User Tag List

Sayfa 6/16 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
289 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: KOR m3 286hp vs MAF S2K

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oha Hulk ta DSG mi var
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

MAF S2K
    Misafir
    Alıntı mertacar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iki aracada maşallah, m3 güzel yürümüş. s2000 de neler var?
    aem v2 ve kat iptali var onun haricinde bişey yok aracımda.

MAF S2K
    Misafir
    Alıntı kaan_325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    reşit saolsin onlar ne istediyse orda bastik arac sahibi efendi bi arkadaş yanındaki başka birileri benim arabayi geçer die idda etmişlerdi s2000 de filtre egzoz var hepsi ayni gidio daha öncede denemiştim atmosferik olarak bişi farketmio.. vtec (evo) fatih kardeşim adaletini yapti 200 den sonra cok fark oluo...
    kaan teşekkürler sahsıma sölediklerin için..benim araçta egsoz yok tam dikkat etmedin sanırım ama farkeder etmez onu bilemem.o gecede söledim kim bunu sölemiş bizede söleyinde bizde bilelim en azından.

MAF S2K
    Misafir
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    typer kullanıyo sankı öyle vitesmı cekilir Maşallah Kaan iyi bakıyo arabasına, vıdeoda tmm bellı olmuyo 2de kacta bastılar 65-70gıbı mı? 80de mı? sankı s2k vtec altı kalmış gıbı mı? yoksa kaan arabamı ucuyo s200de egsoz varmı hic sesi gelmedı,
    egsoz yok benim araçta ama kaçta bastığımızı net hatırlamıyorum ama vtec altı kalmamaya dikkat etmiştim.

MAF S2K
    Misafir
    Alıntı emre yeşil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1-Denemeyi kim talep etti
    2-M3 ile S2000 neden deniyorsunuz.
    3-Denemelerin ilki denemek görmek içindir aynı araçla ikincisi deneme olmaz geçmek için gelinir.

Şimdi denemeyi M3 talep ettiyse S2000 neden geldi daha öncede geçilmiş bir S2000 sahibi neden M3 ile ikinci kere deneme ister geçmek için demekki inanmıştır geçeceğine ama tabiki geçemez ve insanlar inanmış olan S2000 sahibini veya kraldan çok kralcılık yapan insanları eleştirme haklarına sahiptirler diye düşünüyorum bende gece oradaydım miniklerin arabasında oturuyordum ilk deneme M3 açtı gitti S2000 sahibi kim onu bile bilmiyorum kulağıma şu geldi arabada benzin az kesiklik yaptı bir daha deneyelim hemde yanımıza insan alarak dediler kim dedi bilmiyorum.
    Şimdi gelelim tartışma boyutuna ben öle demedim diyene zaten burdan laf yok MAF da aşalanmıyor burada başlık S2000 M3 ü geçer diyenlere yazılmış bence gayet dostça bir deneme oldu iki tarafında alınacağı birşey yok bu bir yarış değil iki araç sahibininde iddası yok MAF hızlı bir S2000 KOR da hızlı bir M3 kalp kırılacak bir durum yok burada.
    ben sahsım olarak hiç deneme teklif etmedim bana söylendi bundan 2 ay kadar önce deneyelim görelim dedim vede denedik kaan kardeşimi geçemedim yanyana yürüdük dönüş yolunda tekrar denedik vsa ya girdi benim araç 1 boy kadar beni geçti kağan durum böle olunca otobanda tekrar deneyelim dedik ve öle kaldı taki bu son denemeye kadar.bu son denemede kaan la benim bi arkadasımın ortak tanıdığı METİN ABİ nin M5 le denermisiniz diye soruldu ve gerek yok dedim bariz geçer bizi dedim o zaman M3 deneyin dendi bende olur dedim ve denedik durum bu.bu arada benim hosuma gitmeyen tek sey MAF (oldu) yazılması böle seylere gerek yok bence hoş olmamış ama hayırlısı ne diyeyim.

MAF S2K
    Misafir
    emre kardeşim ağzina sağlik güzelce aciklamişsin...

saolsin...

saolsin kardeşim...

eyvallah kardeşim..

biz kimsenin kalbini kirmak veya başka bişey için gelmedik oraya arac sahibi dişinda başkalari arkadan konuşursa bizim araba şöle gidiyor biz denedik m3 le m3 de neymiş s2000 geçer fln filan o zaman iş değişir o zaman videosuda konur kac boy olduğunu bütün herkes görür TEKRARDAN YAZIYORUM ARAC SAHİBİ ARKADAŞLA HİÇBİR PROBLEMİM YOK gayet efendi düzgün bir arkadaş fakat arabasi için başkalari atar gider yapiyor ona dikkat etsin atar giden yapanlar kendi arabalarini getirsinler de görelim başkalarinin ...arabasi ile gerdeğe girmesinler
    sizi geçicek honda var fln filan beni geçicek honda varda o sizde yok konuyu daha uzatmaya gerek yok arac sahibi arkadaşinda kırılmasina gerek yok lafimiz ona değil....maf bence cok güzel bir s2000 kazasiz belasiz işallah...
    abicim gerçekten merak ediyorum kim sölemiş böle bişeyi hakikaten onu bana sölersen çok sevincem dost bildiğim birinin böle arkamdan benimle ve aracımla alakalı konusması hiç hoş bi davranış değil kesinlikle tasvip etmiyorum.

