2 aracıda aynı tuner mappıng ederse vtec gecer![]()
Konuyu Toplam 12 üye okuyor ahuahuauh
type r çok iyi olmuş abi yahellall oz helal millet
bu aracta mahruti dışında şanzımanda değişiklik var mı ?
eskı bmwcıyım arkadasın m5 butun herseyı acıkken yuruttugumuz makıler vardı ıkıye ıkı vtec turbo 450hp(220 kadar 2 boy gectı m5 ı sonrası *****) 997 turbo 600hp(5-6 boy acabıldı m5 e) duydum onlara gore bakıyorumda ınanasım gelmıyo pek; bırde gsoz hartge beyın m6 da ogunde m5 3vıtes 110 da yuruttuk) m5 gelsın denerız olur bıter. ben ama 50 de yuruturum m5 gerısını bılmem. bıde typerın 400hplık evoyla yurudugu vıdeo ızledım ona nazaran dıyorum belkıde m6 yurutemedıler belkıde gercekten oyle gecıyodur typer 550hp m6 nerde 400hp evo nerde mantıklı dusunun beyınlı egzantıklı egsozlu bı evo stock motor turbo bırakın en fazla dayancagı hız m5 m6 ya 200-220 sonrası yalan.
450 hp vtec kımdı? 450 hp ler ıcın 1.5 lerde basınc acması laızm vtecın net net kım 1.5 basınc acmıs bu gune kadar bır kac kez ozgun dısında? 450 hp net net veren bı vtec m5 ı rahat gecer buna hıc suphen olmasın. vtecın sanzıman oranı ve kılo hp oranı 250 km gıbı bı surate kadar m5 ı cok rahat tokatlamasına sebep olur. sen her 450 hp denen vtece ınanma derım
Typer, evoyla yürürken 0.7 basıyordu , m6yla denerken 0.9 yürüyordu.
ayrıca 450hp vtec turbo dyno verili mi ? Kimin aracıdır bu ?
450 hp net net elde edılmes ıcın 1.5 net basınc ve cok ıyı mappıng lazım vtec ıcın. kolay kolay alınacak degerler degıller. typer ıcınde o hplere ulasmak aynı sekılde zor. sanılıyorkı full race ı tak hemen gec m6 yı . uok ole bısıy. ozgunun ne kadar ugrstıgını detaylar ıcın bılıyoruz. herkeste bu mappıngı bu sekılde yapamayacagına gore zart dıye full race takıp gecılmez ...
burda resmen sacmaladın .... 180bın euroyu bı cıvıce harcarsan 6 sn araba yaparsınolay farklı bagdastırmak tumuyle yanlıs
180bın euroya 500 hp BMW nın en luks spor aracını alırsın konfor guvenlık vs vs herseyı barındıran luks otesı bı arac... o performans ıcın ozel tasarlanmıs full tune bı aracı gecılmes ıcın tasarlanmıs bı aracmı sence? bı typera 50bın euro harcarsın.... m6 yı bırak... neler gecer neler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)