User Tag List

Sayfa 8/10 İlkİlk ... 678910 SonSon
180 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: KOR ///M3 vs JAP 10

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    reşit abinin aracı 350 hp mi ?

JOB'un sahibi selçuk kardeşim arabayı gördü ben e36 m3 leri rakip bile görme dediğini biliyorum ki o zaman aracım komple sökük değildi....

Ben sahibinden tüm ilanlara en iyisi mesaj atayim denemek istermisiniz diye yoksa yok sökemem yok 13. typer için sökerim sonra 14. gelip denemek ister yapamam gibi bahaneleri duymaktan bıktım...

e36 m3 de bulurum elbet bir gün...

sağolun ilginiz için...
    yiğit tr dekı 97oktanlar 94-94.5 oktan cıkıyo ingilterede 95oktan stg2+revo arac 330hp verıyo, 98oktan 350hp verıyo 104oktan 375verıyo, aprde de stg2+ degerlerı 319,329,362hp

bak yiğit ben denıyıcem, basıcaz yok 180de gaz kesmek yok 220de gaz kesmek yok, 280kadar cıkarım farka bakarız,yok ben bırakmıştım o olmuştu bu olmuştu ıstemem, ben 220de 6 cekıyorum devam ederım sen oyle 240 250de 5 bıtırıp bırakmak yok 6cekıcen yürüyücen yol musaitse,farkı net görcez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yiğit tr dekı 97oktanlar 94-94.5 oktan cıkıyo ingilterede 95oktan stg2+revo arac 330hp verıyo, 98oktan 350hp verıyo 104oktan 375verıyo, aprde de stg2+ degerlerı 319,329,362hp

bak yiğit ben denıyıcem, basıcaz yok 180de gaz kesmek yok 220de gaz kesmek yok, 280kadar cıkarım farka bakarız,yok ben bırakmıştım o olmuştu bu olmuştu ıstemem, ben 220de 6 cekıyorum devam ederım sen oyle 240 250de 5 bıtırıp bırakmak yok 6cekıcen yürüyücen yol musaitse,farkı net görcez
    reşit sen yasin in typer sc iken denemişmiydin hiç??
    Only Flying is Better...

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

rollingler eskiden 220 de biterdi sonra 250 oldu şimdide 280 oldu
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kaan_cupra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    reşit sen yasin in typer sc iken denemişmiydin hiç??
    denedım kanka,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    denedım kanka,
    eğer sıkıntı olmıcaksa sonucu yazabilirmisin??
    Only Flying is Better...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rollingler eskiden 220 de biterdi sonra 250 oldu şimdide 280 oldu
    yiğit senın araban güzelde 280 yapar gebze düzlügünde basıcaz rahat ol hem ben 3de 80de basıcam sen 2de hemde 220de bırakcam komık olma yiğit, sımdı onuda yapmıyıcam bı senın devrınde denıyıcez bı benım ben 2de 50 3de 80de basıcam sende bende senın vtec gore 2 ve 3de basıcam ıkı türlude vıdeo cekerız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer sıkıntı olmıcaksa sonucu yazabilirmisin??
    ertan u typer denedım gredyy kıt vardı 0.9basıyodu arac, 5boy yakın onu gectım,(320-330hp typer)
    vtc de ılk tolga rıca ettı tolga denedım vtc 2de bastı ben 3de 220gıbı 5boy yakın fark oluyodu,

kuk cupra ıkı kışı kumburgaz yolunda hakan abı vardı sızın aracta vtc tek kısıde gördum kafa burun gıdıyodu vtcyle,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yiğit senın araban güzelde 280 yapar gebze düzlügünde basıcaz rahat ol hem ben 3de 80de basıcam sen 2de hemde 220de bırakcam komık olma yiğit, sımdı onuda yapmıyıcam bı senın devrınde denıyıcez bı benım ben 2de 50 3de 80de basıcam sende bende senın vtec gore 2 ve 3de basıcam ıkı türlude vıdeo cekerız
    ubanın dynosunu izledim geçen 400 küsür çıkmış paşada ?

sen typer sahibi bir olmuş bir abimizsin şaşırıyorum sanki değilmişsin gibi yazıyorsun aracı bilmiyormuş gibi

benim tek şartım ben 2 de vtec üstü olayim başka şart aramıyorum typerın başka şartı olmaz zaten ....
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ertan u typer denedım gredyy kıt vardı 0.9basıyodu arac, 5boy yakın onu gectım,(320-330hp typer)
    vtc de ılk tolga rıca ettı tolga denedım vtc 2de bastı ben 3de 220gıbı 5boy yakın fark oluyodu,

kuk cupra ıkı kışı kumburgaz yolunda hakan abı vardı sızın aracta vtc tek kısıde gördum kafa burun gıdıyodu vtcyle,
    ben honda lardan pek anlamadığımdan soruyorum..bilenler daha net yorum yaparda N/A bi typer aşırı beslememli bi typer dan daha hızlı olabilir mi??
    Only Flying is Better...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben honda lardan pek anlamadığımdan soruyorum..bilenler daha net yorum yaparda N/A bi typer aşırı beslememli bi typer dan daha hızlı olabilir mi??
    sökükse ne olacağı belli olmaz...

