Maşallah araclara hgt iyiymiş bayaUZUN ZAMANDIR GÖRMEDİM BÖYLE İYİ HGT
![]()
FOREVER GÖRKEM HGT yine öttürmüşsün aygırı kardeşim helal olsun alem koşan hgt görsün Umutum da focusuyla UMUT saçıyo tüm araçlara maşşallah çok keyifli denemeler olmuş![]()
yakında yürüyen hgt den sonra yürüyen sport trend focus da görücez inşallah =) maşallah ekibe =)
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
şöyle bi okudum da bütün konuyu ne bi hırs ne bi çemkirme..walla helal olsun sizlere bi sonraki buluşmaya bende böyle seviyeli denemeler yapmak isterim
maşallah araçların hepsine![]()
maaşşallah ne kadar güzel çekim ve denemeler. eski bravocu olarak hala o böğürüşü ile cok beğeniyorum...
maşallah ya ankara ekibi yine tam formunda, bende gemiden döner dönmez, yine bir ziyarette bulunucam, sizin araçlarla koşturmak çok keyifli oluyor, bakalım volvo ne kadar tutunabilecek ufak tefek işlemlerden sonra
ya ztn hgtnın gitmemesi için sebep yokki, yanılmıorsam 1190kgdı hpsi belli, şanzımanıda uzun deıl, normal. dier hgtler 130hplerde gezıyosa yapıcak bişiy yok işi bilenın altında başka oluyo boyle araçlar![]()
görkem 2. viteste bile tutunamadı demişsin istersen teke tek çıkıp bir deneyelim 180-190 e kadar bana kafa bile çıkarazsın teke tek....daha öncede bastık bunu sende çok iyi biliyorsun...onu yazmadan keşke bi sorsaydın , 1. si ben sizin kornanızı duymadım ve sizden sonra bastım ,, 2.si sizden geç bastığım için mertcanın arkasına düştüm , mertcan vites kaçırınca neredeyse mertcana çarpıyordum arkadan , gaz kestim orda tabi senin önün müsait olunca bunlar umrunda olmuyor , mertcanın arkasına geçme nedenimde önüme kamyon çıkmasıydı....olaylar bi haber çok güzel yazıyonuz buraya.
mertcan ben senin arabana hiç bir zaman *** atmam çok güzel yürüyen bir araban var , kendi arabamıda hiç yüceltmeye ihtiyacımda yok allaha şükür ki benim arabamı o derece yürüten gene sensin benden daha iyi biliyorsun....vtec altı vtec üstü diye bir durum var ,,, vtec altı bastığımızda , vtec üstü bastığımızıda sen çok iyi biliyorsun...ben vtec altı bastığımızı söylerim , sen vtec üstü bastığımızı söylersin bu benim için bir şey değiştirmez...söylesemde bunu zaten sana söylerim gidip sağda solda forumlarda avaz avaz bağırmam.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)