User Tag List

Sayfa 7/16 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
289 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: KOR m3 286hp vs MAF S2K

KAAN_M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alfacem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hemen yeni konu açalım M3 mü gecer S2000 mi M3 mu gecer S2000 mi Bence ben ve yanımda artı 2 kişiyle KOR m3 gecerim
    cem kardeşim biraz borclarim var bitsin sana adaletini yapicam borcumuz varken gezmek olmaz bize yakışmaz....

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kalkışı Maslak sanayide yapın
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kalkışı Maslak sanayide yapın
    Maslak sanayıden kanatcı haydara peh peh peh ne gunlerdı be

coopers
    Misafir
    Başlıklara takılmayın

daha önce de yazdım aynı şeyi
    Miniks ( Büyüks) Abiler =) Kaan zaten bizim arkadaşımız konuları okuyorumda yazmadan duramadım araç sahiplerinden çok etrafındakiler atışmaya girmiş iki aracı deneyen arkadaşta gayet saygılı güzel deneme yaptılar. ama miniksler işi gerçekten hırs yaptılar sanırım biz hondayla bmw bmw le honda geçeriz die büyük laf etmişler biz hepimiz deniyenler arkadaşız zaten siz kralsınız paranızda vardır yükler söker geçersiniz her arabayı unutmayın bunu sadece siz deil herkes yapabilir. bizde m3 bindik sizin kadar olmasa s2k de bindik farklı segment araçlar zaten ikisinin zevki birbirinden farklı güç olarakta öle arada 40hp var siz modifiyeci siniz demi 40hp almak için arabaların ebesini belliorsunuz... burda m3 geçmesi gayet normal araç sahibi arkadaşımız emirde bunu biliyor öle bir iddasıda yoktu merak için hobi olarak denedi dostca... bu kadar uzatılcak bir konu yok Başlık düzeltilmesi hoş ve mütavazi oldu.

ecz_murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaancığım aracının gidişini,duruşunu ve aracına olan sevgini takdir etmemek haksızlık olur kardeşim.
    s2000 i olan arkadaşıda cesareti ve centilmenliğinden dolayı tebrik ederim.

konuya dip not : herkes kendisine yakışan davranışta bulunmalı x kişilerin yanlışlarına göre davranmamalıyız diye düşünüyorum....istisnalar hariç
    herkeze saygılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ecz_murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaancığım aracının gidişini,duruşunu ve aracına olan sevgini takdir etmemek haksızlık olur kardeşim.
    s2000 i olan arkadaşıda cesareti ve centilmenliğinden dolayı tebrik ederim.

konuya dip not : herkes kendisine yakışan davranışta bulunmalı x kişilerin yanlışlarına göre davranmamalıyız diye düşünüyorum....istisnalar hariç
    herkeze saygılar
    eyvallah abi saolsin...

TYPERHAKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki araçta gitmesi gerektiği gibi gitmiş ikisinede maşaallah.doğal sonuç yani.
    zd9000 cupra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coopers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Miniks ( Büyüks) Abiler =) Kaan zaten bizim arkadaşımız konuları okuyorumda yazmadan duramadım araç sahiplerinden çok etrafındakiler atışmaya girmiş iki aracı deneyen arkadaşta gayet saygılı güzel deneme yaptılar. ama miniksler işi gerçekten hırs yaptılar sanırım biz hondayla bmw bmw le honda geçeriz die büyük laf etmişler biz hepimiz deniyenler arkadaşız zaten siz kralsınız paranızda vardır yükler söker geçersiniz her arabayı unutmayın bunu sadece siz deil herkes yapabilir. bizde m3 bindik sizin kadar olmasa s2k de bindik farklı segment araçlar zaten ikisinin zevki birbirinden farklı güç olarakta öle arada 40hp var siz modifiyeci siniz demi 40hp almak için arabaların ebesini belliorsunuz... burda m3 geçmesi gayet normal araç sahibi arkadaşımız emirde bunu biliyor öle bir iddasıda yoktu merak için hobi olarak denedi dostca... bu kadar uzatılcak bir konu yok Başlık düzeltilmesi hoş ve mütavazi oldu.
    kardeşim hilmi ile ahmet ben cağirdim die geldiler onlarin arabalari veya benim araba die ayrim olmaz bizde kardeşim kadar yakın gördüğüm insanlar
    hilmi le ahmet demişse honda ile m3 geçeriz m3 ile honda geçeriz cünkü emek sarf etmişler yillarca bu işle uğraşmişlar hulk suanda türkiyedeki en hizli hondalardan biri paradan cok emek ile yapilmiş arac herşey parayla olmuo s2000 benden 40 bg düşük 280 kg da hafif ama, beygir le hacimlede olmuo bazi seyler o yüzden boş verelim gereksiz uzadi bu konu.....

Sinan'S2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Cat iptali ve cai ile s2000'in gerçekten m3 geçmesi beklenemez daha dolu olması lazım en azından afr ve avans ile oynanabilecek bir ems olması lazım. M3 ün specleri nelerdir. 286 demişsiniz mod olarak herhangi birşey varmıdır yoksa stock mu? Maşallah iki aracada
    Ms2k
    Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
    100-200km 5.15sn
    561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan'S2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cat iptali ve cai ile s2000'in gerçekten m3 geçmesi beklenemez daha dolu olması lazım en azından afr ve avans ile oynanabilecek bir ems olması lazım. M3 ün specleri nelerdir. 286 demişsiniz mod olarak herhangi birşey varmıdır yoksa stock mu? Maşallah iki aracada
    stock arac dyno verisi 277.4 hp...

