1-Denemeyi kim talep etti
2-M3 ile S2000 neden deniyorsunuz.
3-Denemelerin ilki denemek görmek içindir aynı araçla ikincisi deneme olmaz geçmek için gelinir.
Şimdi denemeyi M3 talep ettiyse S2000 neden geldi daha öncede geçilmiş bir S2000 sahibi neden M3 ile ikinci kere deneme ister geçmek için demekki inanmıştır geçeceğine ama tabiki geçemez ve insanlar inanmış olan S2000 sahibini veya kraldan çok kralcılık yapan insanları eleştirme haklarına sahiptirler diye düşünüyorum bende gece oradaydım miniklerin arabasında oturuyordum ilk deneme M3 açtı gitti S2000 sahibi kim onu bile bilmiyorum kulağıma şu geldi arabada benzin az kesiklik yaptı bir daha deneyelim hemde yanımıza insan alarak dediler kim dedi bilmiyorum.
Şimdi gelelim tartışma boyutuna ben öle demedim diyene zaten burdan laf yok MAF da aşalanmıyor burada başlık S2000 M3 ü geçer diyenlere yazılmış bence gayet dostça bir deneme oldu iki tarafında alınacağı birşey yok bu bir yarış değil iki araç sahibininde iddası yok MAF hızlı bir S2000 KOR da hızlı bir M3 kalp kırılacak bir durum yok burada.