User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
100 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: clio rs vs leon tdi R

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    spec sahibi değil valla henüz egzosun orta susuturucusu uzun idi kısalttık. rahatladı araç. sıcak hava alıyorum ona da cai veya diğer tip filtre önerisi bekliyorum...
    2002 mi sizin rs ve iskenderundan mı aldınız ?

Varex tarzı eksozlar falan deneseniz düz boru ve sonra varex gibi polis bulunan yerlerdede rölantide devam
    1.6tdi.
    Ecutech.

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ohoo fitili ateşledin artık

ve rs spec; filtre egsoz, sc

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2002 mi sizin rs ve iskenderundan mı aldınız ?

Varex tarzı eksozlar falan deneseniz düz boru ve sonra varex gibi polis bulunan yerlerdede rölantide devam
    madem konusu geçti ne zamandır merak ediyordum. hemen sorayım.

1. rs de düz 61 veya 63 lük boru sona sadece varex vana kapalı iken baya keser mi sesi varex?

2. diyelim düz boru sonra otto var, sondaki ottoyu söküp varex taksak vana açıkken ne kadar kayıp olur? 200e kadar kaç boy?

3. varexler 800-900 civarı, o paraya değer mi? performans iyi mi? sesi hakkaten baya kesiyor mu? vana açıkken ses nasıl?

bayadır kafama takılıyodu bu sorular sırf bunlar için konu açacaktım, rs ile varex aynı konu altında buluşunca dayanamadım sorem dedim ))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Epicurus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    madem konusu geçti ne zamandır merak ediyordum. hemen sorayım.

1. rs de düz 61 veya 63 lük boru sona sadece varex vana kapalı iken baya keser mi sesi varex?

2. diyelim düz boru sonra otto var, sondaki ottoyu söküp varex taksak vana açıkken ne kadar kayıp olur? 200e kadar kaç boy?

3. varexler 800-900 civarı, o paraya değer mi? performans iyi mi? sesi hakkaten baya kesiyor mu? vana açıkken ses nasıl?

bayadır kafama takılıyodu bu sorular sırf bunlar için konu açacaktım, rs ile varex aynı konu altında buluşunca dayanamadım sorem dedim ))
    Varex lerin nette videoları var baya kesiyorlar sesi boy hesabına gelince ben pek bişi etkileyeceğini zannetmiyorum ona göre dizayn edilmiştir. Daha ucuz alternatif olarak izmirli sponsor bi eksozcumu lion marka idi sanırım getiriyorlar 500 falandı yanlış anlamadıysam fiyat gene ss replikasıda yaptırılabilir 60lık hoş olur bence.
    1.6tdi.
    Ecutech.

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Varex lerin nette videoları var baya kesiyorlar sesi boy hesabına gelince ben pek bişi etkileyeceğini zannetmiyorum ona göre dizayn edilmiştir. Daha ucuz alternatif olarak izmirli sponsor bi eksozcumu lion marka idi sanırım getiriyorlar 500 falandı yanlış anlamadıysam fiyat gene ss replikasıda yaptırılabilir 60lık hoş olur bence.
    Rs i honda veya peugeot larla karıştırmayın Rs e yapacaksanız 63 düzboru sonra ss istediğin performans ve ses yeter şunu söyleyim 63 rs in canı yani egzoz ben egzozsusz denediğim rollinglerde 5-6 boy geçlidiğim araca sadece ve sadece egzoz takarak 2 3 boy geçiyorum hesabını sen yap Rs e egzozun nekadar yaradığını aynı zamnadada flitre salıklı soğuk hava aldığı zaman egzoz ve flitre Rs in canı salıklı olursa ikisi yapabileceklerini tahmin bile edemezssiniz denenmiş tecrübelerden söylenir kulaktan dolma değil saygılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ali chipsiz, orj yazılımlı rs de 63 mü ideal 61 mi? yada şöyle sorıyım çok fark olur mu arasında?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rs i honda veya peugeot larla karıştırmayın Rs e yapacaksanız 63 düzboru sonra ss istediğin performans ve ses yeter şunu söyleyim 63 rs in canı yani egzoz ben egzozsusz denediğim rollinglerde 5-6 boy geçlidiğim araca sadece ve sadece egzoz takarak 2 3 boy geçiyorum hesabını sen yap Rs e egzozun nekadar yaradığını aynı zamnadada flitre salıklı soğuk hava aldığı zaman egzoz ve flitre Rs in canı salıklı olursa ikisi yapabileceklerini tahmin bile edemezssiniz denenmiş tecrübelerden söylenir kulaktan dolma değil saygılar

