benim anlamadığım konu MC'de dururken hepiniz yakın samimi konuşuyodunuz tech'e girince bi atarlar bi giderler basarım ederim neden??
Polis jandarma olayına gelince biz orda 4 gebzeli ve diğerleri ful 54 plaka ile kaldık dier hari yarışan arkadaşlar uzadı gitti kimse geri gelipte jandarmalara dil dökmedi he ama bizimle beraber jandarmaya yakalanan arkadaşarı(abileri) es geçmemek lazım adamlar harbi delikanlı adam çıktı jandarmaya demedikleri şeyler kalmadı bizim içn dil döktüler adamlığını ortaya koydular onlara ayrıca teşekkür ediyorum..
GSİ ile ZD de'nin denenmesine direk tanık oldum zd'nin içinde olan kişi olarak en basit örnek şunu söyleyim sitedekiler anlar zaten ne olduğunu ilk giderken siz cihan abinin 106 ile basarken siz 2.vites 60 da basarken biz arkanızda 5.vites 60tık bastığınızda sadece 2-3 boy önümüzdeydiniz araba tam kendini topladı siz bıraktınız.ondan sonra bizimle denedin 2.vites te direk basar basmaz zaten biz kafayı attık uzadık yani herşey ap açık ortada bence net ortamında gider yapmanın bi luzmu yok

ama araban gitmesine gidiyo maşallah artı şunuda belirteyim senin araban cam suyuna kadar boşaltılmışken biz ZDsaxo da 300 kilo + amfi bas ve debriyajımız bitik basıyoduk