User Tag List

Sayfa 22/25 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon
473 sonuçtan 400 ile 418 arası

Konu: CivicTypeR Turbo vs Hartge M6

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet yabancı bi kac forumada koydum uyesı oldugum . hatat mumkun oldukca turkıyedekı gusel gıden cogu arcın vıdeolarına da koydum. 200bın euroluk bı aracla 45 mılyarlık typer deneyemezsın dıe borusanda bır kagıda ımza atılmıor bıldıgım kadarıyla. komık lıkte ustunuze yok el oglu busayla suprasını dener agzınızın suyu akar . typerla m6 denenmıs tepkılere bak hosunuza gıtmıosa yazmayın ızlemeyın gerılmeyın bu bukadar basıt.
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Buğra A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BMW'den ve BMW'nin ne olduğundan adam gibi anlayan bir forum sitesine koydunuz mu?Bahsettiğim bu benim.
    sen ne anliyorsun peki BMW'den ?
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hakkaten hayretle izliyorum ya! adamlar herzaman rolling diye tabir edilen denemeyi yapmislar, gecmisler, videoya cekmisler, paylasmislar daha neyi tartisiyorsunuz, iddaa ediyorsunuz anlamadim ya.
    ne kadar karni dar bir toplumuz ya yapan yapmis gecen gecmis iste ne var. adamlarin zaten cikariz ankaraya daha cabuk gideriz daha rahat gideriz diye bir iddasi yok rollingde gectik diyorlar videoyuda izletiyorlar.
    bu forumlar high class, passion, ivir zivir siteleri degil arkadaslar bunlar modifiye siteleri. biz bir m3 parasini bir GC8 e veya bir sl parasini evoya gommeyi goze almis adamlariz butun uyeler, durumu olan da omayanda bu dusunceyi paylasiyor.bana kalkipta burada veya diger sitelerde biri konfordu ivirdi zivirdi anlatmasin ben konfor istesem gider jaguara binerim ama ben gelisim istiyorum bir ferrari alipta birini gecmek beni tatmin etmez ama bir eg ile veya bir gc8 ile bir m3 m5 m6 911 gecersem iste o beni ucurur.
    adamlarda m6yi gecip bunu elde etmisler m6 soyle m5 boyle biri 200K euro biri 40k ytl neyini kiyasliyorsunuz. 200K euroluk amca sahilyolunda veya istanbul yolunda agzinda pourosuyla denk gelmesin iste yanindaki sarisina rezil olur

CTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok Artik Bu Kadarida Fazla m6 dan sora diablomu Type-r & Diablo

1-2 aya kadar olursa şaşırmayın

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne kadar garip mantalite içinde olan insanlar var, videoda ne var 80-270 arası M6 gibi güçlü bir aracı geçen Type-r sonuç ne olmuş geçmiş mi? geçmiş kaldı ki araç M6 geçmek için yapılmış gibi davranıyo herkes azda olsa 1-2 çift laf etmişliğim var sahibiyle adam sadece kişisel zevki için yapmış aracını M6 sadece aracın nasıl gittiğini gösterecek bir video, nedir bu çekememezlik bu denyoluk

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hakkaten hayretle izliyorum ya! adamlar herzaman rolling diye tabir edilen denemeyi yapmislar, gecmisler, videoya cekmisler, paylasmislar daha neyi tartisiyorsunuz, iddaa ediyorsunuz anlamadim ya.
    ne kadar karni dar bir toplumuz ya yapan yapmis gecen gecmis iste ne var. adamlarin zaten cikariz ankaraya daha cabuk gideriz daha rahat gideriz diye bir iddasi yok rollingde gectik diyorlar videoyuda izletiyorlar.
    bu forumlar high class, passion, ivir zivir siteleri degil arkadaslar bunlar modifiye siteleri. biz bir m3 parasini bir GC8 e veya bir sl parasini evoya gommeyi goze almis adamlariz butun uyeler, durumu olan da omayanda bu dusunceyi paylasiyor.bana kalkipta burada veya diger sitelerde biri konfordu ivirdi zivirdi anlatmasin ben konfor istesem gider jaguara binerim ama ben gelisim istiyorum bir ferrari alipta birini gecmek beni tatmin etmez ama bir eg ile veya bir gc8 ile bir m3 m5 m6 911 gecersem iste o beni ucurur.
    adamlarda m6yi gecip bunu elde etmisler m6 soyle m5 boyle biri 200K euro biri 40k ytl neyini kiyasliyorsunuz. 200K euroluk amca sahilyolunda veya istanbul yolunda agzinda pourosuyla denk gelmesin iste yanindaki sarisina rezil olur
    Ağzınıza sağlık zevkle okudum..Aynen katılıyorum