Niye rs araba deilmi karıştırmayayım. 63lük boru çekili sende sonraki sustucunun giriş çapı kaç ? Yukardaki bold kısmın hesabını yaptım 9 boy yapar bi biru bi eksozla 9 boy hızlandı ise o rs aman diyim aman diyim bi egzantrik takma 12 boyda ordan alsa allah allah... Yapabileceklerini tahmin edemeyeceğim kısım nedir hiçmi rs görmedik sağlıklı olunca uzayamı cıkıcak kprolu typlar falanmı geçicek Kulaktan dolmayla bu kadar öğrendim ben napalım yeterince spor arabamda oldu ama napalım öğrenecez
    1.6tdi.
    Ecutech.

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ali_206 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi başka bir rs kadranıyla kıyasladım aynı spec lerde başka bir rs 3. vites başından 4. vites sonuna videodaki rs ten tam 10 saniye erken hızlanıyor çok büyük bir fark videodaki leonuda rahatlıkla sağlıklı bir rs in bu spec lerde geçmesi muhtemel. bir sorun olduğu kesin
    aynı kıyaslamayı bende yaptım ben 5 e attıgımda vıdeodaki rs 4 e atmış oluyor

ama arkadaşı tebrik ediyorum arabasına bu kadar olumsuz tepkı alıp hala olumlu cevaplar verdıgı için

Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayrıca Filtre için önerim aküyü bagaja almandır
    RS lerde çığır açar
    hiç güleceğim yoktu ilahi selçuk

Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    60 lık düz boru+orjinal susturucu ile 60 lık düz boru+ss son susturucu arasında en az 4-5 boy fark tarafımdan da test edilip onaylanmıştır.

filitre egzoz gıbı cok basıt seylerle bariz iyileşmeler gosteren ve binbir türlü çeşidi denenmiş ve yapılması gereken şeylerin tartışmasız belli olduğu bir aracı su videodaki durum düşürmeyin artık yazık günah ya.

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    60 lık düz boru+orjinal susturucu ile 60 lık düz boru+ss son susturucu arasında en az 4-5 boy fark tarafımdan da test edilip onaylanmıştır.

filitre egzoz gıbı cok basıt seylerle bariz iyileşmeler gosteren ve binbir türlü çeşidi denenmiş ve yapılması gereken şeylerin tartışmasız belli olduğu bir aracı su videodaki durum düşürmeyin artık yazık günah ya.
    vall kardeşim şuan bendede 60 lık var 240 245den sonra 60 lık yetmiyo 63 fikrimce en salıklı düz boru sona ise 60lık ss ama ara boru 63 ile salıklı sonuca ulaşır eminim ama aynı fikirde olduğumuz konu flitre egzoz Rs in kaderi

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçların ikisinede...

Coğu arkadaşla bende hem fikirim RS in vitesleri cok yavas kalmış...
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olumsuz tepki yeniden değerlendirme yapmak için fırsattır arkadaşlar, kavga etmek için sebep değildir.
    tabi bir de yorumların havada kalması, yapmış olmak için veya yazmış olmak için yazanlar, kıyaslamaları hayali yapanları dikkate almayacaksınız...

kıyaslama yapacaksanız sıcak hava girişini, sıkan egzosu, yavaş vites atmamı ve 2. videoya göre kıysalama yapın.

intercoolerı spreyleyen hiç bir masraftan ve hinlikten kaçınmayan hüseyin kardeşime burdan selam söylüyorum, az sonra da yanına gidecem araç gitmediyse bir daha çıkarız belki.. su vtec satılmadıysa onunla da ölçü almak için çıkmam lazım...

herkeze thnxşür..
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RS çileri seviyorum
    Bırakın onu bunu 70 lik eksozt sistemimle boğarım sizi

01ASU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olumsuz tepki yeniden değerlendirme yapmak için fırsattır arkadaşlar, kavga etmek için sebep değildir.
    tabi bir de yorumların havada kalması, yapmış olmak için veya yazmış olmak için yazanlar, kıyaslamaları hayali yapanları dikkate almayacaksınız...

kıyaslama yapacaksanız sıcak hava girişini, sıkan egzosu, yavaş vites atmamı ve 2. videoya göre kıysalama yapın.

