ben bolt on typeR da kelebeğe inanmadığımdan takmamıştımkelebekleride ayrıca hiç sevmem ..
maşallah 2 aracada
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
muharrem hakketen iyi sürüyor2 videoyu ard arda izleyin bariz sürüyor
bu arada tek video niye koydunuz orgunda 4-5 video var...
maşallah araçlara ..
Sıradanız ama.. Ön Sıradan.
MR AirMass qreen AnacHONDA
YILDIZ Tesisat Mekanik Kocaeli-İzmit
0533 653 88 39-0262 32263 40
Murat YILDIZ ..
Emme bulabilirsem bende kelebek takmayi dusunmuyorum
Tesekkurler evet cok iyi vites atiyor
Tesekkurler
Bende bi tane video var cunku 2-2 bir defa denedik disardan cekim yapan oldumu bilmiyorum varsa eklerler. Daha alisiriz zamanla citir typerciyiz henuz
Tesekkur ederimonceki postlarimdada yazmistim onceye gore 4. vites 8000rpm sonrasi ve 5. Viteste devir donerken araba bariz kasiliyor sicaklarla alakali olabilir ayari yaptigimizda havalar baya soguktu ***** yaz geldi antalya sicagi; emmeyi taktiktan sonra yeni yazilimda hepsine bakariz artik
Tesekkurler![]()
maşALLAH araçlara zevkli denemeler olmuşş
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Adam orda geçtim filan diyodu la ne iş![]()
s2000 çok iyi gelmiş bence.maşallah mert kazasız belasız zevklı vıdeo olmus
mert senle aynı speclerdeyken ben bı s2000le denemıstım
s2000de hytech egzantrık kapak yapılıydı gruppem fıltre kıtı aem ems beyın hytech headers vardı.
5ın sonlarına kadar 1 boy önde oluodum ben 6 ya atınca gecmeye baslıodu 260ta 3 boy fln onumde oluyordu.o yuzden s2000 bence cok ıı gelmıs
YouTube - ‪ate s2000 cupra jap.avi‬‏
buda 5in sonlarına yakın gecısımız aynı roll sol en öndekı benım
YouTube - ‪207rc bmw type r s2k cupra.avi‬‏
Videoyu ekledigim iyi olmus yorumlari merak ediyordum sonuc normalmi acaba vs diye, ogrenmis olduk
Havalar sogukken online ayar yapmistik, hazir havalarda isindi ucak biletlerini alip arabanin icinde ayar yaptirmak lazim anlasilan, online olmuyormus demekki
Senin videolari izledim Kamer cidden iyi gitmissin masallah sami abi dokturmus![]()
Ozluyorum su S2000 ni. O vites gecisleri o yere yapismasi o motor ve egzoz sesi. Adamlar gercekten cok cok iyi bir hothatch yapmislar.
Tayyar da fena yuruyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)