Sinan'S2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kaan_325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    stock arac dyno verisi 277.4 hp...
    Maşallah bunca yıllık bir araç için çok başarılı bir değer.
    Ms2k
    Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
    100-200km 5.15sn
    561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak güzel kardeşim öncelikle sen kendi duymadıgın şeyler ile gelip burda ahkam kesme

Benim herzaman söledigim laftır herkes de bili bunu

bak o cümleyi sana yazayım senin dedigin ile benimki arasında anlam farkı var

Bu alemde istersek BMW ile hondayı Honda ile de Bmw yi biz geçeriz

İşte anası bellenmemiş M3 tertemiz DTM kanatta var niye gecemiyosunuz

Ozaman bilgi dagarcıgınız bilginiz yok tecrübeniz az işi bilmiyosunuz

He sen bana sorarsan sen S2K il bu M3 ü gecermisin diye anasını bellemeden gecerim

Ama siz hiç bir zaman gecemessiniz o yüzden kaan kardeşime boşuan benzin yaktırtmayın yazık oluyor

3.200 cc bu 6 silindir sizin 10 tl benzinle gazladıgınız yere 100 tl benzin yakıyor
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

coopers
    Misafir
    Bak güzel kardeşim öncelikle sen kendi duymadıgın şeyler ile gelip burda ahkam kesme

Benim herzaman söledigim laftır herkes de bili bunu

bak o cümleyi sana yazayım senin dedigin ile benimki arasında anlam farkı var

Bu alemde istersek BMW ile hondayı Honda ile de Bmw yi biz geçeriz

İşte anası bellenmemiş M3 tertemiz DTM kanatta var niye gecemiyosunuz

Ozaman bilgi dagarcıgınız bilginiz yok tecrübeniz az işi bilmiyosunuz

He sen bana sorarsan sen S2K il bu M3 ü gecermisin diye anasını bellemeden gecerim

Ama siz hiç bir zaman gecemessiniz o yüzden kaan kardeşime boşuan benzin yaktırtmayın yazık oluyor

3.200 cc bu 6 silindir sizin 10 tl benzinle gazladıgınız yere 100 tl benzin yakıyor
    Anasını bellemekten farkın yani araçları hızlandırmak için bin tane parça değiştirip bin tane şey sökülüp hafifletiyorsunuz kastında söyledim modifye amaçlı...... Demek s2k le m3 geçersin biz geçemeyiz peki ozaman Tekrar Görüşürüz..

alfacem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahaha havalar düzelsin adalet yapıcaz biliyosun kardeş o konuştuğumuz gibi bişiler yaparız eğleniriz

Bülent76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilmediğim için soruyorum, Dtm kanat aracı yavaşlatır mı?

coopers
    Misafir
    S2k Le M3 geçeriz die bi iddamız hiç olmadı zaten ama siz geçersiniz bi geçeriz biz yaparız die bi laf büyük konuşmak oluor havalar düzelsin O senin geçtiğin s2k le bizde geçeriz.. ister hulk u getir ister süpermani ister spidermani ya burda amaç honda bmw deil yanii çok iddalı konuşuyorsun şahine turbo nos tak bas geç yani ama siz yapamazsınız biz yaparız demeyle olmuyor bu işler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çeşitli video sitelerine girip miniks yazman yeterli

sen hazırla gecebilcegini inandıgın

Atmosferik S2K yı

sonra konuşuruz he olurda birisi de S2K ile senin yaptıgın S2K yı gecmek isterse seve seve ugraşırım

EVET BÜYÜK KONUŞUYORUM
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

coopers
    Misafir
    Çeşitli video sitelerine girip miniks yazman yeterli

sen hazırla gecebilcegini inandıgın

Atmosferik S2K yı

sonra konuşuruz he olurda birisi de S2K ile senin yaptıgın S2K yı gecmek isterse seve seve ugraşırım

EVET BÜYÜK KONUŞUYORUM
    Benim Seni araştırmama gerek yok çok merak ediyorsan sen beni araştır... Benim S2K İddam yok senin konuşmalarına tutuldum. öle bir konuşuyorsunki sadece ben yaptım yaparım die Biz hepimiz arkadaşlarımız arasında deniyoruz birbirimiizi yada birinin benii geçme gibi bir iddası olmuyor oyüzden uğraşmana gerek yok ama senn çizgi film karakterlerin hep dolu ve sökük olsun tamam bakarsın yolda karşılaşırız.....hadi sana kolay gelsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim Seni araştırmama gerek yok çok merak ediyorsan sen beni araştır... Benim S2K İddam yok senin konuşmalarına tutuldum. öle bir konuşuyorsunki sadece ben yaptım yaparım die Biz hepimiz arkadaşlarımız arasında deniyoruz birbirimiizi yada birinin benii geçme gibi bir iddası olmuyor oyüzden uğraşmana gerek yok ama senn çizgi film karakterlerin hep dolu ve sökük olsun tamam bakarsın yolda karşılaşırız.....hadi sana kolay gelsin
    Öle konuşuyorum neden zoruna gidiyor anlamadım

yok yolda karşılaşırız falan filan ilkokul cocugu gibi laflar sarfetmene gerek yok

yap bitir cıkart ortaya bir arac

ara beni konunun gecmiş sayfalarında telefonum var

benim çizgi film karakterlerim hep dolu ve hep sökük aynen dedigin gibi

çünkü benim Çizgi film kahramanlarım senin kategorin ve haddin degil ben onları katmıyorum zaten farkettiysen çizgi kahramanlarını dahil eden sensin ben degilim

Çok cartoon network izliyorsun
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)