User Tag List

Sayfa 8/15 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
281 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Konya Drag

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iso335 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben konuyu kapatıyorum eger dert beni geçmek ise benim arabaarımdan birisini şeç istedigin zaman konyada yarışalım tarih ve saati sen belirle ben pist işini çözeyim
    fark etmez parçalar gelip toplanınca haberleşiriz inşallah dert seni geçmek değil pistte guzel bir sn almak tabi musade edrsen......

MR.TurboALİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya siz bu arabayı kaç ortak yapıyosunuz ?

kim bu arabanın sahibi kimse o konuşsun
    +1000 olması geren olsun atık biri çıksın konuşsun.

cox123
    Misafir
    Böyle boşboş konuşan bence emre abi değildir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben konuyu kapatıyorum eger dert beni geçmek ise benim arabaarımdan birisini şeç istedigin zaman konyada yarışalım tarih ve saati sen belirle ben pist işini çözeyim
    anlamadığım sen niye bu kadar ofkeyle hareket ediyorsun sen gonullere taht kurmuş bir insansın bu gün ilk yazımda senin arabandaki arıza nedeniyle üzüldüğümü soyledim fakat sen verdin veriştirdin. ayrıca senin gibi yazamıyorum msky'yı kimse geçemez sen sporcu bir kimliğe sahipsin bence ornek olmalısın bu sporu yapanlara kimseyi aşağılamadan tepeden bakmadan. dunyada herkes geçilir hiç kimse geçilmez değildir ben dersemki wankeli kimse geçemez diye tüm sporcu arkadaşlara ayıp etmiş olurum değilmi? Benim kitabımda tek felsefe büyük allahtır. sadece ilimde ve takvada insanlarda farklılık ustunlük vardır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gfb01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    35mi 35 videodan yillar sonra takildi
    15.000-20.000usd harcadım diyordu aracıma.......

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driver34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hepimizin gozlerinde rahatsızlık var o zaman yanlış gorduk hepimiz onda 35 değil 3.5 vardı.

iso335 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlamadığım sen niye bu kadar ofkeyle hareket ediyorsun sen gonullere taht kurmuş bir insansın bu gün ilk yazımda senin arabandaki arıza nedeniyle üzüldüğümü soyledim fakat sen verdin veriştirdin. Ayrıca senin gibi yazamıyorum msky'yı kimse geçemez sen sporcu bir kimliğe sahipsin bence ornek olmalısın bu sporu yapanlara kimseyi aşağılamadan tepeden bakmadan. Dunyada herkes geçilir hiç kimse geçilmez değildir ben dersemki wankeli kimse geçemez diye tüm sporcu arkadaşlara ayıp etmiş olurum değilmi? Benim kitabımda tek felsefe büyük allahtır. Sadece ilimde ve takvada insanlarda farklılık ustunlük vardır.
    işte bende bundan bahsediyorum msky meselesi degil bu mesele saygısızlık ve yanlış konuşmalar ve buna hiç bir zaman katlanamam ben bu drag sporuyla ilgili olarak küçügünden büyügüne kadar saygı ve sevgi duyarım duymayanada tepkim çok büyük olur

ve bir şey daha sevmedigim bir şey atar dır yani araban yapım aşamasındayken bile msky ve benim hakkımda konuşulanlar benim canımı çok sıktı ben gerçekten yanlış yaptım bana yakışmayanı yaptım kendi kendime tepkiliyim seninle olan hesabımı yarışlarda halletmem lazım onun için fazla konuşup canımı dah fazla sıkmamam gerekiyor

evet şöyle bir şey yazdım bizim türkiyemizde msky bir kaç sene daha geçilmez demiştim heralde ama geçilmez diye bir şey yok kim geçerse ona ve arabasına gerçekten saygı duyarım her zamanda tebriklerimi sunarım

not..... Altta yazanlar size itafen degil genel olarak yazdım

bu güne kadarda saygısızlık yapmayan bir kişiyi aşşagılamadım ve ya tepeden bakmadım ama karşımdaki terbiyesiz seviyesiz ve ya saygısız ise itin götüne sokup çıkarırım benim için farketmez
    msupra

msky

MR.TurboALİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç hakkında herşeyi baştan gözden geçirirken bunlara takıldım

sağdaki araç sahibi olarak bahsedilen emre

denk geldi paylaştım kimseye karşı bi art niyetim yok saygılarımla.

