User Tag List

Sayfa 5/16 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
289 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: KOR m3 286hp vs MAF S2K

emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maf s2000 le birçok kez denedim..Geçme geçilme kaygısı olmadan keyif için deneyen nadir insanlardan hiç bi konuda da tartışmaya girmez sahibi.Kondisyonuda birçok s2000den iyidir.Niye bu kadar üstüne gidildi anlamadım m3 ün reklama ihtiyacı yok yeterince iyi gidiyor.Hırs yapcak yanlış adam seçmişsiniz bence
    Neyse Maşallah iki aracada..

Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +1.

Maf s2000 in sahibi ismi Emirdi sanırım, son derece mütevazi biridir, hiç bir zaman geçme geçilme muhabbeti yapmadı en azından benle denerken. Dediklerine katılıyorum.
    Alıntı Can's Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende denedım MAF s2000 le gayet mutevazı bırıydı sahıbı bu ıse zewk olarak bakan bırı nasıl olduda bu kadar ustune gıdıldı bende anlamadım acıkcası ıllakı bır acıklaması wardır bu durumun
    1-Denemeyi kim talep etti
    2-M3 ile S2000 neden deniyorsunuz.
    3-Denemelerin ilki denemek görmek içindir aynı araçla ikincisi deneme olmaz geçmek için gelinir.

Şimdi denemeyi M3 talep ettiyse S2000 neden geldi daha öncede geçilmiş bir S2000 sahibi neden M3 ile ikinci kere deneme ister geçmek için demekki inanmıştır geçeceğine ama tabiki geçemez ve insanlar inanmış olan S2000 sahibini veya kraldan çok kralcılık yapan insanları eleştirme haklarına sahiptirler diye düşünüyorum bende gece oradaydım miniklerin arabasında oturuyordum ilk deneme M3 açtı gitti S2000 sahibi kim onu bile bilmiyorum kulağıma şu geldi arabada benzin az kesiklik yaptı bir daha deneyelim hemde yanımıza insan alarak dediler kim dedi bilmiyorum.
    Şimdi gelelim tartışma boyutuna ben öle demedim diyene zaten burdan laf yok MAF da aşalanmıyor burada başlık S2000 M3 ü geçer diyenlere yazılmış bence gayet dostça bir deneme oldu iki tarafında alınacağı birşey yok bu bir yarış değil iki araç sahibininde iddası yok MAF hızlı bir S2000 KOR da hızlı bir M3 kalp kırılacak bir durum yok burada.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçlara çok güsel yürümüşler..m3 e ayrı bi maşallah tabi..

coyete
    Misafir
    maşallah

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre yeşil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1-Denemeyi kim talep etti
    2-M3 ile S2000 neden deniyorsunuz.
    3-Denemelerin ilki denemek görmek içindir aynı araçla ikincisi deneme olmaz geçmek için gelinir.

Şimdi denemeyi M3 talep ettiyse S2000 neden geldi daha öncede geçilmiş bir S2000 sahibi neden M3 ile ikinci kere deneme ister geçmek için demekki inanmıştır geçeceğine ama tabiki geçemez ve insanlar inanmış olan S2000 sahibini veya kraldan çok kralcılık yapan insanları eleştirme haklarına sahiptirler diye düşünüyorum bende gece oradaydım miniklerin arabasında oturuyordum ilk deneme M3 açtı gitti S2000 sahibi kim onu bile bilmiyorum kulağıma şu geldi arabada benzin az kesiklik yaptı bir daha deneyelim hemde yanımıza insan alarak dediler kim dedi bilmiyorum.
    Şimdi gelelim tartışma boyutuna ben öle demedim diyene zaten burdan laf yok MAF da aşalanmıyor burada başlık S2000 M3 ü geçer diyenlere yazılmış bence gayet dostça bir deneme oldu iki tarafında alınacağı birşey yok bu bir yarış değil iki araç sahibininde iddası yok MAF hızlı bir S2000 KOR da hızlı bir M3 kalp kırılacak bir durum yok burada.
    Şimdi s2000 denememi talep etmiş savaş mı ilan etmiş Aslında adı üstünde.Öyle bi yazmışsın ki küfür ettiler bizde ağızlarının payını verdik gibi Geride kalacağını bile bile üst üste çok denedik biz maf s2000 le kompleksi yok o konularda.Tanımadığınız için karşı tarafı gider ,meydan okuma gibi anlaşılmış 2. deneme sanırım.Onun için yazdım zaten o tip insanlar olmadığını belirtmek için.

Neyse zaten arabalar denenip görülmüş videosuda var 3. kişiler hep konuşur engel olamayız
    Dr.Ecu

KAAN_M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can's Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende denedım MAF s2000 le gayet mutevazı bırıydı sahıbı bu ıse zewk olarak bakan bırı nasıl olduda bu kadar ustune gıdıldı bende anlamadım acıkcası ıllakı bır acıklaması wardır bu durumun
    Konuyu iyi okursaniz arac sahibi mutevazi duzgun bir arkadas onla problemimiz yok baskalari atar yapiyordu arkamizdan o sebeple yazdik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kaan_325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu iyi okursaniz arac sahibi mutevazi duzgun bir arkadas onla problemimiz yok baskalari atar yapiyordu arkamizdan o sebeple yazdik
    Ntk m3 ile deneme şansı oldu mu hiç?
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi s2000 denememi talep etmiş savaş mı ilan etmiş Aslında adı üstünde.Öyle bi yazmışsın ki küfür ettiler bizde ağızlarının payını verdik gibi Geride kalacağını bile bile üst üste çok denedik biz maf s2000 le kompleksi yok o konularda.Tanımadığınız için karşı tarafı gider ,meydan okuma gibi anlaşılmış 2. deneme sanırım.Onun için yazdım zaten o tip insanlar olmadığını belirtmek için.

