AA pardon kilo farkı var doğru haksızlık yapmıyalım Turbo ctr ye madara olmasın ... Başka bir aracın geçmesi ile bi araç madara olmaz her aracın belli hızlanması olabilir sadece diğerinin daha iyi olması söz konusudur neden madara olsun...
Emeği herzaman taktir ederim ama 30 saniyelik bir gazlama ile m6 dan daha hızlıymış gibi bunu bitirdik ferrari gelsin yorumlarını mantıklı bulmuyorum ...
Kucuk 5 hp lik uzaktan kumandalı motorlu oyuncaklar varya 0-130 1.5 saniye onla şimdi turbo ctr denese kucuk araç 130 kmh de bıttiği için geçmiş mi sayılıcak 130 kmh ye gelınce 3 boy atıcak frene basıcak yani sence o arac daha mı hızlı ?
10 defa içten tebirk ettim buda 11. Helal olsun çok başarılı bir Turbo CTR olmus emeğinize sağlık ....
basar13, ama kardeş sen hayabusa vs bir rakip gösteriyorsun ve sözlerinde bir dokundurma var "ifade etmiyor" derken... Niye bu kadar huzursuz oldun? M6 sahibi olsam havalara uçardım, ama CTR m var... buna da şükür..
ya typer daha ne yapsın ALLAH askına? 2. vıtesten 270 km ye kadar onde gıtmıs daha ne yapsın hey allm ya ne olması laızm gecmıs sayılması ıcın yada sızı tatmın etmesı ıcın.... ben m6 yı 270 e kadar gectıkten sonra 270 ten sonra m6 benı gecse nolur gecmese nolur yaa komedı...
basar13 M6 zaten kendini kanıtlamış bir otomobil.
Bunu burda herkes biliyor merak etme ..
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
280den sonra gel birader mohah
+1 budur. Sanki mübarek yollarımız, alman otobanı gibi de sürekli herkes +300 km gidiyor. Nerde öyle babayiğit 1 saat kesintisiz 280 lerin üzerinde gidecek? TEM de bile yolda yayalar, büyükbaş hayvanlar geziniyor. Mazallah 300 km hızla bir insana bir hayvana çarpsan seni M6 nın en baba güvenlik paketi bile kurtaramaz...
typer o hacimle m6 yı son süratte nasıl geçsin yada ne demeye geçsinanlayamıorum bunu
Team PAŞAOĞLU
Neyin dokundurması ???
Hayabusa ile denersenize ... nasıl olsa kilo motor hacmi fren güvenlik sizin için bişey ifade etmiyor
??? 2 kelime bu kadar yanlış yere çekilir .... Ferrari getirin diyen arkadasa soyledımı sende biliyosun ....
Güvenlik motor hacmi bişey ifade etmiyor diyorum sen m6 ım olsa uçardım ctr yede şükür diyosun lütfen... İftira atmıyalım
Benim demek istedigim bazı honda severler war başka forumlarda denk geliyorum normal vtecle bile ferrarilere atlıycagını düşünolar...Vtec ya herkesi gecer..Baya gaz gençler yani
Burda öyle bir muhabbet yok direk video var kanıtlanmış olay emek var . TAmam sen öyle demedin ama m6 nin geçilmesinden son derece rahatsızsın . 270 den sonra bırak m6 geçsin. Typer sonucta bu . Konfor ergonomi fln fln diyosun. Yani bi eyrden dokundurcaksınM6 karşıdaki. Digeride TypeR . Biraz tarafsız bakmaya çalış lütfen.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)