bu kilo olaylarına bence açıklık getirmek için, deneme öncesi hassas kantara çıkılabilir, istanbuldada böyle bir imkanı kolaylıkla bulabileceğini düşünüyorum herkezin, ben çok iyi anlamam ağırlık olayından, daha amatörce denemeler yapıyorum ve denediğim araçlardan genellikle ağırım, o yüzden hesaplamıyorum
ama sizler bu iş üzerine çok ciddi düşüyorsunuz, onun için bence bazı şeylere tartışma ihtimali vermemek lazım, sonuçta yine birinin arabasının debriyajı kaçırabilir, vites kaçabilir, araba mekanikten ibaret, bütün gün sıkarsın gider, rollde yürümez, denemeler sırasında oluşan hırsı tahmin edebiliyorum ki çok doğal, ben de aynı yolda yolcuyum, insanın erkekliğini kanıtlayacak iki şey var gibi düşünülür biri arabası, diğerini zaten herkes tahmin eder.
tekrar konuyu açmak istemezdim ama, istanbul , lüleburgaz, ankara ayrımı olması hiç hoş değil, ben burdaki arkadaşların bazılarını reelden , bir çoğunuda gıyaben tanıyorum, hepsi nerde yaşarsa yaşasın, kültürel olarak kendisini yetiştirmiş insanlar, biraz daha sağduyulu olunabilir.
sonuç olarak bu denemede zy rs geçmiş, tebrikler
bu konu nerden çıktı yaff taa ocakta ki rollingilk sıraları almış deneme olacaksa izleriz keyifle daha salıklı bir deneme olur hemde eşit kilolarla
oha a.k horta bak...
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
vay anasını ya şuan şoktayım. birazdan migrosa geçicem![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
SS in stock haliyle 2 kişiyle kalkıp tek kişi rolle çıkan chipli bir rs i geçeceğini düşünmüyorsunuz heralde bu videonun çekilip konması bile saçma ve ilginç.. teke tek deneme içinde SS teklifte bulunmuş ZY teke tekte geçileceğini kabul etmiş zaten bunu uzatmanın mantığı yok
yahu sen kimsin bilmiyorumda arkadaşım benim arabamla okanın arabası ve kendisi arasında kaç kg fark var peki bana bunu bi söylermisin?
o okan yalamasına söyle madem siz okadar delikanlısınız hadi okan çıksında bi benle yürüsün bakalım ona lpg ile hard core yapacam, hemde tarlada bayırda gezen jiple.......
okan okadar yalama bi herifki onunla olan denememiz bittikten sonra yüzyüze konuşurken geçildiğini kabul etmiş ve eve gidince elindeki bitakım videoları kesip biçip yiğit beni 1 kere geçebildi diye konuşmuştur.....
o akşam en aşşa 20 30 kere başılmış sıkılmıştır, adamın elinde beni geçtiğini gösteren 3 tane video var onlarıda roll'ün sonunda artık benim turbo şişince çekebildi bir iki tanesinide editlemiş çakal 5 6 kere geçmiş güya......
ulan aradan 2 3 ay geçmiş eskişehirdeki arkadaşlarım gelip diyor bana okan seni geçmiş hacı diye......
yani dicem şuki, teke tek deniyelim delikanlıysanız diyene kadar o yalama önce gelsin 300 350 hplik bi cam car eşliğinde benimle yürüsün TABİ YİYORSA!!!!
ya tamamda geçmiş 1 ocaktaki deneme zy 5 boy saplamış işte hala 25 kgnin hesabına düşülmüş zy yine denese yine geçer yiğitte foresterla beklio yine denerim dio forumda hala boş knşuosunuz geçer eder yapar çizer icraata geçin deneyein yine sora denemeden sora napıosanız yapın iki taraflı video çekin ... forumda 25 eksik olsam geçerdim muhabbeti dönmesin boş iş bunlar 5 boyt geçtiği halde hala geçerdim muhabbet dönüosa dicek söz yok ..
yiğit kardşm benimle denermisin gel senle tünelsiz dostça deneyelim![]()
yiğit kardeş al sana güzel bi teklif sen dene yc ile elbet bigün ya ss le yc dener yada birbirlerinin denediği bi araçla denerler bakkal hesabı sonuç az çok çıkar herşey ortaya .. bırakın artık şu çamur işlerini hepiniz yaşını başını almış adamlarsınız demir parçası için çok çirkinleşiyosunuz ..
yok bakkal hesabı ile olmaz bu işler okanın denediği araçla ben denedim o 1 boy ben 3 boy attım filan yan yana yürümeden bişi belkli olmaz ben yiğite farkı görelim die deneyelim dedim herkez bilio benim nasl gittiğimi zy nin sahibide söler ztn nasl yürüdğümüo yüzden bakkal hesabı yapmayalımda ben denerim sııkıntı deil yiğit beni 10 boyda geçse sorun deil bende geçsem sorun deil maksat muhabbet zevk adam olduktan sora
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)