User Tag List

Sayfa 5/25 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
473 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: CivicTypeR Turbo vs Hartge M6

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaa sonuçta şöle bi olay var type r ve m6 aynı kulvarda olan bi araç deil haa yüklü bi type r yapıp m6 yı geçersen de m6 yı geçmek için yapıldı die muhabbet döner kim neyi geçti o bunu geçti yok f430 la kalktı 2 boyla aldı bu muhabbetler uzar gider sonuçta farklı araçlar aynı kulvarda olan araç deiller....denenmiş type r almış helal olsun deyip susmak gerekiyor.....

ama hiç bir zaman m6 ile 50bin euro tune edilmiş bi type r aynı klasmana giremez...
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün akşamki yarıştan önce start verecek olan hatun dediki elimi bı yerıne götürüp : kazansanda kaybetsende bu senın ama kazanırsan hepsi senın , iliğimi guruttu gevurun gızı yarışı kazandıktan sonra

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    180bın euroya 500 hp BMW nın en luks spor aracını alırsın konfor guvenlık vs vs herseyı barındıran luks otesı bı arac... o performans ıcın ozel tasarlanmıs full tune bı aracı gecılmes ıcın tasarlanmıs bı aracmı sence? bı typera 50bın euro harcarsın.... m6 yı bırak... neler gecer neler
    gecememsı normal ama 275 kadar gecememesı anormal ben bındım kullandım m5 arabaları bılmeden yorum yapmayın bızde kafamızda supheler olustu sorduk 275 ye kadar dayancagını vtec turbonunda 500hp kadar typerında mumkun degıl bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen aracın hb mı sedanmı oldugunu ve rengını soyle ben sana sonucu soylerım
    vallahı hh var sedanda bılmıyorum kı hangısı gelır) sen arabanı al gel turbo typerıda ben onlarla m5 yuruttum sonucu bılıyoum sızınkılerın farkına gorede m6 gecermı gecmezmı soylerız)

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw nedemek gecememesı anormal.. 450 hp gıbı rakama sahıp arac 1250 cıvarında kılosu var m5 yayad m6 nın kılosu 1600 1700 lerde degılmı? bırakında gecsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw nedemek gecememesı anormal.. 450 hp gıbı rakama sahıp arac 1250 cıvarında kılosu var m5 yayad m6 nın kılosu 1600 1700 lerde degılmı? bırakında gecsın
    ya anlamak ıstemıyosun galıba bızdekı m5 sahıbıyle konustum 8700 cevırıyo stock araba m6 hartge beyınlı neden erken devır atıyo 8000gıbı onu anlamadım. belkkıde smg ayarları sonda degıldır.ben gecılmez demıyorum bellı sure 2-3 boy gıtsın ondede 275km de ne onu anlamadım m6 m5 220 dedınmı gecer onu soyluyorum gecemez demedım kafamın almadıgı o 275km hızda typerın yada vtec turbonun onde olması.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vallahı hh var sedanda bılmıyorum kı hangısı gelır) sen arabanı al gel turbo typerıda ben onlarla m5 yuruttum sonucu bılıyoum sızınkılerın farkına gorede m6 gecermı gecmezmı soylerız)
    amma basıte ındırgedn... yanı sen typerın cıdden m6 gectıgıne ınansan hemen turbo yapacan he? yap yap emın ol sende gecersın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya anlamak ıstemıyosun galıba bızdekı m5 sahıbıyle konustum 8700 cevırıyo stock araba m6 hartge beyınlı neden erken devır atıyo 8000gıbı onu anlamadım. belkkıde smg ayarları sonda degıldır.ben gecılmez demıyorum bellı sure 2-3 boy gıtsın ondede 275km de ne onu anlamadım m6 m5 220 dedınmı gecer onu soyluyorum gecemez demedım kafamın almadıgı o 275km hızda typerın yada vtec turbonun onde olması.
    nıye 220 dedınmı gecıyo ben onu anlamadım? typer 220de bıter gıbı bısıymı olustu kafanda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi ara ferrari geçen m3 masalı vardı video kayıtlarında ferrarilerin fren yaptığı vites değiştirmediği falan gözüküyodu....
    dün akşamki yarıştan önce start verecek olan hatun dediki elimi bı yerıne götürüp : kazansanda kaybetsende bu senın ama kazanırsan hepsi senın , iliğimi guruttu gevurun gızı yarışı kazandıktan sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turbo Type-R bu kısa şanzımanıyla, vitesleri bitirene kadar bence geçilmez... Geçilmemişte zati fidyoda görüyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ooffffff yeter yaa tamam m6 basmadı bılerek gıtmedı typer gecsın dıye.... yok ferrarı bılerek basmamıs masalmıs felanmıs falanmıs ... harbı coluk cocuk muhabbetıne dondu.. kısacası sunu soylıyım... sızde yapın turbo vtec turbo typer gelın gecın YGZ yı TB yı sonra konusun m6 yurumed dıye.. amma pokladınız ya typerı vtecı ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin TB ni YGZ ı poklamıyoruz sadece konuşuyoruz doğru anlamda net olarak m6 geçtiyse bravo..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burdakı vıdeoyu koyanlar ne ezık ne yalancı nede yalan dolan vıdeo koymayacak kısılerdır... bahsı gecen arabayı yapan kısı savaş usta mappıngleyen ozgun. ıkısınınde kım ne ve ılgılı oldukları alanda hangı sevıyede oldukları bılınıyor. m6 gectı ıse typer, gecmıstır. m6 ıle yanyana yurusede bu buyuk ıstır... m6 2 3 boy gecmıs olsa bu yıne bı ıstır. neden? cunkı o m6 500 hp 10 sılıdır 5000 kusur cc ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yavaş yavaş anlıyosun işte aynı katagoride olmadıklarını olay çözülüyo kimsenin yapmiş olduğu işe bk atmıyoruz veya yalan demiyoruz..özgünü de savaş abiyi de ne iş yaptıklarını da işlerinde ne kadar ii olduklarını biliyoruz...

