User Tag List

Sayfa 6/10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
180 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: KOR ///M3 vs JAP 10

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e92 m3 4.2 de kalkıo 0-1000 ctr de kalkıo mu?

sasırmayın bırader. bı kendınıze gelın ak

once e36 ıle bı deneyelım ben e92 de getırırım merak etmeyın.
    Valla sasiricak bisey yok abi drag yapsinlar demedim rolling yapicaklar benim aracimi gecen E36 E46 M3 gormedim daha..
    Biz Akinin 18 g li stiyi ile denerken bana 5 boydan fazla atiyordu o gecede denedigi 2 farkli E92 M3 un onundeydi
    Akin la Yigit yazsin buraya denediklerinde ne kadar fark olmus aralarinda.. Dedikleri gibiyse E36 ile denemeye gerek bile yok..
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Jam da Joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla sasiricak bisey yok abi drag yapsinlar demedim rolling yapicaklar benim aracimi gecen E36 E46 M3 gormedim daha..
    Biz Akinin 18 g li stiyi ile denerken bana 5 boydan fazla atiyordu o gecede denedigi 2 farkli E92 M3 un onundeydi
    Akin la Yigit yazsin buraya denediklerinde ne kadar fark olmus aralarinda.. Dedikleri gibiyse E36 ile denemeye gerek bile yok..
    bence ben sırayla deniyeyim (36,46,92)

boşver o denemeleri cem kardeşim..
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence ben sırayla deniyeyim (36,46,92)

boşver o denemeleri cem kardeşim..
    o kadar araraba alıosn.. madem öyle denemiosa m3 ler .. al bi m3 kendine ver bi M ci arkadaşına kullansın sende DBS sür oldu bitti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o kadar araraba alıosn.. madem öyle denemiosa m3 ler .. al bi m3 kendine ver bi M ci arkadaşına kullansın sende DBS sür oldu bitti
    bir ara düşünmediğim değil

onada şaibeli derler diye korktuğumdan almadım gaz kesti vanosu bozuk muh.
    Dr.ECU

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jam da Joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senın mantık guzel. ıste bu mantıkla yaklasan herkes gecılır. sımdı akının stı yıgıtı 5 boy gecmıs. ona bakarsan resıt yıgıtı 10 byo gecmıs 180 e kadar. ama akın resıt ı de gectıgını soyluyor. o nasıl olucak.

denemeler cıddı cıddı yapıldı mı once onu bı sormak lazım. kaca kadar denendı. ben daha akının stı ıle harbıden top speed e gıttıgını gormedım. bı topspeede gıtsınler akınla gorelım aralarında kı farkı. bırde e92 m3 ıle akın topspeed e gıtsın sole 100 de basarak. teknık verı denen bısı var guzel kardesım. ben e36 ıle ıstesem yıgıtı de gecerım cupra da gecerım. zamanında evo lara 10 boy attırdım ben stock e36 ıle

bıraz agızınızdan cıkana dıkkat edın ya. ıkı egztrık bı pıstonla oyle e92 fln gecılmez. e39 m5 var onla da bı deneyın e39 m5 e92 ıle aynı gıdıo
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senın mantık guzel. ıste bu mantıkla yaklasan herkes gecılır. sımdı akının stı yıgıtı 5 boy gecmıs. ona bakarsan resıt yıgıtı 10 byo gecmıs 180 e kadar. ama akın resıt ı de gectıgını soyluyor. o nasıl olucak.

denemeler cıddı cıddı yapıldı mı once onu bı sormak lazım. kaca kadar denendı. ben daha akının stı ıle harbıden top speed e gıttıgını gormedım. bı topspeede gıtsınler akınla gorelım aralarında kı farkı. bırde e92 m3 ıle akın topspeed e gıtsın sole 100 de basarak. teknık verı denen bısı var guzel kardesım. ben e36 ıle ıstesem yıgıtı de gecerım cupra da gecerım. zamanında evo lara 10 boy attırdım ben stock e36 ıle

