User Tag List

Sayfa 20/25 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon
473 sonuçtan 362 ile 380 arası

Konu: CivicTypeR Turbo vs Hartge M6

SpeeD2
    Misafir
    dün aralarında gallardo ve M5 e meydan okuyan birde anadolu evosu vardı

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı basar13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AA pardon kilo farkı var doğru haksızlık yapmıyalım Turbo ctr ye madara olmasın ... Başka bir aracın geçmesi ile bi araç madara olmaz her aracın belli hızlanması olabilir sadece diğerinin daha iyi olması söz konusudur neden madara olsun...

Emeği herzaman taktir ederim ama 30 saniyelik bir gazlama ile m6 dan daha hızlıymış gibi bunu bitirdik ferrari gelsin yorumlarını mantıklı bulmuyorum ...

Kucuk 5 hp lik uzaktan kumandalı motorlu oyuncaklar varya 0-130 1.5 saniye onla şimdi turbo ctr denese kucuk araç 130 kmh de bıttiği için geçmiş mi sayılıcak 130 kmh ye gelınce 3 boy atıcak frene basıcak yani sence o arac daha mı hızlı ?

10 defa içten tebirk ettim buda 11. Helal olsun çok başarılı bir Turbo CTR olmus emeğinize sağlık ....

basar tebrik felan etme sen yazmada mümkünse mz4 ünmü var senin ? deneyelimmi ? geçersek sen geçilirsek biz susalım ayrıca sen hala top speed mi düşünüyorsun ? kaça gkadar geçerse k m6 yi memnun olucaksın extradan f430 325 yapıo m6 dahamı yavaş şimdi hala gereksizce cümleler kuruyorsun bence ii izle o videoyu dah 2. kornada bastı m6 ve ben ses etmedim bozmadım basmaya dewam etttim gördüğün üzere deilmi aynı anda basssak daha çok hızlanmıcakmıydım + okadar geri düşünüorsunuz ki 5 boy ilerliyor araba ve arkadaki 270 görmeden öndeki 270 görüp yavaşlıyamaz gibi kouşuyorsunuz m6 yaklaşmadı ben gazdan çektim baktım gelio frene bastım yavaşlasın d,iye yaw sorun değil200 kere dahadeneris sen gel ankaradan ben misafir edim seni yada mz4 ünle gel bin olmadı sür ondan sonrta gel konuş hala bmw bmw bmw tamam çok güzel arabaları var okey m6 inanılmaz bi arabaçok çok beyeniyorum çok zaman bende kaldı inanılmaz keyifli bak zevkler renkler çok başka 270 yad 300 le o arabada Herşey kapalı şekilde yermi viraja ghirmek ben bi kere top speed denreken bu adamla viraja girdik m6 ile acaip zevkli olmuyor eminol biyerden minik sektik konarrmıyız diye düşünüyorsun tol tututs diosun da 330 la kalmıo o tutuş aero ya kalıyor sürüş sistemlerine kalıyor ki typer diye aşalağın araba pist yarış arabasıdır japonyada yol versiyonuna cevirilmiş tir aşalamayalım bence kimse kimseye *** atmıyor ama sölediğim gibi aksini idda edemiorsan yazma
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SpeeD2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    duyduk duyduk reklam yapma gökhan maaşallah
    "Wagen"thusiast

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Efem efem efem Maşallah maşallah cok güzel yürüyor yeni izledim videoyu.. I Love My HoNDa

SpeeD2
    Misafir
    bizde reklam yok icraat var tolga

Grs91
    Misafir
    yakışır kardeşime

emreekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah japan job......kazasız belasız sorunsuz..çok güzel yürüyo..

SpeeD2
    Misafir
    gün gelicek spor sporların hakimiyeti sona ericek hos suanda bile sallantıda ztnde... hadi nyse onların en iyi yapabildikleri sey nisantasi ve bebekte kız tavlamak bence öhöö..

