User Tag List

Sayfa 6/15 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
281 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Konya Drag

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben önde 400mm frenler , arkada sti bremboları ile zor durdum dün, arkadaş 8 sn yapıp, peşinden de tarlaya sürmeye girecek herhalde...
    ahahahhaha paraşüt vardır tr de ayarları yapılan durur yaa
    RACE WERKS

seWki26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oda modaya uygun abi paraşüt açacaklarmış
    taksi filmindeki gibi kanat acıp ucacakmış konya ovasında wankel şahin
    Alıntı Malii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    si ların vazgeçilmezi kırmızı. kırmızı dikkat çeker , güzeldir , can yakar, acıtır

MTM & ProStock Garage

dodo kalbimizdesin kardeşim....

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu devirde ucmaya ne gerek var? Ucak bile trenden yavas. Fis fis konya - ankara arasi hizli tren rayi dosedi yahu...

Whiteside Impreza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ara sıra forumlara bakıyorum ama gördüklerim karşısında gerçekten hayrete düşüyorum..Sonra kendi kendime neden Drag'ların Türkiye Şampiyonası olarak 2 3 senedir yapılmadığını anlıyorum..Arkadaşlar siz çetecimisiniz yoksa bir örgütmüsünüz..Hiç bir araba sporlarında Türkiye şampiyonasında yarışan her hangi bir branşın insanlarının bu şekilde seviyesiz birbirleri ile konuştuğunu gördünüz mü forumlarda?Yaşı 30'un üstündeki insanların birbirlerine bu şekilde kırıcı konuşması hiç hoş değil..İzleyicilerin yorum yapmasını normal karşılıyorum ama arabasına emek vermiş, onca para harcamış insanların biraz empati konusunda gelişmis olması gerekiyor..Eğer bu olmaz ise empatisizlik, antipatikliğe dönüşüyor..Amaç insanların birbirine laf sokması yada kiminki büyük gibi saçma, insanın hayvansal içgüdülerinin dışavurulması değil..Amaç eğlence ve emek..Lütfen herkes birbirine saygılı olsun..Şimdi şöyle diyebilirsiniz.."işte böyle dendi bizde bundan şunları dedik"..Arkadaşlar iyi iken herkes karşıdakine iyidir..Önemli olan size negatif davranan birine, pozitif davranıp örnek olabilmektir...Rekorlar kırılır, üstüne yenisi kırılır..Ama ortada kalan kıranın adamlığıdır!
    Bir şey daha eklemek istiyorum..Bu işe yıllarını vermiş biri olarak..Bu mahalli yarışlar gerçekten, bu sporun değerini düşürüyor..Madem bu kadar ilgi duyan ve uğraşan var,önümüzdeki sezon Türkiye şampiyonası yapılması için çaba sarfedelim..Sonunda hiç bir böyle karşılıklı konuşmaya gerek kalmadan, piste herkes sözünü söylesin..
    Sevgiler saygılar
    2002 CLASS 1 TURKEY DRAG CHAMPION

2003 CLASS 3 TURKEY DRAG CHAMPION

2007 CLASS 6 TURKEY DRAG CHAMPION

WS 4 EVER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    drag şampiyonu olduğumu soylediğim bir link varsa soyleyin değilse atıp tutmayın. ayrıca

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok teşekkurler cevabınız için benim 12:50 de yazdığım linkte ismail beyin talihsizliğine uzulduğumu soyledim ama arkadaşlar ondan sonra verip veriştirdiler hayırlısı olsun diyelim.

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olay su daha konyaya gitmeden X kisinin ismail seni piste gömecem dediğinini öğrenirsen ama 400 metrenin 1 metresinde bile kalkamadığını düşünürsek ismail abinin
    cvp i gayet iddasız olmuş
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uçmayacakmış ama sen istersen seni ozel uçurur hemde zevkle........................

