User Tag List

Sayfa 6/10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
180 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Corsa gsi-vtec 0-400

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    illegal yarış olursa şahsen ben gelmem paşam varsa validen kaymakamdan belediye başkanından alınmış izinli festival havasında yarış olursa hem kendim gelirim kuyruğumda 50arab abağlar getiririm yakında nasipse düzenleyeceğim siteden duyuru yapıcam ordan haberiniz olurzaten gelmek isterseniz buyrun gelin

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı KaDiR_54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim anlamadığım konu MC'de dururken hepiniz yakın samimi konuşuyodunuz tech'e girince bi atarlar bi giderler basarım ederim neden??
    Polis jandarma olayına gelince biz orda 4 gebzeli ve diğerleri ful 54 plaka ile kaldık dier hari yarışan arkadaşlar uzadı gitti kimse geri gelipte jandarmalara dil dökmedi he ama bizimle beraber jandarmaya yakalanan arkadaşarı(abileri) es geçmemek lazım adamlar harbi delikanlı adam çıktı jandarmaya demedikleri şeyler kalmadı bizim içn dil döktüler adamlığını ortaya koydular onlara ayrıca teşekkür ediyorum..
    GSİ ile ZD de'nin denenmesine direk tanık oldum zd'nin içinde olan kişi olarak en basit örnek şunu söyleyim sitedekiler anlar zaten ne olduğunu ilk giderken siz cihan abinin 106 ile basarken siz 2.vites 60 da basarken biz arkanızda 5.vites 60tık bastığınızda sadece 2-3 boy önümüzdeydiniz araba tam kendini topladı siz bıraktınız.ondan sonra bizimle denedin 2.vites te direk basar basmaz zaten biz kafayı attık uzadık yani herşey ap açık ortada bence net ortamında gider yapmanın bi luzmu yok ama araban gitmesine gidiyo maşallah artı şunuda belirteyim senin araban cam suyuna kadar boşaltılmışken biz ZDsaxo da 300 kilo + amfi bas ve debriyajımız bitik basıyoduk
    senin bişey bilmedigin burdan belli arkadan basma ile arabayı test edersen yanyana denediginde hüsrana ugrasının bunuda bilirler sitedekiler

o yüzden drag yarışlarında hepiniz agzınız açık bakıyordunuz

KaDiR_54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gider yapmana gerek yokki denenir sonuçta biz bu arabaları bahçede garajda tutmak için alıp yapmadık bascaz denicez arabalarımızı görcez.. alkol muhabbetinede gelince kaç birada kafaya girersin bizi bağlamazz ama sen sinin semtine misafir olarak gelen insanları öle karşılaman hiçbiyerde düzgün bi hareket olarak karşılanamaz alkol içerek rollinge çık farketmez ne yaparsan kendine yaparsn ölürsen cenabet ölürsün np bizim açımızdan ama içiyosanda misafirin geldiğinde arabanda bırakır alkolünü hoşgeldiniz dersin geçersin araçımızı yaptıralım denicez zaten en kısa zamanda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    http://www.streetfire.net/video/um-s...aru_741898.htm

http://www.streetfire.net/video/m2u00375mpg_741286.htm

bak bunlar da sizin izlemediklerin herhalde ben ilk kez araba yürütmüyorum
    rahat olun yani

izleyin ama ısrarla tavsiye ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @orrçun bak orda ben arabamızın gidişini test ettik gibilerinden bişey demedim bak iyi oku anla seninlede denedik o kısmı atlamışın denedik ama sni yanımızda göremedim ben hiç neden acaba?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence alkol aldıktan sonra direksiyon başına geçme..birbirinizi kırmadan incitmeden konuşup ayarlayın deneyin..geçende geçilende birbirini tebrik etsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    http://www.streetfire.net/video/m2u00375mpg_741286.htm

http://www.streetfire.net/video/um-s...aru_741898.htm

ısrarla izleyin tavsiye ederim

ben ilk araç yürütmüyorum hazırda almıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alpe® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence alkol aldıktan sonra direksiyon başına geçme..birbirinizi kırmadan incitmeden konuşup ayarlayın deneyin..geçende geçilende birbirini tebrik etsin
    o arkadaşı biz o gece tebrik ettik abi kaç kişiyle drag yaptı geçti ama orda üslubu gayet iyiydi siteye gelince atarlı oldu neden anlıyamadık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Alpe® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kardeşim ederim neden etmiyim ama yok bastık gittik arkamda falan olmaz yani 2 2 denersin 220 225 lere kadar geçersin video koyarsın izlerken bile keyif alırım ama o speclerde 106 gti ile denemek ne güzel ben zevk alırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    o arkadaşı biz o gece tebrik ettik abi kaç kişiyle drag yaptı geçti ama orda üslubu gayet iyiydi siteye gelince atarlı oldu neden anlıyamadık
    ne uslubu kardeş sen ne diyon dragda geçmiş roling de ne oluyor dedi bi arkadaş bende denenen vteclerle rolingde yapıldı ve yine öndeydim dedim sonra ne den bu kadar zoruna gitti birilerin anlamadım uslubu bozan talib denen arkadaşınız oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o üslubu bozmadı farkındaysan sana demiş araçların speclerini neden yazmıosun die yaz senin aracının durmunu bizim araçlarımızın durumunu konuyu okuyanlarda haklıyı haksızı anlasınlar die sen yanlış anlamışın sonra zaten paso gider yapmışın işte gelin hepinizle denerim falan filaan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    o üslubu bozmadı farkındaysan sana demiş araçların speclerini neden yazmıosun die yaz senin aracının durmunu bizim araçlarımızın durumunu konuyu okuyanlarda haklıyı haksızı anlasınlar die sen yanlış anlamışın sonra zaten paso gider yapmışın işte gelin hepinizle denerim falan filaan
    denerim arkadaş neden denemeyim ben mi yanlış konuşurum valla anlamadım ama benim konularımı okursan benim konuşma uslubum böyle ama hep yanlış anlaşlılıyor

