User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
139 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Mertcan VTI - Görkem HGT - Çağan SI - Füme VTI - Umut S.Trend

Umut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Görkem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler mertcanım ,,,gerçekten stock bi vti varsa ben arabamı çok çabuk stock a çevirebilirim -2 boy düşüren bi egzozum var bide açık filitrem zor değil yane stock a dönmek hatta işime gelir

seninki gibi iyi giden ve bu speclerde sadece sürücü koltuğu olan bi araçla bile tek tek bastığımızda aramız 3-4 boydan fazla olmadı ve 200-220 aralığında biraz daha kapatabiliyorum arayı,,haa saol sende bırakmadın uzundada yakalayamadım seni..

ki o senle denememizde çağanda yanımızda bastı 2 viteste bile tutunamadı bu sefer direk çıktım öne,,, sonuçta 85 kg luk bir kişinin etkisini herkes biliyo

ama mantıklı düşünelim bu speclerde araçlarla böle yürürken standart vti nası geççek acaba beni haa genele vurursak vti nin sağlıklısı HGT ye bindiği sanan ama aslında 1.6 bravo kadar giden araçların hepsini rahat geçer ona zaten lafımız yok ama araba var araba var
    +100000000

Mertcan bilio anlıo araba var araba var olayını ama anlamayanlara da daha fazla açıklamaya gerek yok bence...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

serkan ünlüü
    Misafir
    Maşallah araclara hgt iyiymiş baya UZUN ZAMANDIR GÖRMEDİM BÖYLE İYİ HGT

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel gitmiş hgt maşallah.

bravo hgt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    FOREVER GÖRKEM HGT yine öttürmüşsün aygırı kardeşim helal olsun alem koşan hgt görsün Umutum da focusuyla UMUT saçıyo tüm araçlara maşşallah çok keyifli denemeler olmuş

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bravo hgt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    FOREVER GÖRKEM HGT yine öttürmüşsün aygırı kardeşim helal olsun alem koşan hgt görsün Umutum da focusuyla UMUT saçıyo tüm araçlara maşşallah çok keyifli denemeler olmuş
    teşekkürler abi en kısa zamanda senide yeniden aramızda görmek dileğiyle

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler mertcanım ,,,gerçekten stock bi vti varsa ben arabamı çok çabuk stock a çevirebilirim -2 boy düşüren bi egzozum var bide açık filitrem zor değil yane stock a dönmek hatta işime gelir

seninki gibi iyi giden ve bu speclerde sadece sürücü koltuğu olan bi araçla bile tek tek bastığımızda aramız 3-4 boydan fazla olmadı ve 200-220 aralığında biraz daha kapatabiliyorum arayı,,haa saol sende bırakmadın uzundada yakalayamadım seni..

ki o senle denememizde çağanda yanımızda bastı 2 viteste bile tutunamadı bu sefer direk çıktım öne,,, sonuçta 85 kg luk bir kişinin etkisini herkes biliyo

ama mantıklı düşünelim bu speclerde araçlarla böle yürürken standart vti nası geççek acaba beni haa genele vurursak vti nin sağlıklısı HGT ye bindiği sanan ama aslında 1.6 bravo kadar giden araçların hepsini rahat geçer ona zaten lafımız yok ama araba var araba var

combo benım boy kavramım olmadıgı ıcın pek bı yorum yapamıyorum
    çağan ı ben 1.5 boy geçebılıyormusum
    ama bana gore 5-6 boy oluyor
    dedıgım gıbı boy kavramım yok onun ıcın yorum yapmayım
    sağlıklı sorunsuz yuruyen arabalarımız olsun
    her gun deneyelım

Ertug_T. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakında yürüyen hgt den sonra yürüyen sport trend focus da görücez inşallah =) maşallah ekibe =)
    (2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????

Özgür Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ferhat abi inşallah en kısa zamanda gönlüne göre bi hgt bulursun ne yalan söyliyim 200 le giderken el bırakmanı bile özledim

bu arada harbiden sport trend bence çok iyi gidiyo umut abi valla tebrik ederim baya gelişmiş araç

Onur typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah super hepsıde

Mre85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şöyle bi okudum da bütün konuyu ne bi hırs ne bi çemkirme..walla helal olsun sizlere bi sonraki buluşmaya bende böyle seviyeli denemeler yapmak isterim

maşallah araçların hepsine

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her gun deneyelım
    aynen öle mertoo boylar geçenler geçilenler zaten önemli değil ,,gönüller bir olsun arabalar sıkıntı yapmasın biz hep gülmesini biliriz

tüm yorum yapan arkadaşlara tekrardan teşekkürler ,,allah herkesin gönlüne göre nasip etsin ..........

yasin_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maaşşallah ne kadar güzel çekim ve denemeler. eski bravocu olarak hala o böğürüşü ile cok beğeniyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah ya ankara ekibi yine tam formunda, bende gemiden döner dönmez, yine bir ziyarette bulunucam, sizin araçlarla koşturmak çok keyifli oluyor, bakalım volvo ne kadar tutunabilecek ufak tefek işlemlerden sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya ztn hgtnın gitmemesi için sebep yokki, yanılmıorsam 1190kgdı hpsi belli, şanzımanıda uzun deıl, normal. dier hgtler 130hplerde gezıyosa yapıcak bişiy yok işi bilenın altında başka oluyo boyle araçlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saol Ferhatcım seni de bekliyoruz en kısa zamanda aramıza...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Özgür Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ferhat abi inşallah en kısa zamanda gönlüne göre bi hgt bulursun ne yalan söyliyim 200 le giderken el bırakmanı bile özledim

bu arada harbiden sport trend bence çok iyi gidiyo umut abi valla tebrik ederim baya gelişmiş araç
    tekrar saol özgürcüm sen de arabayı aldın gelmez oldun yanımıza ) özletmeyin bu kadar kendinizi arada uğrayın
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Özgür Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Umut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tekrar saol özgürcüm sen de arabayı aldın gelmez oldun yanımıza ) özletmeyin bu kadar kendinizi arada uğrayın
    inşallah bi aksilik olmazsa bu pazar ordayım umut abi, ben kendimi 2 aydır okula fazla kaptırmışım bunu farkettim

ÇAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

görkem 2. viteste bile tutunamadı demişsin istersen teke tek çıkıp bir deneyelim 180-190 e kadar bana kafa bile çıkarazsın teke tek....daha öncede bastık bunu sende çok iyi biliyorsun...onu yazmadan keşke bi sorsaydın , 1. si ben sizin kornanızı duymadım ve sizden sonra bastım ,, 2.si sizden geç bastığım için mertcanın arkasına düştüm , mertcan vites kaçırınca neredeyse mertcana çarpıyordum arkadan , gaz kestim orda tabi senin önün müsait olunca bunlar umrunda olmuyor , mertcanın arkasına geçme nedenimde önüme kamyon çıkmasıydı....olaylar bi haber çok güzel yazıyonuz buraya.

ÇAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her gun deneyelım
    mertcan ben senin arabana hiç bir zaman *** atmam çok güzel yürüyen bir araban var , kendi arabamıda hiç yüceltmeye ihtiyacımda yok allaha şükür ki benim arabamı o derece yürüten gene sensin benden daha iyi biliyorsun....vtec altı vtec üstü diye bir durum var ,,, vtec altı bastığımızda , vtec üstü bastığımızıda sen çok iyi biliyorsun...ben vtec altı bastığımızı söylerim , sen vtec üstü bastığımızı söylersin bu benim için bir şey değiştirmez...söylesemde bunu zaten sana söylerim gidip sağda solda forumlarda avaz avaz bağırmam.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)