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    McLaren F1'imle deneyecek Tofaş Şahin SLX arıyorum.Müracaat için özel mesaj atabilirsiniz.

Başka forumlarda da dile getirdim ve burada da dile getirmek istiyorum.YGZ'yi şu son 1 ay içerisinde yakından takip ediyorum.Çıktığı dergiyi ve internette kullandığı parçalara kadar bilgi sahibi olma yolundayım.Azda olsa neler yapıldığını gördüm ama şu da bir gerçektirki karşınızdaki araç Hartge M6.Full Hartge olan bir araç,nasıl YGZ ile yürümüş ve geçilmiş onu anlamadım.

Ha,okudum forumu baştan sona kadar merak etmeyin.Ama bana bir anlatır mısınız bu CTR son hız kaç görüyor?300 fln mı?Bu Hartge M6'nın yok mu maksimum hızı fln.

YGZ'ye saygısızlık yada yapan ustaya bk atmak niyetinde değilim.Helal olsun demek istiyorum sadece.Çünkü hangi araç sahibi geçildiği videoyu:"Al kardeşim buyur.Beni geçtin.Video'yu YouTube'a ver."diyebilir?

SpeeD2
    Misafir
    m6 nın sahibi kompleksli bi adam degil. umrunda olmaz gecmesi. ayrıca m6 da limitör var 270 de kesiliyor. bunuda göz ardı etmişin

SpeeD2
    Misafir
    ayrıca hartge m6 dedigin arac öle aman aman yürüyen bir araba degil. sanki öle dile getiriosunki hartge airbus der gibi

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Buğra A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hangi araç sahibi geçildiği videoyu:"Al kardeşim buyur.Beni geçtin.Video'yu YouTube'a ver."diyebilir?
    Kompleksli olmayan araç sahibi.
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

SpeeD2
    Misafir
    walla benide gecen cok oldu youtube da bolca bulabilirsiniz bu is paraya bakar beyler ne kadar money o kadar köfte. olay cok basit

1.6 VTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Açıkcası okudum demişsin ama sorduğun tüm soruların cevapları şu içinde bulunduğumuz konunun geçmiş 31 sayfasının içinde mevcut, dönüp dönüp tevcit plavı gibi "baştan anlaşıldı 270'e kadar" ve "type-R 6. vites 270-272km civarı kesiciye girdi, girince de doğal olarak bıraktı ve zaten M6 gibi bir araçla eğer limitör iptali varsa 320-330+ görebilen bir araç olarak topspeed iddiasına girmek mantıksızlık olur" diye tekrar etmeye gerek yok bence... Ayrıca kendisi de type-R'ın da sahibi zaten arkadaş ve "denedik geçti neyi büyütüyorsunuz ¿" diye de ekledi...

Saygılarımla,...
    Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla benide gecen cok oldu youtube da bolca bulabilirsiniz bu is paraya bakar beyler ne kadar money o kadar köfte. olay cok basit

TAbi herşey money deil Money + dogru tuner
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

SpeeD2
    Misafir
    he tabi tune kısmı ztn olayın özü
    Oz abi seni cok seviyoruz

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ..............

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Demekki 150.000-200.000€ gibi bir parayı sokağa atıyor herkes.Vay be!Ne araba yapmışsınız.Tebrik ederim.

Benim McLaren'ıda satılığa çıkartayım hemen.Mazallah,kompleksli bir adamım ben.Geçer bir turbo araba.Rezil olurum.

Alayım hemen Tofaş Murat 131.Yapayım twin turbomu.Geçeyim M6'yı Mbilmemkaçı.Noolcakki.Alırım 2-3 milyara arabayı.Yüklerim 30.000$'a ağzına kadar.Bakarsın geçerim fln.Şans işte.

Bu bahsettiğiniz videoyu yabancı forum sitelerinde de paylaştınız mı?Çok merak ediyorum bu sorumun cevabını.Eğer paylaştıysanız linkini özelden atarsanız sevinirim.DTM Power'dakiler izledi mi en önemlisi bu tabi.

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...............

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)