maşallah her iki aracada Su vtec ile yasinin leonu denediğimizdede 1,5 bar basıyorken yasin aynen böyle gittik bizde.bende ilk önce öne çıkıyodum sonra yasin dizel ile kıyamet koparırcasına geçiyodu 5-6 boy belki daha fazla.Çok güzel her iki araçta fakat RS in filtre işine bi çözüm şart.
maşallah araclara ....hüseyin abinin arabanın maşallahı var...bu adamlar dizelden anlıyor vesselamlakin rs saglam vites atsa 2 boy farkeder heralde çünkü oldukça yavaş vites geçişleri...
Maşallah ....
Gözüme çok duman batmadı leon'da çok iyi![]()
Clioda aracı birşey fena sıkıyor
Yazılım var mı ? Nedir Clio Rs in gerçek specleri
Ben ilk defa bu kadar az devirlenen RS görüyorum
keşke bende olsaydım güzel gece olmuşbu arada anladım kı bır daha kı rollerde senın sağında kalmak gerekıyormus
hem benımde işime gelır camlar manuel olunca sıkıntı oluyor dıger taraftan cam açmak
RS cok şık duruyor leonda çok şık duruyor ayrıca güzel de gıdıyor
maşallah ıkı aracada sahıplerınede . kazasız belasız roller
![]()
doğu bu arada bu leon degılmıydı baya bır kovaladıgımhehe
şimdi başka bir rs kadranıyla kıyasladım aynı spec lerde başka bir rs 3. vites başından 4. vites sonuna videodaki rs ten tam 10 saniye erken hızlanıyor çok büyük bir fark videodaki leonuda rahatlıkla sağlıklı bir rs in bu spec lerde geçmesi muhtemel. bir sorun olduğu kesin
video kalitesi on numara olmuş. araçlara maşallah. hep bu kalitede videolar istiyoruz izleyici olarak)
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
ama selçuk sanırım senin arabadaki asıl güç, motorun üstünde duruyor
soldaki boruya kelepçelenmiş şey nedir?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)