User Tag List

Sayfa 9/16 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
288 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: ZY Clio RS vs SS Clio RS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HLLVTECII Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aldıracaklar en sonunda banada bı tane rs
    almadığın kabahat.. tavsiye ederim RS'i

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ZY ile veya FL ile denemek isterim
    bende cok isterim fl ile denetelim seni.olurmu ben konuşurum sahibiyle kırmaz umarım beni gelir denersiniz. zy nin sahibi çok yoğun bi şekilde sınavlarına hazırlanıyo.
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kilo olaylarına bence açıklık getirmek için, deneme öncesi hassas kantara çıkılabilir, istanbuldada böyle bir imkanı kolaylıkla bulabileceğini düşünüyorum herkezin, ben çok iyi anlamam ağırlık olayından, daha amatörce denemeler yapıyorum ve denediğim araçlardan genellikle ağırım, o yüzden hesaplamıyorum
    ama sizler bu iş üzerine çok ciddi düşüyorsunuz, onun için bence bazı şeylere tartışma ihtimali vermemek lazım, sonuçta yine birinin arabasının debriyajı kaçırabilir, vites kaçabilir, araba mekanikten ibaret, bütün gün sıkarsın gider, rollde yürümez, denemeler sırasında oluşan hırsı tahmin edebiliyorum ki çok doğal, ben de aynı yolda yolcuyum, insanın erkekliğini kanıtlayacak iki şey var gibi düşünülür biri arabası, diğerini zaten herkes tahmin eder.
    tekrar konuyu açmak istemezdim ama, istanbul , lüleburgaz, ankara ayrımı olması hiç hoş değil, ben burdaki arkadaşların bazılarını reelden , bir çoğunuda gıyaben tanıyorum, hepsi nerde yaşarsa yaşasın, kültürel olarak kendisini yetiştirmiş insanlar, biraz daha sağduyulu olunabilir.
    sonuç olarak bu denemede zy rs geçmiş, tebrikler

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konu nerden çıktı yaff taa ocakta ki rolling ilk sıraları almış deneme olacaksa izleriz keyifle daha salıklı bir deneme olur hemde eşit kilolarla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konu nerden çıktı yaff taa ocakta ki rolling ilk sıraları almış deneme olacaksa izleriz keyifle daha salıklı bir deneme olur hemde eşit kilolarla
    ya kusra bakmayın benim hatam oldu, yanlışlıkla uplamışım konuyu, clio rs araştırıyordumda, bakarken bu denk geldi, şubatta olay kapanmış, hata ettim yorum yaparak

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oha a.k horta bak...
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oha a.k horta bak...
    horttttttttttt alayına gider lan

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay anasını ya şuan şoktayım. birazdan migrosa geçicem
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AHahahaha bu noktaydı

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eahsduhas gokan abi süpersin euhausd

lr 306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SS in stock haliyle 2 kişiyle kalkıp tek kişi rolle çıkan chipli bir rs i geçeceğini düşünmüyorsunuz heralde bu videonun çekilip konması bile saçma ve ilginç.. teke tek deneme içinde SS teklifte bulunmuş ZY teke tekte geçileceğini kabul etmiş zaten bunu uzatmanın mantığı yok

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shellkolik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer güveniyosanız kendize bu gece tek e tek deneyin gerçek sonuç çıksın ortayaa
    o okan yalaması totosuna güveniyorsa gelir bi benle dener..... herif geçilince nasılda yaygara kıyametler koparıyonuz anasını satam.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ZY ye de SS ede

ama ne demişler

keser döner sap döner ama gün gelir hesab döner

cok götün kalkmıcak usta tekiz bilmemneyiz en hızlıyız böle saplarlar adama

madem okan istanbulda aynı kantara gitsinler kiloları eşitlesinler bir daha çıksınlar 5 boy olmaz 4 boy fark olur

60kg 2 3 boy oynuyor zaten

inandınızmı 25kg nin bu kadar fark olucagına

bide utanmadan iki kişiyken gecio diosunuz herşey ortada

Tebrik ederim İstanbul arabasına Maşallah
    hilmi yada ahmet abi ağızına sağlık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aradaki fark 20-25kg muhabetini kim çıkardı ya kafanıza göre hesapmı yaptınız
    iki araç arasında kilo farkı 65-70kg dan az değil. kendi kendinize gelin güvey olmayın
    şuda var ss 65-70kg ağırken böyle gidiyor ise tam tersi olursa bu farkın aynısı diğer araç için geçerli olur
    ha 1 kişi fazla araçlarla deneyip video koyup birdaha denemeyiz diyorsanız orası sizin kişiliğinizdir bu videoyu kaale alın kendinizi avutun
    Haberlerde geliyor SS yanındaki kişiyi başka araca geçirip deneyelim dediğinde ZY denemeden kaçmış bidahada ortalıkta gözükmemiş niye acaba
    yahu sen kimsin bilmiyorumda arkadaşım benim arabamla okanın arabası ve kendisi arasında kaç kg fark var peki bana bunu bi söylermisin?

o okan yalamasına söyle madem siz okadar delikanlısınız hadi okan çıksında bi benle yürüsün bakalım ona lpg ile hard core yapacam, hemde tarlada bayırda gezen jiple.......