orlando speedway emre- scat ve wilson 7.4 sn precision turbo test yazmışlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işte bende bundan bahsediyorum msky meselesi degil bu mesele saygısızlık ve yanlış konuşmalar ve buna hiç bir zaman katlanamam ben bu drag sporuyla ilgili olarak küçügünden büyügüne kadar saygı ve sevgi duyarım duymayanada tepkim çok büyük olur

ve bir şey daha sevmedigim bir şey atar dır yani araban yapım aşamasındayken bile msky ve benim hakkımda konuşulanlar benim canımı çok sıktı ben gerçekten yanlış yaptım bana yakışmayanı yaptım kendi kendime tepkiliyim seninle olan hesabımı yarışlarda halletmem lazım onun için fazla konuşup canımı dah fazla sıkmamam gerekiyor

evet şöyle bir şey yazdım bizim türkiyemizde msky bir kaç sene daha geçilmez demiştim heralde ama geçilmez diye bir şey yok kim geçerse ona ve arabasına gerçekten saygı duyarım her zamanda tebriklerimi sunarım

not..... Altta yazanlar size itafen degil genel olarak yazdım

bu güne kadarda saygısızlık yapmayan bir kişiyi aşşagılamadım ve ya tepeden bakmadım ama karşımdaki terbiyesiz seviyesiz ve ya saygısız ise itin götüne sokup çıkarırım benim için farketmez
    Benim sana atar yaptığım linki paylaşırmısın ama benim yazdığım haaaaaaaaaaa yoksa oyle bir şey bence ozur dile ben kulaktan dolma işlerle uğraşmam varsa bir şey lafın sahibine sorarım bence sende oyle yap. valla ne çıkartırsın ne çıkartmazsın o benim sorunum değil ama kibar olmanda yazılarında sinkaf kullanmamaya bak efendilikle daha oyle değilmi arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz kaç kişisiniz? Grup olarak mı yazıyorsunuz? Sabah yazan adam ile şimdi yazan adam farklı.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz kaç kişisiniz? Grup olarak mı yazıyorsunuz? Sabah yazan adam ile şimdi yazan adam farklı.
    Umumi Laptop var oturan yazıyo başkan

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

tolga900 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet stock gt35rlı evo fakat faiway benim değil 2500tl harcanmış bir fairway ile kalkmıştınız fark neden az bukadar istersen tolga bu wankel şahinle bir dene 0-400 kameralara çekip gonderelim.
    not: benim broadway mavi renkti hatırlarsan yüreğirin typ-r ile her hafta kalkan...........
    o video 2006 nın videosu emre araba zır stockdu ben gt35 2008 de taktım o arabada senin araban sen frekansları iyice karıştırdınnn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sora bir o kadar daha harcadımmm ne olacak yanii

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim sana atar yaptığım linki paylaşırmısın ama benim yazdığım haaaaaaaaaaa yoksa oyle bir şey bence ozur dile ben kulaktan dolma işlerle uğraşmam varsa bir şey lafın sahibine sorarım bence sende oyle yap. valla ne çıkartırsın ne çıkartmazsın o benim sorunum değil ama kibar olmanda yazılarında sinkaf kullanmamaya bak efendilikle daha oyle değilmi arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    Ben paylaşayım :

Bizde adet sonradan gelen her zaman selam verir ben seni ne zaman 3-4 senedir aradım sanki aramışım gibi insanlara lanse ediyorsun? 1 kere yarış için aradım sen yaşını büyüt bence ve hafızanı tazele türkiyede adetler boyle bir mekana sonradan gelen selam verir herkese(sonradan gelenin yanına gitmez), tabi senin adetlerin farklıysa bilemem bu yazıları kayıt ette arkasından unutma 100 tane supra veya bmw motoru getirsende 1000 tane nosta taksan geçecem seni senin eski ustaların beni iyi tanır, ,,,,,,,,, reklamı bol seviyorsun ve yanlış istihbaratlar alıyorsun Türkiyede tek elini sıkacağım gerçek beyefendi ve sanatkar 3 tane adam var 4. sü yok .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen gelde ben sana başka ilden haddini tattırırım sen uzulme ............
    Gel gel pistte yürü bakalım da görelim. Ben 5 kere gazladım sapasağlam döndüm, siz daha bismillah ilk gaz açışta kırdınız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adminler şu driver34'ün ip adreslerine bakıp bana bir mesaj atsanıza? Bakalım hangi farklı iplerden kaç kişi bu hesabı kullanıyor...

06 ANIL 38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bırakın uğraşmayın artık gurcell.....klavye atarı moda oldu....bir çin atasözü der ki : FAZLA ATAR,G... KAÇAR !!!
    0-400 = 10.4sn.
    AUDİ QUATTRO & 1.8t gt3582R+HALTECH ECU+NOS+ECUFAST =
    E39 ///M5
    AUDİ S3 8L

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkeze iyi haftalar bol kazançlar diliyorummm selametle kalın arkadaşlarrr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uğraşmayalım değil mi? Bizim yolumuz belli , istediğiniz zaman gelin yarışın deyin, ekip olarak hemen geliriz. Arabanızı yapın, yer zaman belirleyin, biz geliriz. Şaşmaz Team.

ps: Çok umumi yazdım ya...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)