Neyse zaten arabalar denenip görülmüş videosuda var 3. kişiler hep konuşur engel olamayız
    Biz daha oncede denedik baska araclarla savas ilan edicek bi durum yok ama 3.kisiler cok konusunca durumlar Degisio insnlar gerilio konuyu saptiriolar hala m3 nasil s2000 gecer dien arkadaslar varmis arac sahibinin moralini bozmasinada gerek yok daha oncede cok denedik gecemiyor atmosferik S2000 videolarinida eklerim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ntk m3 ile deneme şansı oldu mu hiç?
    Ntk nin eski sahibi arkadasimdi kullandim da arabayi beyin taktilar carbon airbox vardi ayrica aracda bnmki stock verimli guc aldilarsa gecer almanlar en az 30 bg diolar o kombinasyona

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kaan_325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ntk nin eski sahibi arkadasimdi kullandim da arabayi beyin taktilar carbon airbox vardi ayrica aracda bnmki stock verimli guc aldilarsa gecer almanlar en az 30 bg diolar o kombinasyona
    200 km ye kadar denk gidiyordum ntk m3 ile 240-250 gibi 2 boy açıyordu.Kor m3 kpro typer denemesi güzel olur aslında

Buda maf s2000 ile deneme gerçi biz 80 altında basmadık hiç siz denerken 60 gibi basılmış yanlış görmediysem
    ba typR maf sk2 - Car Videos on StreetFire
    Dr.Ecu

E0041 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonuç gayet normal gibi geldi bana abartılacak birşeyde görmüyorum ama yorumlar fena gerçekten s2000 de C32 varmış gibi yorumlar yapılmış sonuçta 2 litre bi araç segmenti bile değil sonuç normal araçlara maşallah bu hondaların çekisi bu zaten hep üst sınıflarla karşılaştırıldığı için abartılıyor m3 geçeceğine inanıyor insanlar

Bende bir Honda tutkunu olarak en büyük mazeretim şudur bu tür konularda 2 litreyken böyle ya 3 litre olsaydım
    OKAN YILMAZ

..MTM & PRO STOCK GARAGE..

Mustafa Birsesli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    M makineleri resmen askeri standartlarda uretilmis. Biz motoru soktugumuzde gozlerimize inanamadik. Alette 22 subap calisiyor, krankin bir gozunde semente catlagi var, pistonun birinin tepesi kirik ve 3-4 silindirin arada conta yanmis durumdaydi. Alet bu sekilde 10 psi boost ile bir cok araca saka yapiyordu.

Sirf hobi olsun diye soktuk, sokmesek daha tepesine ufleye ufleye giderdi

Bosuna dememisler, tam turkceye cevirince biraz ilginc oluyor ama almanyada bir alman ile sohbetimde soyle bir cumle soylemisti; amg yi yapan ustalar para ile calisir, m gmbh de ise alin teri ve muhendislik metali islatir..
    son cümle on numara

kor m3 plakanın hakkını vermiş
    egetuning service & performance

DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525

emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazılan herşey S2000 inin M3 geçeceğine inananlara yazıldı S2000 sahibine falan yazılmadı çok mütevazi bir arkadaşmış söylediniz zaten iyi bir insanmış kimse ona laf söylemiyor daha öncede yazdım kral iyi ama kralcılık yapan var demekki neyse bence konu gayet açık ve net laflarda sahiplerini buldu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    200 km ye kadar denk gidiyordum ntk m3 ile 240-250 gibi 2 boy açıyordu.Kor m3 kpro typer denemesi güzel olur aslında

Buda maf s2000 ile deneme gerçi biz 80 altında basmadık hiç siz denerken 60 gibi basılmış yanlış görmediysem
    ba typR maf sk2 - Car Videos on StreetFire
    onlarin istediği yerde basildi bizim kadran 70 75 gibiydi... kpro lu typerlarlada daha önce denedim farkli farkli araclarla genel de 200 de yakalıorum 1 2 boy geçiorum cok yakin bir arkadaşim olan urfa ile denememiz o zmn bizim arac şimdikininden 100 kg hafifti video da koyduk paylaştik bi problem cikmadi
    cikmazda önmlı olan araya başkalarinin girmemesi o zaman işler karişio
    laflar dönüp cevrilip farklı şekilde lanse edilio...Kpro lu typer lada denememizi de koydum 100 kg hafifti bizim arac ayni gece denenmişti...
    Urfa S2K vs KOR 07 - Car Videos on StreetFire
    RYH typer Vs Hulk vs Kor 07 vs E30m3 - Car Videos on StreetFire
    RYH vs HULK vs KOR 07 M3 vs Sarı's E30 M3 - Car Videos on StreetFire
    hulk da atmosferik di o zaman keyfi ayriydi....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E21TURBO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son cümle on numara

kor m3 plakanın hakkını vermiş
    eyvalah abi..

alfacem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Temiz video dicek bişi yok KOR

alfacem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hemen yeni konu açalım M3 mü gecer S2000 mi M3 mu gecer S2000 mi Bence ben ve yanımda artı 2 kişiyle KOR m3 gecerim

Gogo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alfacem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hemen yeni konu açalım M3 mü gecer S2000 mi M3 mu gecer S2000 mi Bence ben ve yanımda artı 2 kişiyle KOR m3 gecerim

cem kardeşim geçer note ; s2k killer
    Wax & Stuff
    Car Care Solutions