Originally Posted by
khan
hakkaten hayretle izliyorum ya! adamlar herzaman rolling diye tabir edilen denemeyi yapmislar, gecmisler, videoya cekmisler, paylasmislar daha neyi tartisiyorsunuz, iddaa ediyorsunuz anlamadim ya.
ne kadar karni dar bir toplumuz ya yapan yapmis gecen gecmis iste ne var. adamlarin zaten cikariz ankaraya daha cabuk gideriz daha rahat gideriz diye bir iddasi yok rollingde gectik diyorlar videoyuda izletiyorlar.
bu forumlar high class, passion, ivir zivir siteleri degil arkadaslar bunlar modifiye siteleri. biz bir m3 parasini bir GC8 e veya bir sl parasini evoya gommeyi goze almis adamlariz butun uyeler, durumu olan da omayanda bu dusunceyi paylasiyor.bana kalkipta burada veya diger sitelerde biri konfordu ivirdi zivirdi anlatmasin ben konfor istesem gider jaguara binerim ama ben gelisim istiyorum bir ferrari alipta birini gecmek beni tatmin etmez ama bir eg ile veya bir gc8 ile bir m3 m5 m6 911 gecersem iste o beni ucurur.
adamlarda m6yi gecip bunu elde etmisler m6 soyle m5 boyle biri 200K euro biri 40k ytl neyini kiyasliyorsunuz. 200K euroluk amca sahilyolunda veya istanbul yolunda agzinda pourosuyla denk gelmesin iste yanindaki sarisina rezil olur