User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
100 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: clio rs vs leon tdi R

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim bu egsoz ve cai konularında sormam gereken çok şey var. ben en iyisi arabayı aldıktan sonra konu açayım. böle her konuda zart diye sivrilik sormak olmuyo

shele - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Epicurus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim bu egsoz ve cai konularında sormam gereken çok şey var. ben en iyisi arabayı aldıktan sonra konu açayım. böle her konuda zart diye sivrilik sormak olmuyo
    soracak birşey yok aslında, herşey denenmiş... 1-2 seçenek var.. poliz sıkıntı yapmayacaksa ss komple ve pipercross cai(misal) veya bmc, devir kesiciyi iptal ettir, kısa şanzıman tak, para harcayacam diyorsab cb egzantrik atıver, cai'yi sök itb yap, daha çok param var diyorsan komple turbo kit ve turbocharger kitler satılıyor, contasına pistonuna cıvatasına beyni dahil...
    hayırlı olsun

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bora abl somut olarak yaza bu tarafa gelirsen 2de 70 basalım jipinden soğutayım seni abi ben 1 boy 2 boy 3 boy anlarım ama sadece eksoz 9 boy hızlandırıp yawaşlatmaz aracı ve adanadaki arkadast son susturucu probleminden ziyade orta susturucusu fazla. Derslerime iyi calısırım onuda biliosun abi
    Erkan jipimden sogumam icin beni arazide yenmen lazim asfaltta degil

Egzoz konusuna gelince durum tecrubeyle sabit. Sana daha enteresan birsey daha soyleyeyim. Benim RS' e ilk RS Tunerin kendi yazilimini attim. Yani bildigin chip tuning. Araba daha hizli gitsin diye atilan yazilim. Ingilterede milletin ove ove bitiremedigi arabanin karakteri degisti dedigi yazilim 4. vitesin sonuna kadar filtre headers egzoz cai li bir Vteci 2 boy max geciyordum. 4. vitesin sonunda beni yakaliyor 5. viteste 230 km ye kadar 4 boy onume cikiyordu. Sonra wimmeri bir attim, ister inan ister inanma ama 230 km ye kadar aradaki fark 7-8 boy oluyordu Vtec hic kafa bile cikaramiyordu. Bir yazilim bu kadar farkettirir mi diye merak ediyor insan dimi. Ama ettiriyordu iste.

Before after dynosu yapmistim CAI siz ve CAI li olarak stock RS e. CAI siz derken yanlis anlama acik kafa buyuk K&N filtresi vardi arabanin. Yani stock filtre de degildi. K&N filtreli hali vs CAI li RS te 6 hp dynoda fark olmustu. Rollerde soguk havada net 2 boy farketmisti.

Yani RS leri anlayabilmek icin bizzat binip yasamak tecrube etmek gerek. Yoksa inanmayacak bisey yok. Netice itibari ile bahsettigimiz sey quantum fizigi veya evrim teorisi degil. Hergun usanmadan sikilmadan bizzat denedigimiz seyler Nasil sadece tek basina headers bir typeR da 5 boy net farkettiriyorsa, RS lerde de egzoz sistemi olsun CAI olsun en az o kadar etkili oluyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rs'te sona hks ya başkası yalan arabadan inmek istemiodum sürekli gaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rs'te sona hks ya başkası yalan arabadan inmek istemiodum sürekli gaz
    Olm sen ne zaman GTI aldin? CZT ye ne oldu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shele Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ...devir kesiciyi iptal ettir...
    Bence de devir kesiciye ne gerek var. Surekli 8000 9000 donsun. 3 ay sonra once kasnagi eline alsin sonra selenoid valfini sonra vanosu. Zaten su devir kesiciyi neden koyarlar anlamam arabalara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olm sen ne zaman GTI aldin? CZT ye ne oldu?
    sattım abi sattım 2 hafta oldu alalı gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bora peki son susturucu en verimli hangisi? ben rs aldığımda sonra 63lük otto düşünüyorum, ss ile çok fark olur mu arasında?
    Ya son susturucuda verim merim aranmaz kardes. Bak ben draglara girdigim son susturucu anlatayim sana. O zamanlar cok param yoktu. Arabama da cok para harcayamiyordum. Millet hafif egzoz potsuz kivrimlar kil tuy detaylarla ugrasirken ben gittim benim kasap egzozcuya, komple 63 luk kivrimi bol boru yaptirdim. Borulari bir gorsen iki elle zor kaldirirsin Sonra gittim Bostanci sanayiye sona 51 lik girisi olan ve ishal ...t gibi ses cikaran sanayi tipi igrenc bir son susturucu aldim. Cok da para vermistim o zamanlar. Yanlis hatirlamiyorsam 50 TL idi Ve ben bu speclerle draglara katildim birinci oldum.

