maşallah araçlara güzel denemeler olmuş..hgt nin sesi muhteşem![]()
maşallah araçlara güzel denemeler olmuş..hgt nin sesi muhteşem![]()
saol kamerim ,,valla bişi yapmadık hatta egzozu söksem bi 2 boyum daha var stock surturucularla daha iyi gidiyorum ama işte bu güzel sesten vazgeçmekte olmuyo zaten bi iddamız yok keyfimize bakıyoruz
diğer yorum yapan değerli arkadaşlarada çok teşekkürler,,aracımın sesini canlıda duyabilseniz inanın daha bi keyif alırsınız, hem ses hem performans olarak gerçekten ciğerli bi aracım varbenim tadım yerinde 3 seneye yakındırda biniyorum
,,, bizler keyif aldık videoları çekerken, sizlerde izlerken keyif aldıysanız ötesi yok zaten
![]()
evet vtec açık denedik füme ile,, dediğiniz gibi 4 vites de uzatıkca geçiyorum arkadaş biraz erken bırakıyo ama 190 a kadar uzadığımız videoda belli zaten ne kadar geçtiğim daha bide 5. vitesi var bu işin,,,,mertcanda beyin olduğu için belki daha geç açıyo olabilir ....
2000cc 5 silindir Temiz HGT şakaya alınacak araba değil.
154 BG ve Tork 185nm .
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
evet normal bende o yüzden cevap bile yazmadım ,,mertcan zaten yazmış gerekini ama genede inandıramamış facia kardeşimizi,,,,hiç abartmadan diyebilirimki HGT lerin %90 ı yürümüyo,,,çünkü ne arabadan anlayan var ne ustası var nede işi bilen insanların eline geçmiyo bu araçlar ,,,biraz araştırmacı birazda özverili bi sahibin eline geçenler benimki gibi yürüyebilir bence,,,haa ama şuda var daha ben benimkine yakın giden bi hgt bile bulamadım onuda söleyim en az bi 10-15 farklı hgt-marea-coupe 20v araçla denemişliğim var,,,
şöle bi örnekte verelim ,,istanbulda da emre ardakaşımız corolla tsportu çıkartıp yürütene kadar onla ilgilide yürümez etmez diye yorumlar mevcuttu ama demekki araba var araba var kavramı bu tip sabit denklemleri bozabiliyor.....
teşekkürler mertcanım ,,,gerçekten stock bi vti varsa ben arabamı çok çabuk stock a çevirebilirim -2 boy düşüren bi egzozum var bide açık filitrem zor değil yane stock a dönmek hatta işime gelir![]()
seninki gibi iyi giden ve bu speclerde sadece sürücü koltuğu olan bi araçla bile tek tek bastığımızda aramız 3-4 boydan fazla olmadı ve 200-220 aralığında biraz daha kapatabiliyorum arayı,,haa saol sende bırakmadın uzundada yakalayamadım seni..
ki o senle denememizde çağanda yanımızda bastı 2 viteste bile tutunamadı bu sefer direk çıktım öne,,, sonuçta 85 kg luk bir kişinin etkisini herkes biliyo
ama mantıklı düşünelim bu speclerde araçlarla böle yürürken standart vti nası geççek acaba benihaa genele vurursak vti nin sağlıklısı HGT ye bindiği sanan ama aslında 1.6 bravo kadar giden araçların hepsini rahat geçer ona zaten lafımız yok ama araba var araba var
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)