sipahi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne dişyon sen birader hayırdır chip filtre egsozlu 106 ile corsa nın 2 boy önünde gitmek seni tamin ediyorsa tatmin ol sen gel 2 şer kişi çıkalım bakalım o zaman sonuç ne olcak o zamanda o kadar rahat olabilcekmisn bakalım harbiden bekliyorum intina ile 106 larınızı herkez adam gibi speclerini yazsın çıkılsın denelsin o zaman bu hafta sonu buyrun bekliyorum kardeş tamam alkol falan rahat ol sen 2 bira ile *** olcak adam degiliz biz videolar ortada sonuçlar belli 2 tek 106 ile öyle açman çokk normalll sen bu kadar biliyorsun işte sen yanında 1 kişi olunca bana açabilcegini zannediyormsun ordan bu corsa neymiş görelim muhabbeti yapmasaydınız o zaman hepiniz itina ile gördünüz ben 5 şi biradan sonra rolingle çıkıyorum o akşam denedigim 106 yı bekliyorum kardeş başkada sözüm yokk
    Orçun noldu bu vidyoyu görünce çok sinirlendin.Bu hayırdırlar havada uçuşuyo.Hayır Hayır ,Şerlik bi durum varsa bildiririz.Ben sana üslubumla cevap verdim.Ben 2 kişi sen tek kişiyken kafa kafaya yürüdük.ben yine 2 sende 2 olunca eee? Neyin direncini yaşıyon.Ayrıca benimle konuşurken edebini takın...Ayıp oluyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    neyse iyi akşamlar herkez kendine iyi baksın sevgiler dedigim her zaman denelir sıkıntı yok 2 şer 2 kişi denensin ve sonuç ne belli olsun geçmek yada geçilmek çok da umrumda degil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazdığın mesajlardan anlaşılan sen sakarya tayfasına bilenmişsin için geçmek geçilmek umrumda değil desede klavyen siteye öyle yansıtmıo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı sipahi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orçun noldu bu vidyoyu görünce çok sinirlendin.Bu hayırdırlar havada uçuşuyo.Hayır Hayır ,Şerlik bi durum varsa bildiririz.Ben sana üslubumla cevap verdim.Ben 2 kişi sen tek kişiyken kafa kafaya yürüdük.ben yine 2 sende 2 olunca eee? Neyin direncini yaşıyon.Ayrıca benimle konuşurken edebini takın...Ayıp oluyo
    allah allah sonraaa ona bakarsan teke tek de vtec le 106 denerse ikiside filtre egsoz 106 chip 106 geçer genelde ama 2 şer kişi olunca sonuç degişir vtec alır genelde anladınmı o işi öyle yargılama sende al bende alıyımbi kişi dedim neden denemedim onu da alıyım neeyse daha fazla yorum yapmıyorum kendine iyi bak ama sunuda iyi bil bu işi benden çok bilemesin ben 16 yaşından beri bu camiyalardayım yaşım 26 onu söyliyim ben sabahlara kadar roling drag yaparıdm her şekilde boşver hadi görüşmek dilegiyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben sahız olarak kimseye bilenmem ama konu araba ise babamı bile tanımam roling yaparken görsem yolda durmam biraz kırıgımdır bu konuda biraz hırslı ama kabul edilmeyen şeyler olunca kızıyorum yani o o kadar specle corsa gsi 2 boy önünde gitmek 2 ye tek
    başarı sayıyorsanız başardınız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    corsa ya 41 kere maşallah.. bu arada 0. metrede değil de 400. metrede durup video çekseniz daha güzel olurdu

bu arada corsanın hafif olduğunu drag bitince anlamadınız umarım.. drag başlamadan önce de o arabanın hafif olduğunu biliyordunuz. senin araban hafif kardeş kusurabakma yarışmayalım gel çay içelim muhabbet edelim deseniz daha güzel olurdu. corsa da ileride geçilirse sizin 54 beygir fazlanız var demesin mesela

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yalnız atladığın şey var senin araban sökük bizimkilerde + kilolar var

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)