Yani milletin cok fazla otto olsun zotto olsun kil tuy olsun dedigine inanma. 60 lik girisi olan herhangi bir son susturucu performans olarak isini gorur. Haa ses kalitesi diyorsan o baska.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sattım abi sattım 2 hafta oldu alalı gti
    E hadi hayirli olsun o zaman kardesim.

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya son susturucuda verim merim aranmaz kardes. Bak ben draglara girdigim son susturucu anlatayim sana. O zamanlar cok param yoktu. Arabama da cok para harcayamiyordum. Millet hafif egzoz potsuz kivrimlar kil tuy detaylarla ugrasirken ben gittim benim kasap egzozcuya, komple 63 luk kivrimi bol boru yaptirdim. Borulari bir gorsen iki elle zor kaldirirsin Sonra gittim Bostanci sanayiye sona 51 lik girisi olan ve ishal ...t gibi ses cikaran sanayi tipi igrenc bir son susturucu aldim. Cok da para vermistim o zamanlar. Yanlis hatirlamiyorsam 50 TL idi Ve ben bu speclerle draglara katildim birinci oldum.

Yani milletin cok fazla otto olsun zotto olsun kil tuy olsun dedigine inanma. 60 lik girisi olan herhangi bir son susturucu performans olarak isini gorur. Haa ses kalitesi diyorsan o baska.
    sğl bora. direkt performans olarak sordum ben. aracı aldığımda üstüne egsoz felan olmazsa otto düşünüyorum bende. neyse bakalım dediğim gibi önce hayırlısıyla bi alalım da ondan sonra zaten soruya boğarım sizi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sğl bora. direkt performans olarak sordum ben. aracı aldığımda üstüne egsoz felan olmazsa otto düşünüyorum bende. neyse bakalım dediğim gibi önce hayırlısıyla bi alalım da ondan sonra zaten soruya boğarım sizi
    yaa hks al hks zevkle bin arabana otto ne ya boğuk sesli =)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabii sen guzel bir RS al da sonra sorularini sorarsin. Ozellikle Alicana sor. O cok iyi biliyor RS leri. En son benden 4 boy yiyince oturup baya analiz etmisti ben nerede yanlis yapiyorum diye zuhauhauhauhauha

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabii sen guzel bir RS al da sonra sorularini sorarsin. Ozellikle Alicana sor. O cok iyi biliyor RS leri. En son benden 4 boy yiyince oturup baya analiz etmisti ben nerede yanlis yapiyorum diye zuhauhauhauhauha
    puahahaha ilahi bora abi

zaten ondan sonra RS alamadı alican

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaa hks al hks zevkle bin arabana otto ne ya boğuk sesli =)
    otto boğuk seslimi gel typer da sana carbon ottonun nasıl öttüğünüdinletiyim
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    otto boğuk seslimi gel typer da sana carbon ottonun nasıl öttüğünüdinletiyim
    kanka typer o jap typerdada otto vardı dinledim m.etme Hks gibi olamaz hiç biri bana göre kalite farkı bi kere

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    puahahaha ilahi bora abi

zaten ondan sonra RS alamadı alican
    HEralde alamaz. RS ten soguttum onu o gece En son da CZT si ile benim EZN ye kaldirmisti fena yapacaktim ama habire yan cizdi gelmedi hicbir davetime

Yanci Alican

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben senden 4 boy yedim he rs le abi ? 4. vites yan yana oldğumuzda hani yol kalabalıktı deneyemioduk yaa dürüstçe yazın walla ayıptır.. ki ben 1.6 enjektörüyle deniodum paso senelerdir bunuda biliosun abi sorunlu halde .. en son halini sende biliosun nasl gittiğini tabi üstüme oyna hep

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben senden 4 boy yedim he rs le abi ? 4. vites yan yana oldğumuzda hani yol kalabalıktı deneyemioduk yaa dürüstçe yazın walla ayıptır.. ki ben 1.6 enjektörüyle deniodum paso senelerdir bunuda biliosun abi sorunlu halde .. en son halini sende biliosun nasl gittiğini tabi üstüme oyna hep
    Ulan olm hep acitasyon hep acitasyon Biktim senin su kucuk emrah modundan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulan olm hep acitasyon hep acitasyon Biktim senin su kucuk emrah modundan
    yaa abi saçma sapan yazma şurda ciddiyim ne küçük emrahı ? walla sinirleniorm ama msnde istediğini de millet yanlış anlıcak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)