Kalkışı Maslak sanayide yapın
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Miniks ( Büyüks) Abiler =) Kaan zaten bizim arkadaşımız konuları okuyorumda yazmadan duramadım araç sahiplerinden çok etrafındakiler atışmaya girmiş iki aracı deneyen arkadaşta gayet saygılı güzel deneme yaptılar. ama miniksler işi gerçekten hırs yaptılar sanırım biz hondayla bmw bmw le honda geçeriz die büyük laf etmişler biz hepimiz deniyenler arkadaşız zaten siz kralsınız paranızda vardır yükler söker geçersiniz her arabayı unutmayın bunu sadece siz deil herkes yapabilir. bizde m3 bindik sizin kadar olmasa s2k de bindik farklı segment araçlar zaten ikisinin zevki birbirinden farklı güç olarakta öle arada 40hp var siz modifiyeci siniz demi 40hp almak için arabaların ebesini belliorsunuz... burda m3 geçmesi gayet normal araç sahibi arkadaşımız emirde bunu biliyor öle bir iddasıda yoktu merak için hobi olarak denedi dostca... bu kadar uzatılcak bir konu yok Başlık düzeltilmesi hoş ve mütavazi oldu.
kaancığım aracının gidişini,duruşunu ve aracına olan sevgini takdir etmemek haksızlık olur kardeşim.
s2000 i olan arkadaşıda cesareti ve centilmenliğinden dolayı tebrik ederim.
konuya dip not : herkes kendisine yakışan davranışta bulunmalı x kişilerin yanlışlarına göre davranmamalıyız diye düşünüyorum....istisnalar hariç
herkeze saygılar
kardeşim hilmi ile ahmet ben cağirdim die geldiler onlarin arabalari veya benim araba die ayrim olmaz bizde kardeşim kadar yakın gördüğüm insanlar
hilmi le ahmet demişse honda ile m3 geçeriz m3 ile honda geçeriz cünkü emek sarf etmişler yillarca bu işle uğraşmişlar hulk suanda türkiyedeki en hizli hondalardan biri paradan cok emek ile yapilmiş arac herşey parayla olmuo s2000 benden 40 bg düşük 280 kg da hafif ama, beygir le hacimlede olmuo bazi seyler o yüzden boş verelim gereksiz uzadi bu konu.....
Cat iptali ve cai ile s2000'in gerçekten m3 geçmesi beklenemez daha dolu olması lazım en azından afr ve avans ile oynanabilecek bir ems olması lazım. M3 ün specleri nelerdir. 286 demişsiniz mod olarak herhangi birşey varmıdır yoksa stock mu? Maşallah iki aracada
Ms2k
Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
100-200km 5.15sn
561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER
Bak güzel kardeşim öncelikle sen kendi duymadıgın şeyler ile gelip burda ahkam kesme
Benim herzaman söledigim laftır herkes de bili bunu
bak o cümleyi sana yazayım senin dedigin ile benimki arasında anlam farkı var
Bu alemde istersek BMW ile hondayı Honda ile de Bmw yi biz geçeriz
İşte anası bellenmemiş M3 tertemiz DTM kanatta var niye gecemiyosunuz
Ozaman bilgi dagarcıgınız bilginiz yok tecrübeniz az işi bilmiyosunuz
He sen bana sorarsan sen S2K il bu M3 ü gecermisin diye anasını bellemeden gecerim
Ama siz hiç bir zaman gecemessiniz o yüzden kaan kardeşime boşuan benzin yaktırtmayın yazık oluyor
3.200 cc bu 6 silindir sizin 10 tl benzinle gazladıgınız yere 100 tl benzin yakıyor
Call for prayer
Instagram hesabımız
ahaha havalar düzelsin adalet yapıcaz biliyosun kardeş o konuştuğumuz gibi bişiler yaparız eğleniriz![]()
S2k Le M3 geçeriz die bi iddamız hiç olmadı zaten ama siz geçersiniz bi geçeriz biz yaparız die bi laf büyük konuşmak oluor havalar düzelsin O senin geçtiğin s2k le bizde geçeriz.. ister hulk u getir ister süpermani ister spidermaniya burda amaç honda bmw deil yanii çok iddalı konuşuyorsun şahine turbo nos tak bas geç yani ama siz yapamazsınız biz yaparız demeyle olmuyor bu işler.
Çeşitli video sitelerine girip miniks yazman yeterli
sen hazırla gecebilcegini inandıgın
Atmosferik S2K yı
sonra konuşuruz he olurda birisi de S2K ile senin yaptıgın S2K yı gecmek isterse seve seve ugraşırım
EVET BÜYÜK KONUŞUYORUM![]()
Call for prayer
Instagram hesabımız
Benim Seni araştırmama gerek yok çok merak ediyorsan sen beni araştır... Benim S2K İddam yok senin konuşmalarına tutuldum. öle bir konuşuyorsunki sadece ben yaptım yaparım dieBiz hepimiz arkadaşlarımız arasında deniyoruz birbirimiizi yada birinin benii geçme gibi bir iddası olmuyor oyüzden uğraşmana gerek yok ama senn çizgi film karakterlerin hep dolu ve sökük olsun tamam bakarsın yolda karşılaşırız.....hadi sana kolay gelsin
Öle konuşuyorum neden zoruna gidiyor anlamadım
yok yolda karşılaşırız falan filan ilkokul cocugu gibi laflar sarfetmene gerek yok
yap bitir cıkart ortaya bir arac
ara beni konunun gecmiş sayfalarında telefonum var
benim çizgi film karakterlerim hep dolu ve hep sökük aynen dedigin gibi
çünkü benim Çizgi film kahramanlarım senin kategorin ve haddin degil ben onları katmıyorum zaten farkettiysen çizgi kahramanlarını dahil eden sensin ben degilim
Çok cartoon network izliyorsun![]()
Call for prayer
Instagram hesabımız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)