okan okadar yalama bi herifki onunla olan denememiz bittikten sonra yüzyüze konuşurken geçildiğini kabul etmiş ve eve gidince elindeki bitakım videoları kesip biçip yiğit beni 1 kere geçebildi diye konuşmuştur.....

o akşam en aşşa 20 30 kere başılmış sıkılmıştır, adamın elinde beni geçtiğini gösteren 3 tane video var onlarıda roll'ün sonunda artık benim turbo şişince çekebildi bir iki tanesinide editlemiş çakal 5 6 kere geçmiş güya......

ulan aradan 2 3 ay geçmiş eskişehirdeki arkadaşlarım gelip diyor bana okan seni geçmiş hacı diye......

yani dicem şuki, teke tek deniyelim delikanlıysanız diyene kadar o yalama önce gelsin 300 350 hplik bi cam car eşliğinde benimle yürüsün TABİ YİYORSA!!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çamurum fake yim
    hadi kardeşim eyw
    bu shellkolik okan beyler aha bu yazısından anladım..... lan yalama aklını alırım la senin......

Ek.Civic_Spoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu sen kimsin bilmiyorumda arkadaşım benim arabamla okanın arabası ve kendisi arasında kaç kg fark var peki bana bunu bi söylermisin?

o okan yalamasına söyle madem siz okadar delikanlısınız hadi okan çıksında bi benle yürüsün bakalım ona lpg ile hard core yapacam, hemde tarlada bayırda gezen jiple.......

okan okadar yalama bi herifki onunla olan denememiz bittikten sonra yüzyüze konuşurken geçildiğini kabul etmiş ve eve gidince elindeki bitakım videoları kesip biçip yiğit beni 1 kere geçebildi diye konuşmuştur.....

o akşam en aşşa 20 30 kere başılmış sıkılmıştır, adamın elinde beni geçtiğini gösteren 3 tane video var onlarıda roll'ün sonunda artık benim turbo şişince çekebildi bir iki tanesinide editlemiş çakal 5 6 kere geçmiş güya......

ulan aradan 2 3 ay geçmiş eskişehirdeki arkadaşlarım gelip diyor bana okan seni geçmiş hacı diye......

yani dicem şuki, teke tek deniyelim delikanlıysanız diyene kadar o yalama önce gelsin 300 350 hplik bi cam car eşliğinde benimle yürüsün TABİ YİYORSA!!!!
    ya kardeş herşeye tamam eyvallah ta sen her yerde kendini savunmak anlatmak zorundamısın nereye baksam sen varsın sürekli bişeyleri anlatma çabasındasın kendinden şüphen mi var senin kendinden eminsen otur artık kardeşim ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya tamamda geçmiş 1 ocaktaki deneme zy 5 boy saplamış işte hala 25 kgnin hesabına düşülmüş zy yine denese yine geçer yiğitte foresterla beklio yine denerim dio forumda hala boş knşuosunuz geçer eder yapar çizer icraata geçin deneyein yine sora denemeden sora napıosanız yapın iki taraflı video çekin ... forumda 25 eksik olsam geçerdim muhabbeti dönmesin boş iş bunlar 5 boyt geçtiği halde hala geçerdim muhabbet dönüosa dicek söz yok ..

yiğit kardşm benimle denermisin gel senle tünelsiz dostça deneyelim

Ek.Civic_Spoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya tamamda geçmiş 1 ocaktaki deneme zy 5 boy saplamış işte hala 25 kgnin hesabına düşülmüş zy yine denese yine geçer yiğitte foresterla beklio yine denerim dio forumda hala boş knşuosunuz geçer eder yapar çizer icraata geçin deneyein yine sora denemeden sora napıosanız yapın iki taraflı video çekin ... forumda 25 eksik olsam geçerdim muhabbeti dönmesin boş iş bunlar 5 boyt geçtiği halde hala geçerdim muhabbet dönüosa dicek söz yok ..

yiğit kardşm benimle denermisin gel senle tünelsiz dostça deneyelim
    yiğit kardeş al sana güzel bi teklif sen dene yc ile elbet bigün ya ss le yc dener yada birbirlerinin denediği bi araçla denerler bakkal hesabı sonuç az çok çıkar herşey ortaya .. bırakın artık şu çamur işlerini hepiniz yaşını başını almış adamlarsınız demir parçası için çok çirkinleşiyosunuz ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ek.Civic_Spoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yiğit kardeş al sana güzel bi teklif sen dene yc ile elbet bigün ya ss le yc dener yada birbirlerinin denediği bi araçla denerler bakkal hesabı sonuç az çok çıkar herşey ortaya .. bırakın artık şu çamur işlerini hepiniz yaşını başını almış adamlarsınız demir parçası için çok çirkinleşiyosunuz ..
    yok bakkal hesabı ile olmaz bu işler okanın denediği araçla ben denedim o 1 boy ben 3 boy attım filan yan yana yürümeden bişi belkli olmaz ben yiğite farkı görelim die deneyelim dedim herkez bilio benim nasl gittiğimi zy nin sahibide söler ztn nasl yürüdğümü o yüzden bakkal hesabı yapmayalımda ben denerim sııkıntı deil yiğit beni 10 boyda geçse sorun deil bende geçsem sorun deil maksat muhabbet zevk adam olduktan sora

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)