cuprada gtx olması ıllakı farketmıstır herhalde yenı serıyı eskısınden ıyı yapmıslardır dıye dusunuyorum.. ben tamamen aynı sanıyodum 2 aracı, cok guzel gıtmısler ama..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Ismet Aga 'dan daha hafifim. Ben çekerim![]()
69
bıyıklarım yeter![]()
maşallah araçlara..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
konuşmuş yine hakan abimonun ve hacı mustafa abimin sayesınde sonunda bende 2. cuprama kavuştum ve ait oldugu cupralar şehri adanaya getirdim
Rabbime binlerce şükürler olsun...
Edit; Muhabbet burda arf nin gecmesi değil bence 2 side bizim arabamız şu anda ben öyle sanıyorum ki istediğim zaman anahtarlarını alır gezerim zira melih ve yusuf benim arabama biner gezer aynı şekilde ama bişeye dikkat çekmek istiyorum, golf R ciddi hızlandızat-ı muhterem Ümit doğana
Golf r ın sahibi melih kardesim adına ben teşekkür ediorum
müthiş bi dokunuş yaptı arabaya
yine dediğim gibi ARF cupranın gideri bellidir yakın zaman içinde dahada hızlanacak inşaallah...edit biraz uzun oldu kusura bakmayın
tüüü tüüüü tüüüü 41 kere maşallah![]()
güzel düşüncelerin için tesekkur ederım ümitçim...zarar ettin ama canın sağolsun olur boyle yanlış kararlar vermemek gerekıyormuş hızlı kararlar... sattın cupranı döndün yine cupraya işşallah stage 3 lere gerçi adana da suan 4 stage 3 var artık işin kotusu mu deyim iyisimi deyim bu 4 araçta dost arkadaşlarımızın araçları yani rakip değiliz birbirimize saplamak bize zevk vermiyor,bugun allah izin verirse alpaslanın eskı aracı stage 4 için powershop un garajına adımını atıyor...süreç 4 gün sanırım dün bayçuyla görüştüm istersen tıra bındır aracı dedi ama bence ah cuprada basarı sağlayalım ondan sonra gönder dedi...aslında sadece şu manısalı stage 4 cuprayı beklıyorum guzel sonucunu... bir hallolsaydı...gönderecem aracı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)