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Oz`;2633518]olay su daha konyaya gitmeden X kisinin ismail seni piste gömecem dediğinini öğrenirsen ama 400 metrenin 1 metresinde bile kalkamadığını düşünürsek ismail abinin
    cvp i gayet iddasız olmuş [/QUO
    nerde soylemiş açıklada arkadaşlarda o linki yayınla hep beraber ustune gidelim ama açıklıyamazsan.................

CocoRe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seWki26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    taksi filmindeki gibi kanat acıp ucacakmış konya ovasında wankel şahin
    filmler... güzel zamanlardı dimi..
    dynojet w. Z1000SX

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben önde 400mm frenler , arkada sti bremboları ile zor durdum dün, arkadaş 8 sn yapıp, peşinden de tarlaya sürmeye girecek herhalde...
    bu 8 sn sozcuğunu nerde ifade ettim bir soyle ve ispatla yoksa rezil olusun atıyor diye...............

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakaret kabul ederim bunu ben..

Tüm koltuklar üzerinde, emniyet kemerler üzerinde, bagajda 10 lt ethanol, depom full dolu (55 litre) , ben 2 gündür bol bol yemişim vs.

Bir dahaki yarışa düşük 11 hedefi ile geliyorum ben.

Fakat mersinli abilerimiz ile yarışmak benim haddime değil yahu. Karşımda drag şamBiyonu var..
    sen gelde ben sana başka ilden haddini tattırırım sen uzulme ............

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driver34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nerde soylemiş açıklada arkadaşlarda o linki yayınla hep beraber ustune gidelim ama açıklıyamazsan.................
    AÇIKLayAMASSAM NE ? 400 metrede 6 saniyeyemi kosucaksın ??

Ara swap CEnter Gökhanı Ne dediğini söyleisn sana kime ne yalan borcum olucak ???
    söylesene bana o raya 1 ton yazmısşsssın cvp yazdım cvpınıda yaszsssanıza

küfürleserekmi çözüces Olur
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaaa abok atmayi cok sewiosunuzzz ya emre kusura bakma tr de usta cokkkkk aklinin alabilcaginden bile cok nedir olay solim sana 2.5 bar ustune 300 shot 97 oktan ile bas msky simdiyenkadar 1.5 la +100 shot la hayatinis surdurdu gel bakalim
    Sen ne yapicaksin emme patlamasaydi sikinti gene olmazdi adabi senden ogrnicek dwgiliz gelrken selam ermesini bilmiyoruz ama giderken selam
    Vermesini sen bilmiyorsin her yaptigin harekette tirin ustunden seni izliyormuyuz diye bize. Bakma ozaman drag bu ustalik dayaniklilik hicbisiy yok herkes mskyin motoru felan her yarista iniyor saniyor acik soylemek gsrekirse keske kirilsa degisiklik yapsak die dusunuyordk 1 tek emmeyi degisirdik ama nalesef oda dayanmadi o arac gercekten ellenmedi ismail abi isterse acariz sikinti yok

Ammmmmmaaaaaaa buyur gel yarisa 1 kere kalkisini gorelim neymisssin bilelim bence araban patirdadi pek anlamam bu isten ama neysem Herkesde sikinti olur ford 9 ich i kirdin sanirim dimi helal cok basarilisin gazlamadan ford 9 u kirdin sucu ford da degil kendinde ara o draglara giren herkes orada emek veriyor anlamayanda anlayanda caba veriyor kimse hicbisiyi sawunmuyor ayarini yap qRabani topla dbox la 400 metreni olc koy ozaman got olalim hepimiz gecilmicek RBba yoltr sen bosver msky i rb20 ye dikkat et

Ustaligida senden ogrenicek halimiz yok herhal degilmi
    siz ustalığı bizden değil dunya sizden oğrensin çunku siz amerikadakilerden bile kuvvetli araba yapıyorsunuz yaaaaaaaaaaa. minik kardeşlerininde ifade ettiği gibi....size soz sponsor olurum ABD^de english town da bir rekor kırın dunya fwd honda rekoru original chassis nasılsa orda vht var bence dunyaya kafa tutun super olur hatta ve hatta parçaları . beyinleri felan burda uretinki bizde sizden alalım amerikadan almaya gerek duymalım yazık günah kargo masraflarına değilmi özgür bey............