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler m6 getirirsiniz bi tane denersiniz o zaman bu kadar basit celallencek bi konu yok özgünde demiş zaten ilk sayfada .

Bu arada maşallah diyim tekrardan bindim gayet güzel gidiyo .
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

tolgahan ures - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben yapılan yorumlara bi anlam veremiyorum. Ne elması ne armutu ?? 2 araba gayet güzel denemiş TypeR son hızına kadar M6 yı geçmiş. Helal olsun Allah kaza bela vermesin Edwin. Özgünde çok iyi ayar yapmış bravo.

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ramcho® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yavaş yavaş anlıyosun işte aynı katagoride olmadıklarını olay çözülüyo kimsenin yapmiş olduğu işe bk atmıyoruz veya yalan demiyoruz..özgünü de savaş abiyi de ne iş yaptıklarını da işlerinde ne kadar ii olduklarını biliyoruz...
    ztn aynı kategori olmadıkları 5 yaşında çocuğa sorsan bilir burda önemli olan 2000 cc aşırı besleme bi arabayla 5000 cc v10 motoru olan bi makineyi geçebilmektir ve sahibi içinde gerçekten harcadığı emeklere değmiştir

daha ötesi nedirki bunun neyi tartışıosunuz
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ınsallah daha ıyı olur.m6 gectı teprık edıyorum ama 1 km yolda gecer 2 km oldumu yol gecılır ne yaparsanız yapın typera.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı kategorıde degıl tabı typer daha ustun roll ıcın ınternallerıde yapılınca daha fazla basınclarda m6 ıle denemesıne gerek bıle kalmıyacak

bu msjdan sonra buraya bişi yazmıycam helal olsun Type r M6 dan üstün çiktiği için siz daha ii biliyorsunuz....son msjımdır...

type r yapanada mapping yapana da m6 geçene de helal olsun..

kazasız belasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ztn aynı kategori olmadıkları 5 yaşında çocuğa sorsan bilir burda önemli olan 2000 cc aşırı besleme bi arabayla 5000 cc v10 motoru olan bi makineyi geçebilmektir ve sahibi içinde gerçekten harcadığı emeklere değmiştir

daha ötesi nedirki bunun neyi tartışıosunuz
    oylede bu ıs ben anlamıyorum ya 402metre kalkarlar sıfırdan typer hıc sansı olmaz yada son hıza kadar denerler gecerse typr ok sımdı burda typer gectı lafı yanlıs 300metre daha gıtse m6 boyların hesabı olmaz 1 km daha cıkarsa mesafe 260dan sonra hıc goremesın m6 burda gecmenın mantıgı ne onu anlamadım bırı 1850kılo makııne bırı 1150kılo)) bıd eben hala 280 kadar gecebılıcegıne ınanmıyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)