reşit abi sen şimdi bana bir de meth. kullanırsın çok fena hırs yapmışsın anlaşılan...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Reşit yalnışın var VTC yeni SC yapılmıştı teke tek bastık 2 de.4 sonu ben 1-2 boy kadar öndeydim kestik uzun basmaya gerek duymadık...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ubanın dynosunu izledim geçen 400 küsür çıkmış paşada ?

sen typer sahibi bir olmuş bir abimizsin şaşırıyorum sanki değilmişsin gibi yazıyorsun aracı bilmiyormuş gibi

benim tek şartım ben 2 de vtec üstü olayim başka şart aramıyorum typerın başka şartı olmaz zaten ....
    yiğit ben typer cok sevıyorum,halada sevıyorum ve senın arabanı heryerde övüyorum arkadasım 5-6ay once ep3 alcam dedıgınde dbs al demıstım, sen merak etme ama sen otobanda denedık alta kaldın onu ben anlamam denerken, bastın sen benı aradınmı bıdaha yanımamı geldın abı altta kaldık bıdaha denerız otobanda gıdıyorum,ulukanlada denedım o ıkıde bastı 880de ben 3de, ulukan aradı 10dk sonra 2 boy gecebılmısn dedı ben gozlukte yok 2 boy dedıgın aramnızda bı araba olcak emınmısın 2boy oyle saga sola atıp tuttun 50kısı aradı benı ogun oburgun, bana sımdı soyle boyle oldu deme, ılk boy hesaplarını agzımı acmadan sen yaptın otobandan cıkmadan telefonlar geldı sınır oldum yalan oyle bı fark yok dedıgım gıbı 180de 5-6boydu gazı kestın, aracında maşallah cok ıyı bence dedıgım gıbı sen onu ıdea edıyosan yıne 3de 80de basıcaz sende oyle dedınya 2boymuş ılk once onu vıdeosunu cekıcez burda ınsanlar o ıkı boyu gorcek yiğit sonrada ben 3de sen 2de denıyıceksın, dünku b.. yenı cıkıp oyle adam carpmaya kalkmayın,
    vedonun gc8 kafa kafaya gıdıyosun dımı? gc8 stok sti turbosu var bıtek egsoz yazılım,sen ılk bence onu gec, gözumle gorıyım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ulu_cupra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Reşit yalnışın var VTC yeni SC yapılmıştı teke tek bastık 2 de.4 sonu ben 1-2 boy kadar öndeydim kestik uzun basmaya gerek duymadık...
    tek tek denemenızı görmedım ama kumburgazda hakan abı yanındaydı sen ıkı kısı vtxc tek ken denemenızı soyledım kanka

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek tek denemenızı görmedım ama kumburgazda hakan abı yanındaydı sen ıkı kısı vtxc tek ken denemenızı soyledım kanka
    O zman o Kaan'ın olduğu deneme

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yiğit ben typer cok sevıyorum,halada sevıyorum ve senın arabanı heryerde övüyorum arkadasım 5-6ay once ep3 alcam dedıgınde dbs al demıstım, sen merak etme ama sen otobanda denedık alta kaldın onu ben anlamam denerken, bastın sen benı aradınmı bıdaha yanımamı geldın abı altta kaldık bıdaha denerız otobanda gıdıyorum,ulukanlada denedım o ıkıde bastı 880de ben 3de, ulukan aradı 10dk sonra 2 boy gecebılmısn dedı ben gozlukte yok 2 boy dedıgın aramnızda bı araba olcak emınmısın 2boy oyle saga sola atıp tuttun 50kısı aradı benı ogun oburgun, bana sımdı soyle boyle oldu deme, ılk boy hesaplarını agzımı acmadan sen yaptın otobandan cıkmadan telefonlar geldı sınır oldum yalan oyle bı fark yok dedıgım gıbı 180de 5-6boydu gazı kestın, aracında maşallah cok ıyı bence dedıgım gıbı sen onu ıdea edıyosan yıne 3de 80de basıcaz sende oyle dedınya 2boymuş ılk once onu vıdeosunu cekıcez burda ınsanlar o ıkı boyu gorcek yiğit sonrada ben 3de sen 2de denıyıceksın, dünku b.. yenı cıkıp oyle adam carpmaya kalkmayın,
    vedonun gc8 kafa kafaya gıdıyosun dımı? gc8 stok sti turbosu var bıtek egsoz yazılım,sen ılk bence onu gec, gözumle gorıyım
    millet bağlanmamak için kaçıp gitmeye çalışırken neyin denemesi...

