ellerinize sağlık her zamanki gibi buda çok başarılı olmuş devamını merakla bekliyorum![]()
cok güzel olmuş hayırlı olsun..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
elime sağlık Buğra Devamını bekliyoruz
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Süper olmuş elinize sağlık![]()
Çok iyi,merakla bekliyorum.![]()
buğracım ellerine sağlık
fragman çok keyifli ve çok kaliteli
![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Elinize saglık, Fragmandaki bikaç arabanın eski halinden eser yok simdi.
Proje'nin adı 'Cadde De 5 Saniye', evet doğru. Gölge Prodüksiyon'un ve bir çok ünlü sanatçı, bir çok arkadaşımızın katkıları ile gerçekleşen bir fragman çekimiydi. Zaten uzun versiyonunu kurgulayanda benim. Fakat projenin olmamasının sebebi Ercan Saatçi değil İlgilenilmedi. O zamanlar benimde hem yaşımdan, hem de tecrübesizliğimden, hem de iyi niyetimden dolayı projeyi önemseyebilecek ve satabilecek bir pozisyonda değildim.
Şu an 'Limitsiz' olarak değiştirilmiş ve 'Cadde De 5 Saniye' den alakasız bir hale getirilmiştir.
bunları nereden biliyorsun desen bana
Necmi ve mrc murat tan
benden arabayı istediler cekiciye yükleyip ankaradan istanbula gonderdim.(mirafiori)
proje suya düşünce de ercan saatçiden kaynaklandi dediler.
bunun için caba emek ve zaman harcandı boyle sonuclanmasi herkesi üzdü
Umarim LİMİTSİZ de aynı duruma düşmez ve emeginin karşiligini alirsin.(biraz fazla ilgiyle olur insallah)ama burasi türkiye arkanda dayın yoksa oldukca zor oluyor.
bu kadar güzel iş çikarip emegini hiçe sayanlar UTANSİN
Bravo H G T
FİAT mirafiori
B M W M5
ve simdi :
SKYLİNE GTR R32
http://www.swapcenter.tr.gg
Motorsporlari TEHLİKELİDİR
Ellerine sağlık bro , ilgi ve zevkle izlemeye devam ediyoruz![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim abi
Teşekkür ederim. Evet, çekimler eski olunca bir çoğu ya satıldı ya da orjinal hale getirildi
Murat abi, iyi insandır. Allah razı olsun, her zaman iyiliğini gördüm. O yüzden pek yorum yapmak istemiyorum o konuda. Fakat eminim ki, Murat abiden kaynaklanan bir durum söz konusu olmamıştır.
Turbo 131 ilk geldiği zaman bende çok heyecanlanmıştım. Başrol oyuncusuydu bana göre![]()
Proje, büyük konuşmamak gerekirse inşallah olması için çabalanacak. Zaten şu an her şeyi hazır. Fragman, senaryo vs.. Şu sıralar Pana Film'de benzer bir şeyler için çabalıyormuş, Mint'de. Hayırlısı diyorum o yüzden![]()
Ben yapayım ya da yapmayayım, istiyorum ki birisi yapacaksa bile layığıyla yapsın. Zararsız ve ziyansız..
Teşekkür ederim bro =) Saolasın.
Ahh ah bizimde hzılı ve öfkeli gibi filmlerimiz olsa böyle saçma sapan teyze dizileri izleyeceğimize sanayide be vüyük garajlarda verilen emekleri film yapsalar ne ıyı olur ne zaman insanlara yararlı bırsey yapıcaklar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)