MAF S2K
    Misafir
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maf s2000 le birçok kez denedim..Geçme geçilme kaygısı olmadan keyif için deneyen nadir insanlardan hiç bi konuda da tartışmaya girmez sahibi.Kondisyonuda birçok s2000den iyidir.Niye bu kadar üstüne gidildi anlamadım m3 ün reklama ihtiyacı yok yeterince iyi gidiyor.Hırs yapcak yanlış adam seçmişsiniz bence

Neyse Maşallah iki aracada..

MAF S2K
    Misafir
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +1.

Maf s2000 in sahibi ismi Emirdi sanırım, son derece mütevazi biridir, hiç bir zaman geçme geçilme muhabbeti yapmadı en azından benle denerken. Dediklerine katılıyorum.
    teşekkürler kardeşim

MAF S2K
    Misafir
    Alıntı Can's Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende denedım MAF s2000 le gayet mutevazı bırıydı sahıbı bu ıse zewk olarak bakan bırı nasıl olduda bu kadar ustune gıdıldı bende anlamadım acıkcası ıllakı bır acıklaması wardır bu durumun
    bende anlam veremedim işin açıkcası o gecede söledim ordaki tüm arkadaşlara ben M3 geçtim veya geçerim diye bişey demedim bi başkası tanımadığım bilmediğim 3. sahışlar bişeyler demişler diye benim aracın altında böle konu açılıp sıkıntılı tartışmalar olması hiç güzel seyler değil bence.

MAF S2K
    Misafir
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi s2000 denememi talep etmiş savaş mı ilan etmiş Aslında adı üstünde.Öyle bi yazmışsın ki küfür ettiler bizde ağızlarının payını verdik gibi Geride kalacağını bile bile üst üste çok denedik biz maf s2000 le kompleksi yok o konularda.Tanımadığınız için karşı tarafı gider ,meydan okuma gibi anlaşılmış 2. deneme sanırım.Onun için yazdım zaten o tip insanlar olmadığını belirtmek için.

Neyse zaten arabalar denenip görülmüş videosuda var 3. kişiler hep konuşur engel olamayız
    enes çok güzel açıklamışsın diycek bişey yok teşekkürler.

MAF S2K
    Misafir
    Konuyu iyi okursaniz arac sahibi mutevazi duzgun bir arkadas onla problemimiz yok baskalari atar yapiyordu arkamizdan o sebeple yazdik
    o gecede söledim kaan sana ben öle bişey demedim diye bunun üzerine bi başkasının sölediklerinden dolayı benim plakam üzerinde bu sekilde yorumlanmasına kırıldım işin açıkcası bu..

MAF S2K
    Misafir
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    YouTube - kor M3 vs MAF S2000

bir kaç denem daha var ama onlar dıştan cekim onları da atınca bilgisiyara yüklerim iyi seyirler

KOR m3 bu arada komple TOPLU + DTM kanat ekstrası

daha önce sökük halini izlemiştiniz yine öle zannetmeyin
    TEŞEKKÜRLER...şimdi daha hoş oldu bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başlıklara takılmayın

daha önce de yazdım aynı şeyi
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

MAF S2K
    Misafir
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başlıklara takılmayın

daha önce de yazdım aynı şeyi
    sen yazmazsan abicim bizde takılmamış oluruz zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Huyum Kurusun yapacak bişi yok

Başlıgı kim degiştirdi ?
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

bmwlove - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alfacem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hemen yeni konu açalım M3 mü gecer S2000 mi M3 mu gecer S2000 mi Bence ben ve yanımda artı 2 kişiyle KOR m3 gecerim
    Sen gel benle dene şeker çocuk. Ama önce bi araba çalışsın
    BMW'den Sorumlu Devlet Bakanı

yusufbatırel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    m3 un s2k yı gecmesı normalı degılmı zaten

bmwlove - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusufbatırel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    m3 un s2k yı gecmesı normalı degılmı zaten
    e normaaaal burdada anlatılmaya çalışılan o zaten
    BMW'den Sorumlu Devlet Bakanı

KAAN_M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MAF S2K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o gecede söledim kaan sana ben öle bişey demedim diye bunun üzerine bi başkasının sölediklerinden dolayı benim plakam üzerinde bu sekilde yorumlanmasına kırıldım işin açıkcası bu..
    daha öncede yazdim seninle ilgili bir problemim yok sen ne zaman istersen kendin beni ara her zaman gelip denerim ama senin aracin gecseydi inan o yanindakiler arkamizdan sölemediği kalmazdi biz en azindan kimsenin arkasindan bişiler sölemedik direk yazdik tehdit vari sacma sapan bişiler yazanlar oldu bilmem sizin arkadaşinizmi yapicaği bişi varsa neolur yapsin
    rolling araba deneme işleri ile ne kadar uğraştiniz bilmem benim cok sevdiğim sölenemez benim için önemi olan birşey değil geçme gecilme mekanik olan birşey illaki el elden üstündür bunlar dert edilcek olaylar değil
    işallah kazasiz belasiz kullanirsin aracini araban güzel gidiyor....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)