vedat abi aşağıda 3. vitesi kırmış yapılıyor şuan tekrar rica edicem onunlada deniyecem tekrardan...

senden tek ricam var ben 2 de vtec üstü olayim 2.0 turboı beslemeli araçsın sonunda...

birde "b.. " açıkca yazarsan bu rizeli hemşerine tam anlamadım...

bu arada geçmişi unutun derim keşke bu aracı k24 üstüne kurup yapsaydım o zaman ne olucaktı çok daha merak eder haldeyim...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    millet bağlanmamak için kaçıp gitmeye çalışırken neyin denemesi...

vedat abi aşağıda 3. vitesi kırmış yapılıyor şuan tekrar rica edicem onunlada deniyecem tekrardan...

senden tek ricam var ben 2 de vtec üstü olayim 2.0 turboı beslemeli araçsın sonunda...

birde "b.. " açıkca yazarsan bu rizeli hemşerine tam anlamadım...

bu arada geçmişi unutun derim keşke bu aracı k24 üstüne kurup yapsaydım o zaman ne olucaktı çok daha merak eder haldeyim...
    neyı kacıyodu yiğit bız dönduk ulukanla ıkı kere uzunda bastık dönuşte kartala dogru cevırmıslerdı, ben daha oraya gıderken bana telefonlar geldı yiğit boşuna yazıp durma boy hesabını yüzde 300 ındıırm yaparak mıllete soylemısısn sonra bana burda yazı bıle yazma, dogru soyle canımı ye sıkıntı yok, bende 3de kaldım altta 180de 5-6boy fark oldu abı benle 2de sen 3de basarmısın dıyıceksın, bende denıyıcem hee ıdea edıyosanız hala 3de 80de basıcaksın ozaman bende 3 de o mevzuya acıklık getırcez 280kadar fark gorcez burda vıdeolu, sonra sen de 2 ben 3de denıyıcez onada bakıcaz oke sen sımdı mılletı ayaga kaldır 3de vtec altı 2 boy gecıldım dıye onu vıdeosunu bı cekelım, bu arada benım arabada methanol var 3aydır yiğit kım sana akıl verıyosa ıstıyosan soyle ona yakıt koyarım gelırım hırs yapcaksam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    neyı kacıyodu yiğit bız dönduk ulukanla ıkı kere uzunda bastık dönuşte kartala dogru cevırmıslerdı, ben daha oraya gıderken bana telefonlar geldı yiğit boşuna yazıp durma boy hesabını yüzde 300 ındıırm yaparak mıllete soylemısısn sonra bana burda yazı bıle yazma, dogru soyle canımı ye sıkıntı yok, bende 3de kaldım altta 180de 5-6boy fark oldu abı benle 2de sen 3de basarmısın dıyıceksın, bende denıyıcem hee ıdea edıyosanız hala 3de 80de basıcaksın ozaman bende 3 de o mevzuya acıklık getırcez 280kadar fark gorcez burda vıdeolu, sonra sen de 2 ben 3de denıyıcez onada bakıcaz oke sen sımdı mılletı ayaga kaldır 3de vtec altı 2 boy gecıldım dıye onu vıdeosunu bı cekelım,
    tek tek deneriz ...

ben şekerpınardan çıktım e-5 s2000 li arkadaş git dedi gittim sonrada ataşehire geçtim neyse ...

meth. basarsan kaç hp ye çıkıyor abi ?
    Dr.ECU

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KOR la en yakın zamanda denıyoruz kısmetse. yarın olur pazar olur pazartesı olur. ama mevlamdan bır manı cıkmazsa salı olmaz

rollıng hıcbırzaman 220 de bıtmedı guzel kardesım sen kac yıldır yapıosun bu ısı?

250 den once gaz kesılmez. eger ıkı arac 280 e gıdebılıosa 280 e kadar kesılmez. 300 gıdıosa 300 e kadar kesılmez.

bır suru araba ıle motorumu denedım. hepsını 250-280 e kadar gecıorum nerdeyse. ama motor 320 gıdıo. ee adam benı 270 yakalıo gecıo. ne yapıcam gecmesın dıe gazı mı bırakıcam.

aracabalar 260 a gıdıosa 260 ta bıter rollıng. erken gazdan cekmek adalet deıldır.
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek tek deneriz ...

ben şekerpınardan çıktım e-5 s2000 li arkadaş git dedi gittim sonrada ataşehire geçtim neyse ...

meth. basarsan kaç hp ye çıkıyor abi ?
    hala methanol hp hesabı yapıosun. guzel kardesım. bızde kevının arabası vardı methanollu 360hp arabaydı. ustune cıkmıo bunu nıe anlamıosun. stg2 360 tır bu akdar basıt.

400 ısteyen custom map yaptırıor. revo dan almıyor. revo 350 nın ustunu vaad etmıyor.
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)