tebrikler 206 RC çok güzel olmuş.. Kaan'ın tekrardan eline sağlık...
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
RC ye de teşekkür ederim denediği için 2 ye 2 keyifli deneme oldu , maşallah çok iyi olmuş , nazar değmesin...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)