ahahahhaha :D paraşüt vardır tr de ayarları yapılan durur yaa :D:D
Printable View
Bu devirde ucmaya ne gerek var? Ucak bile trenden yavas. Fis fis konya - ankara arasi hizli tren rayi dosedi yahu...
Ara sıra forumlara bakıyorum ama gördüklerim karşısında gerçekten hayrete düşüyorum..Sonra kendi kendime neden Drag'ların Türkiye Şampiyonası olarak 2 3 senedir yapılmadığını anlıyorum..Arkadaşlar siz çetecimisiniz yoksa bir örgütmüsünüz..Hiç bir araba sporlarında Türkiye şampiyonasında yarışan her hangi bir branşın insanlarının bu şekilde seviyesiz birbirleri ile konuştuğunu gördünüz mü forumlarda?Yaşı 30'un üstündeki insanların birbirlerine bu şekilde kırıcı konuşması hiç hoş değil..İzleyicilerin yorum yapmasını normal karşılıyorum ama arabasına emek vermiş, onca para harcamış insanların biraz empati konusunda gelişmis olması gerekiyor..Eğer bu olmaz ise empatisizlik, antipatikliğe dönüşüyor..Amaç insanların birbirine laf sokması yada kiminki büyük gibi saçma, insanın hayvansal içgüdülerinin dışavurulması değil..Amaç eğlence ve emek..Lütfen herkes birbirine saygılı olsun..Şimdi şöyle diyebilirsiniz.."işte böyle dendi bizde bundan şunları dedik"..Arkadaşlar iyi iken herkes karşıdakine iyidir..Önemli olan size negatif davranan birine, pozitif davranıp örnek olabilmektir...Rekorlar kırılır, üstüne yenisi kırılır..Ama ortada kalan kıranın adamlığıdır!
Bir şey daha eklemek istiyorum..Bu işe yıllarını vermiş biri olarak..Bu mahalli yarışlar gerçekten, bu sporun değerini düşürüyor..Madem bu kadar ilgi duyan ve uğraşan var,önümüzdeki sezon Türkiye şampiyonası yapılması için çaba sarfedelim..Sonunda hiç bir böyle karşılıklı konuşmaya gerek kalmadan, piste herkes sözünü söylesin..
Sevgiler saygılar ;)
drag şampiyonu olduğumu soylediğim bir link varsa soyleyin değilse atıp tutmayın. ayrıca
çok teşekkurler cevabınız için benim 12:50 de yazdığım linkte ismail beyin talihsizliğine uzulduğumu soyledim ama arkadaşlar ondan sonra verip veriştirdiler hayırlısı olsun diyelim.
olay su daha konyaya gitmeden X kisinin ismail seni piste gömecem dediğinini öğrenirsen ama 400 metrenin 1 metresinde bile kalkamadığını düşünürsek :D ismail abinin
cvp i gayet iddasız olmuş :D
uçmayacakmış ama sen istersen seni ozel uçurur hemde zevkle........................
[QUOTE=Oz`;2633518]olay su daha konyaya gitmeden X kisinin ismail seni piste gömecem dediğinini öğrenirsen ama 400 metrenin 1 metresinde bile kalkamadığını düşünürsek :D ismail abinin
cvp i gayet iddasız olmuş :D[/QUO
nerde soylemiş açıklada arkadaşlarda o linki yayınla hep beraber ustune gidelim ama açıklıyamazsan.................
siz ustalığı bizden değil dunya sizden oğrensin çunku siz amerikadakilerden bile kuvvetli araba yapıyorsunuz yaaaaaaaaaaa. minik kardeşlerininde ifade ettiği gibi....size soz sponsor olurum ABD^de english town da bir rekor kırın dunya fwd honda rekoru original chassis nasılsa orda vht var bence dunyaya kafa tutun super olur hatta ve hatta parçaları . beyinleri felan burda uretinki bizde sizden alalım amerikadan almaya gerek duymalım yazık günah kargo masraflarına değilmi özgür bey............
Bu mekanik spor, kırmak ta yürümek kadar doğal bir sonuç...
Önemli olan sportmence yarışmak, zevk almak ve bunu güvenli olarak yapmak...
Her yarış, tabiatı ile egosu ve hırsı yüksek kişileri çeker, bunu engellemek mümkün değil. Egosu yüksek olmak kötü birşey de değil, ama hırsı ve atarı kontrol etmek gerek değil midir?
İnsan yanındaki "yancı" tabir edilen tayfanın ağzını büzemez, ama kendi duruşu ile sportmen olmayı örnek göstermeli.
Klavye üzerinden şu bunu demiş o onu yazmış gereksiz, herkes arabasını yapıyor, yıllardır emek veren ter akıtan cebinden son kuruşunu sevdiği arabasına yatıran arkadaşlarımız, ağabeylerimiz, kardeşlerimiz var, daha yeni başlayanlar var, başka yerde başlamış ve yer edinmeye çalışan var, var oğlu var...
Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz... Kim ne yapmış ortada, süreler ortada, ne gerek var biribirini kırmaya?
nedendir bilinmez ama sizin cevrenizdekiler neye dayanarak o şekilde lanse ediyor aracı
bkz ;
24/07/2011 Ankara Federasyon Yarışlarına Mersinden 1050 hp Şahinle Katılıyoruz - TurboFSI Audi Forumları
"0-400 metreyi tamamlamasını 10saniyenin altına indirdik. "
:D nedir yedirememniz ?
neden amerikadan kuvvetli araba yapamazmıyız
amerikalıdan yaparım ama avustralyalıdan hayır . sen boş diyarlada geziyorsun
bazı seylerin yalan olduğunu anlayaman için daha var :) amerikalı bizden öğrenmesin amerikalı nasıl motor yapılır japondan öğrensin 6 tane blok alı p hepsinde sıkıntı gördükten sonra bana amerikalıyı anlatma istersen ;)
Herkes işini yapsın Arkadaşım hepsini söylerim... benim iişim beyin sen ne iş yaparsın ?
+ emre değilsin sen