intercoolerı spreyleyen hiç bir masraftan ve hinlikten kaçınmayan hüseyin kardeşime burdan selam söylüyorum, az sonra da yanına gidecem araç gitmediyse bir daha çıkarız belki.. su vtec satılmadıysa onunla da ölçü almak için çıkmam lazım...

herkeze thnxşür..
    aracım satılmadı ama bu aralar daha öncede belirttim evlilik işlerim olduğunu ondan bnm adıma pek mümkün hatta biraz komik gelebilir evleneceğim insan arabadan nefret ediyor ve her çalıştırmaya evde bi tartışma ondan yatırıyorum aracı satmak için eğer mümkün olursa bende bir kaç şey ekledim görmek isterim
    Alıntı ASU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok çok iyi maşallah asulara...Adana'da bu ASU plakaların serisi sizde herhalde değil mi ?
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Niye rs araba deilmi karıştırmayayım. 63lük boru çekili sende sonraki sustucunun giriş çapı kaç ? Yukardaki bold kısmın hesabını yaptım 9 boy yapar bi biru bi eksozla 9 boy hızlandı ise o rs aman diyim aman diyim bi egzantrik takma 12 boyda ordan alsa allah allah... Yapabileceklerini tahmin edemeyeceğim kısım nedir hiçmi rs görmedik sağlıklı olunca uzayamı cıkıcak kprolu typlar falanmı geçicek Kulaktan dolmayla bu kadar öğrendim ben napalım yeterince spor arabamda oldu ama napalım öğrenecez
    Erkan RS lerde egzoz farki ciddi boyutlardadir. Utkunun RS ile benim RS kafa kafaya yururken ben sirf sesi azalsin diye ortaya direk gecisli bir tane osuruktan orta susturucu koymustum da hemen ayni aksam denememizde Utkunun bana 200 lere kadar 1.5 boy nasil actigini gormen lazimdi Devam etsek daha da acilacakti fark.

Ayni sekilde benim eski RS ile birebir ayni speclerde fakat sadece uzerinde son susturucu olan bir RS ile denemistim. 230 km de yaklasik 6-7 boy fark olmustu aramizda. Ayni RS spor tipi son susturucusunu geri takinca kafa burun gitmistik Farki sen dusun.

Demek RS ler ile ilgili dersine iyi calismamissin Kulaktan dolma bilgilerle degil somut verilerle gel bana Erkan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bora abl somut olarak yaza bu tarafa gelirsen 2de 70 basalım jipinden soğutayım seni abi ben 1 boy 2 boy 3 boy anlarım ama sadece eksoz 9 boy hızlandırıp yawaşlatmaz aracı ve adanadaki arkadast son susturucu probleminden ziyade orta susturucusu fazla. Derslerime iyi calısırım onuda biliosun abi
    1.6tdi.
    Ecutech.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erkan RS lerde egzoz farki ciddi boyutlardadir. Utkunun RS ile benim RS kafa kafaya yururken ben sirf sesi azalsin diye ortaya direk gecisli bir tane osuruktan orta susturucu koymustum da hemen ayni aksam denememizde Utkunun bana 200 lere kadar 1.5 boy nasil actigini gormen lazimdi Devam etsek daha da acilacakti fark.

Ayni sekilde benim eski RS ile birebir ayni speclerde fakat sadece uzerinde son susturucu olan bir RS ile denemistim. 230 km de yaklasik 6-7 boy fark olmustu aramizda. Ayni RS spor tipi son susturucusunu geri takinca kafa burun gitmistik Farki sen dusun.

Demek RS ler ile ilgili dersine iyi calismamissin Kulaktan dolma bilgilerle degil somut verilerle gel bana Erkan
    bora peki son susturucu en verimli hangisi? ben rs aldığımda sonra 63lük otto düşünüyorum, ss ile çok fark olur mu arasında?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 63 lük otto kullanıyorum memnunum
    Supersprint kullanan arkadaşlarda çok memnunlar
    Otto biraz fazla ses yapar silencer derdi var
    Supersprint ottoyo nazaran daha tok ve sesi kısık çıkar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saxo ve vti da otto kullandım cok güzel eksoz ama polis sıkıntılı oluyor bende izmir işi ss alıcam 60lık.
    1.6tdi.
    Ecutech.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde 70 lik ara borular var sonda 63 lük otto
    Bu duruma bakılırsa biraz sıkıştırma yapıyor son susturucu
    Ama memnunum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)