bıraz agızınızdan cıkana dıkkat edın ya. ıkı egztrık bı pıstonla oyle e92 fln gecılmez. e39 m5 var onla da bı deneyın e39 m5 e92 ıle aynı gıdıo
    Kaan soylesin abi E39 M5 ile KUK denediginde arada ne kadar fark olmus Ayni sekilde KEV Ankarada E92 M3 ile denerkende video vardi.. Bende Resit Akin hep beraber BMW ler ile ciktigimiz gece M3 ile denedim ben 3 de o 2 de basti 2-3 boy oldu daha sonra baska birtanesiyle denedim tamponunda gittim ki araba 1.1 1.2 contionus gidiyor oyle basinc bastigi yok.. Resit ile Yigit denediginde Yigit 3. Vites 80 de basmis Kendi soyledigide
    Gene oyle 5 boy falan olmamis.. Yani ben onu baz almiyorum. Ben tamamen kendimin Akinin ve E92 M3 lerle denememi dusunerek Ozgunun Yigitin soyledigi Akina 2 boy tutundugu.. Ben M3 ile denedigimde Akinin yuruyusu ile alakasi yoktu simdi bu hesaba gore dbs tutunamazmi abi E92 ye benide yalanci yaptinizya samimiyetime inanmiyorsunuz yani..
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

bunları bırakalım beni 10 boy geçmiş cupra ile 5 boy geçmiş sti filan bu camiayı seviyorum ben...

Ben 36 dan başlayıp hepsiyle denemek istiyorum ....

boyu videodan görücez hep beraber 5 mi 10 mu artık kim ne yaptıysa akınla olan denemelerin videoları mevcut onunla olan cocuklukdan gelen dostluğumuzdan ötürü çıkan video paylaşmayacağım zaten.Ben onunla limitlerimi görmek için denedim...

hiçbirşeyi baz almayın derim....aracı yolda görelim çıplak gözle...

bana m3 bulun gerisi çok kolay bakalım nereye kadar gidebileceğim...

ben 2. vitesde vtec üstüne gelirim gelen olmazsada kendi bilir...

2000 cc atmos makina sonuçda yapacağı şeyler belli...
    Dr.ECU

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka akınla deneyemedım 3de bastım 4-5vıtes gecmedı araba bıraktım 4attım akın yanına ışınlandım 5atıcam 5gecmedı bıraktım,zaten oyle bı gecme modelı yok
    yiğitlede bastım ben 3de 180gıbı de 5atıcam aynayA baktıgımda 5-6boydu yiğit bıraktı gazı bende, bıdaha denerız bu sefer yiğit 2de basar ben 3de sonuna kadar basarız kac boy olur bellı olur yiğit önunu gösteren kamerada koy

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka akınla deneyemedım 3de bastım 4-5vıtes gecmedı araba bıraktım 4attım akın yanına ışınlandım 5atıcam 5gecmedı bıraktım,zaten oyle bı gecme modelı yok
    yiğitlede bastım ben 3de 180gıbı de 5atıcam aynayA baktıgımda 5-6boydu yiğit bıraktı gazı bende, bıdaha denerız bu sefer yiğit 2de basar ben 3de sonuna kadar basarız kac boy olur bellı olur yiğit önunu gösteren kamerada koy
    10 dan 5,6 düşmekde güzel deneyeceğiz abi ...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 dan 5,6 düşmekde güzel deneyeceğiz abi ...
    yiğit senle denedık sagda arabalar görunce gazı kestın eger 90da 3de bastın vtec altı neden bastın? ben anlamadım typer suruyosun, senle denedım 5-6boydu 5atmadım bıraktın devam etsek zaten 10luk olurdun, özgunu aradın 2boy fılan ulukanlar bana dedı,atasehırde cem sen vardın yanına geldım nededım nasıl 2boy vardı 5-6boydu, yuzunu kaldırıp bısey dedın mı bana, adamın canını sıkmayın, sen sımdı vedonun gc8 gecıceksın akını gecıceksın, sonra benle denıyıceksın,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yiğit senle denedık sagda arabalar görunce gazı kestın eger 90da 3de bastın vtec altı neden bastın? ben anlamadım typer suruyosun, senle denedım 5-6boydu 5atmadım bıraktın devam etsek zaten 10luk olurdun, özgunu aradın 2boy fılan ulukanlar bana dedı,atasehırde cem sen vardın yanına geldım nededım nasıl 2boy vardı 5-6boydu, yuzunu kaldırıp bısey dedın mı bana, adamın canını sıkmayın, sen sımdı vedonun gc8 gecıceksın akını gecıceksın, sonra benle denıyıceksın,
    deneme sağlıklı değilken sağlıklıymış denilip 10 boy deniyo.
    sen bana 3 diyorsun sonra neden 2 de basmadın diyorsun...
    ben akını geçemiyorum abi sonucda senle denemeninde sana göre bir anlamı yok...

zaten bu sağlıksız denemeden bu çıktıysa senle sağlık bir deneme yapsak çıkacak sonuç ne olur onu bilmiyorum...

senle 1 kere sıktım 3 de vtec altı şekerpınar gişe çıkışına az kala olunca erken bırakmak zorunda kaldım boy hesabı havalarda uçuş gitti canın sıkılmasın kuru atmos araç sonuçda can sıkmana değmez...