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Buğra A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen öyle birisine öyle araçlardan bahsediyorsunki,beni tanımadığın burdan belli oluyor Neyse artık.Ben anlamıyorum pek bu turbo ve araba muhabbetlerinden.Ben en iyisi girmeyeyim bu konuya.Kimsenin kalbi kırılmasın.
    Sen bizim Kırmızı TYPR lı Buğra değilmisin ? Eyer bu nick seninse buğracım ben Adaşın Buğra Abin bence bu tür yazıları burda yazma kırılır üzülürsün kimse bu forumda sidik yarıştırmıyo ama gerektiğinde uzağa işemektende kaçmıyo o nedenle bence yorumlarını daha ılımlı yap ki insanlar seni yanlış tanımasın ....Sen dışarda böle bi adam değilsin çünkü okis
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buğra'nın abisi(Buğra A.);
    pm atmana gerek yok, ben alayci bir dille yazmadim, sadece ne bildigini sordum.
    bana degil buraya yaz bana yolladiklarini, bilmeyenlerde ögrensin, neyi ne kadar biliyormusuz varsa yanlislarimizi düzeltelim...

not: sende benim kim oldugumu bilmiyorsun,
    önyarginla keyifli günler dilerim...
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi öncelikle bir konuya açıklık getirmek istiyorum.Foruma ben yazmadım,öz abim yazdı.Kendisinin accountu olmadığı için hiçbir forum sitesinde,Türkiye'deki olayları benden takip ediyor.Yurtdışından yeni geldi.Tekrar dönücek.Bazı şeylere açıklık getireyimki ismim çıkmasın.Sevmiyorum çünkü bu tip olayları.Trafikte gördükleri zaman yada bir ortamda gördükleri zaman tip tip bakan insanlar oluyor

1. Ben otomobil konusundan pek anlamıyorum.Bildiğim sayılı şeylerdir.Zaten Buğra abide açıklamış benim nasıl bir insan olduğumu.O yüzden panik yok Yanlış kişiye yükleniyorsunuz
    2. BMW'den ne kadar anlıyorsun demişsin sanırım "Tool"nickli abi (üzgünüm isminizi bilmiyorum).Amerika'da 6 sene bu işin okulunu,yani otomotiv ve otomasyon teknikleri üzerine supercharver ve V tipi motorlar üzerinde öğrenim görmüş birisine böyle bir soru yöneltmek çok komiğime giderdi.O yüzden dün okuduktan sonra abime söylemedim bunu.Ama abim okumuş gene ve sanırım özel mesaj göndermiş "Tool"nickli abiye.
    3. Olaya beni katmayın lütfen çünkü alakam yok İnsanlar yanlış tanımasınlar beni.
    4. YGZ'ye başarılar.
    5. Abim şu an Çeşme'de.Dün gece bıraktım.Ama sormak istediğiniz varsa arayıp sorayım

Bu arada adam bu işin okulunu okumuş.Yani cahilliği söz konusu değil.Bilmediği konu hakkında da konuşmasını hiç sevmez.Bildiği bir şeyler var demekki ki yapmış yorumunu ama tabi nasıl anlatmak istediğini kestirememiş herhalde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    80-270 te bir civic type-r BMW M6 yı geçer mi? sormak lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boş sorulara cevap vermiyor

Tekrardan söylemek istiyorum.Olayı kişiselleştirmeyin.Yani alaycı bir tavırla bir muhabbete girmemenizi tavsiye ederim.Çünkü kanımdan olan bir insanla ilgili kimsenin yorum yapmasına imkan tanımam.O yüzden uzatılmaması için açıklama yaptım.Teşekkür ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse hakkaten uzatmanın manası yok cocuk abisine haklı olarak laf ettirmeyecektir, e diyen de gitmis.
    type-r dan soyle gun ısıgında 2 uc kameralı guzel bir 911, 360 falan denemesi bekliyoruz, almancılarla baya kapıstık sıra makarnacılarda hahaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biraz alaycı olmuş haklısında şimdi başka yere takıldım

kanından olan birini kollaman normal ona bişi denmez de yukarıda benim ilgim yok beni insanlar yanlış tanımasın demenle çok tezat oluşturuo bu haraket? sonuçta aşikar bişi var 80-270 hızlanmada oynanmış bir M6 yı geçen bir type-r var daha bişiler yazmanın ne anlamı var ki? type-r yara yara geçiyo neyse maşallah tekrardan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beni insanlar yanlış tanımasınlar çünkü tanıyan insanlar nasıl birisi olduğumu gayet iyi ve açık olarak bilirler.Yeni tanıyacak insanlarında zeminlerini yaş tutmayalım.

Uzatmayalım maxiboost Triplere sokmayın beni

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ehüeüh ya öle diince şeettim bende eheh

Serkan.S
    Misafir
    ya o değilde şu forum da şu m6 yı sadece type-r ı olanlar koruyo neden acaba hala anlamış değilim

CTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OZ'' daha iyisini yapana kadar en iyisi bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir hafta daha en iyisi bu

ADMISE R1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sölenecek söz yok maşallah

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)