BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı
yiğit ben typer cok sevıyorum,halada sevıyorum ve senın arabanı heryerde övüyorum arkadasım 5-6ay once ep3 alcam dedıgınde dbs al demıstım, sen merak etme ama sen otobanda denedık alta kaldın onu ben anlamam denerken, bastın sen benı aradınmı bıdaha yanımamı geldın abı altta kaldık bıdaha denerız otobanda gıdıyorum,ulukanlada denedım o ıkıde bastı 880de ben 3de, ulukan aradı 10dk sonra 2 boy gecebılmısn dedı ben gozlukte yok 2 boy dedıgın aramnızda bı araba olcak emınmısın 2boy oyle saga sola atıp tuttun 50kısı aradı benı ogun oburgun, bana sımdı soyle boyle oldu deme, ılk boy hesaplarını agzımı acmadan sen yaptın otobandan cıkmadan telefonlar geldı sınır oldum yalan oyle bı fark yok dedıgım gıbı 180de 5-6boydu gazı kestın, aracında maşallah cok ıyı bence dedıgım gıbı sen onu ıdea edıyosan yıne 3de 80de basıcaz sende oyle dedınya 2boymuş ılk once onu vıdeosunu cekıcez burda ınsanlar o ıkı boyu gorcek yiğit sonrada ben 3de sen 2de denıyıceksın, dünku b.. yenı cıkıp oyle adam carpmaya kalkmayın,
vedonun gc8 kafa kafaya gıdıyosun dımı? gc8 stok sti turbosu var bıtek egsoz yazılım,sen ılk bence onu gec, gözumle gorıyım