Ben senin ayarda yürüyen bir cuprada bulurum sıkıntı yok ...

O sağlıksız deneme içinde teşekkürler boş yere benzinin gitti..
    Dr.ECU

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw ne yaparsanız yapın benı ılgılendırmez de. kaan musaade eder de aracını soktururse e36 m36 gcemezsınız. onu solıyım. hele hele e92 bırak gecmeyı tutunamazsınız da. lutfen hayal kurmayalım. e92 m3 u ıyı suren bırı olursa akının arabayı da gecer. ben akının arabasının ne kadar gıttıgını bılıorum e92 m3unde ne kdr gıttıgnı bılıorum. yıgıt ıle akın bı 250 ye gıtsınler arada kı farkı soylesınler. bıde e92 ıle akınla 250 ye gıdelım. bende sıze farkı solım
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sökmeye izin vermezse deneme olmayacak o zaman anladığım kadarı ile...
    Dr.ECU

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eray nerdesin olm sen geç kaldın mesaiye

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben burdayım ya sikinti yok izliyorum şu m3 bi çıksn sonra konuşcam csl yi işin içine ztn katmıyorum artık bir anlık sinirle attım ortaya ama düşündüm yakıcağı benzine yazık araç sahibi arkadaşım typer la deneme ye çağırdığım için arkadaşlığımızı gözden geçirme kararı aldık düşün yani o yüzden ştandart m3 traversler değişsin deneycez sabır
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deneme sağlıklı değilken sağlıklıymış denilip 10 boy deniyo.
    sen bana 3 diyorsun sonra neden 2 de basmadın diyorsun...
    ben akını geçemiyorum abi sonucda senle denemeninde sana göre bir anlamı yok...

zaten bu sağlıksız denemeden bu çıktıysa senle sağlık bir deneme yapsak çıkacak sonuç ne olur onu bilmiyorum...

senle 1 kere sıktım 3 de vtec altı şekerpınar gişe çıkışına az kala olunca erken bırakmak zorunda kaldım boy hesabı havalarda uçuş gitti canın sıkılmasın kuru atmos araç sonuçda can sıkmana değmez...

Ben senin ayarda yürüyen bir cuprada bulurum sıkıntı yok ...

O sağlıksız deneme içinde teşekkürler boş yere benzinin gitti..
    yiğit daha senle denedıkten 10dk sonra telefon geldı bana ulukan aradı, 2boy muş özgunle cem konuşmuş dıye boy hesabı sen yaptın, bende oyle bısye yok dedım,senle denedıkden sonra, 2boy gecebıldın söyluyolardı bu hesapları benden once sen yaptın otobanda, sen saglıklımısın degılmısın bılemem senle bastım denedım 5-6yedın bana 2boy dıye telefon gelıyo, sonra boy hesabı havalarda ucusuyo deme barı cakallık yapmayın agzımı acmadım ama sen coktan mılete yaymıssın boyları , sen vedoyu gec gel denerız sıkıntı yok, senı 2boy gecmısım sımdı 2de basıcaksın ben 3de gecmen lazım benı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yiğit daha senle denedıkten 10dk sonra telefon geldı bana ulukan aradı, 2boy muş özgunle cem konuşmuş dıye boy hesabı sen yaptın, bende oyle bısye yok dedım,senle denedıkden sonra, 2boy gecebıldın söyluyolardı bu hesapları benden once sen yaptın otobanda, sen saglıklımısın degılmısın bılemem senle bastım denedım 5-6yedın bana 2boy dıye telefon gelıyo, sonra boy hesabı havalarda ucusuyo deme barı cakallık yapmayın agzımı acmadım ama sen coktan mılete yaymıssın boyları , sen vedoyu gec gel denerız sıkıntı yok, senı 2boy gecmısım sımdı 2de basıcaksın ben 3de gecmen lazım benı
    hafta için havaların güzel olduğu ilk akşam arıyorum o zaman seni abi ...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hafta için havaların güzel olduğu ilk akşam arıyorum o zaman seni abi ...
    ararsın kardeşim işım yoksa cıkarız, başka adam ıstemem polıslerle kovalamaca olmasın,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ararsın kardeşim işım yoksa cıkarız, başka adam ıstemem polıslerle kovalamaca olmasın,
    1 araç daha olabilir belki .
    Dr.ECU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)