SubieGuy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu mekanik spor, kırmak ta yürümek kadar doğal bir sonuç...

Önemli olan sportmence yarışmak, zevk almak ve bunu güvenli olarak yapmak...

Her yarış, tabiatı ile egosu ve hırsı yüksek kişileri çeker, bunu engellemek mümkün değil. Egosu yüksek olmak kötü birşey de değil, ama hırsı ve atarı kontrol etmek gerek değil midir?

İnsan yanındaki "yancı" tabir edilen tayfanın ağzını büzemez, ama kendi duruşu ile sportmen olmayı örnek göstermeli.

Klavye üzerinden şu bunu demiş o onu yazmış gereksiz, herkes arabasını yapıyor, yıllardır emek veren ter akıtan cebinden son kuruşunu sevdiği arabasına yatıran arkadaşlarımız, ağabeylerimiz, kardeşlerimiz var, daha yeni başlayanlar var, başka yerde başlamış ve yer edinmeye çalışan var, var oğlu var...

Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz... Kim ne yapmış ortada, süreler ortada, ne gerek var biribirini kırmaya?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AÇIKLayAMASSAM NE ? 400 metrede 6 saniyeyemi kosucaksın ??

Ara swap CEnter Gökhanı Ne dediğini söyleisn sana kime ne yalan borcum olucak ???
    söylesene bana o raya 1 ton yazmısşsssın cvp yazdım cvpınıda yaszsssanıza

küfürleserekmi çözüces Olur
    Ben nerde 8sn koşacağımı yazdım aöıklayın? ama siz 9sn ve altı diye her yere yazıp çizdiniz facelerde vs.............. 1 ton yazdığım linkleri okut insanlara................. kendi linkimdenmi driver34 yada emre batmaz diye.................

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben nerde 8sn koşacağımı yazdım aöıklayın? ama siz 9sn ve altı diye her yere yazıp çizdiniz facelerde vs.............. 1 ton yazdığım linkleri okut insanlara................. kendi linkimdenmi driver34 yada emre batmaz diye.................
    nedendir bilinmez ama sizin cevrenizdekiler neye dayanarak o şekilde lanse ediyor aracı

bkz ;

24/07/2011 Ankara Federasyon Yarışlarına Mersinden 1050 hp Şahinle Katılıyoruz - TurboFSI Audi Forumları

"0-400 metreyi tamamlamasını 10saniyenin altına indirdik. "
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz ustalığı bizden değil dunya sizden oğrensin çunku siz amerikadakilerden bile kuvvetli araba yapıyorsunuz yaaaaaaaaaaa. minik kardeşlerininde ifade ettiği gibi....size soz sponsor olurum ABD^de english town da bir rekor kırın dunya fwd honda rekoru original chassis nasılsa orda vht var bence dunyaya kafa tutun super olur hatta ve hatta parçaları . beyinleri felan burda uretinki bizde sizden alalım amerikadan almaya gerek duymalım yazık günah kargo masraflarına değilmi özgür bey............
    nedir yedirememniz ?
    neden amerikadan kuvvetli araba yapamazmıyız
    amerikalıdan yaparım ama avustralyalıdan hayır . sen boş diyarlada geziyorsun
    bazı seylerin yalan olduğunu anlayaman için daha var amerikalı bizden öğrenmesin amerikalı nasıl motor yapılır japondan öğrensin 6 tane blok alı p hepsinde sıkıntı gördükten sonra bana amerikalıyı anlatma istersen

Herkes işini yapsın Arkadaşım hepsini söylerim... benim iişim beyin sen ne iş yaparsın ?

+ emre değilsin sen
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sabah lkonuşmadınmı sen gökhanla Gerçi sen deil saten emre konuşmuş sen gökhanla konuşmadınmı SABah soruma cvp ber yahu hala msg dio ismail abi yazsssın zaman dur araysyım ismail abi yaszsssın tam nedediğini
    www.drecu.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)