fark etmez parçalar gelip toplanınca haberleşiriz inşallah dert seni geçmek değil pistte guzel bir sn almak tabi musade edrsen......
Printable View
Böyle boşboş konuşan bence emre abi değildir..
anlamadığım sen niye bu kadar ofkeyle hareket ediyorsun sen gonullere taht kurmuş bir insansın bu gün ilk yazımda senin arabandaki arıza nedeniyle üzüldüğümü soyledim fakat sen verdin veriştirdin. ayrıca senin gibi yazamıyorum msky'yı kimse geçemez sen sporcu bir kimliğe sahipsin bence ornek olmalısın bu sporu yapanlara kimseyi aşağılamadan tepeden bakmadan. dunyada herkes geçilir hiç kimse geçilmez değildir ben dersemki wankeli kimse geçemez diye tüm sporcu arkadaşlara ayıp etmiş olurum değilmi? Benim kitabımda tek felsefe büyük allahtır. sadece ilimde ve takvada insanlarda farklılık ustunlük vardır.
işte bende bundan bahsediyorum msky meselesi degil bu mesele saygısızlık ve yanlış konuşmalar ve buna hiç bir zaman katlanamam ben bu drag sporuyla ilgili olarak küçügünden büyügüne kadar saygı ve sevgi duyarım duymayanada tepkim çok büyük olur
ve bir şey daha sevmedigim bir şey atar dır yani araban yapım aşamasındayken bile msky ve benim hakkımda konuşulanlar benim canımı çok sıktı ben gerçekten yanlış yaptım bana yakışmayanı yaptım kendi kendime tepkiliyim seninle olan hesabımı yarışlarda halletmem lazım onun için fazla konuşup canımı dah fazla sıkmamam gerekiyor
evet şöyle bir şey yazdım bizim türkiyemizde msky bir kaç sene daha geçilmez demiştim heralde ama geçilmez diye bir şey yok kim geçerse ona ve arabasına gerçekten saygı duyarım her zamanda tebriklerimi sunarım
not..... Altta yazanlar size itafen degil genel olarak yazdım
bu güne kadarda saygısızlık yapmayan bir kişiyi aşşagılamadım ve ya tepeden bakmadım ama karşımdaki terbiyesiz seviyesiz ve ya saygısız ise itin götüne sokup çıkarırım benim için farketmez
araç hakkında herşeyi baştan gözden geçirirken bunlara takıldım :D
sağdaki araç sahibi olarak bahsedilen emre
denk geldi paylaştım kimseye karşı bi art niyetim yok saygılarımla.
orlando speedway emre- scat ve wilson 7.4 sn precision turbo test yazmışlar
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3257182_n.jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._7758853_n.jpg
Benim sana atar yaptığım linki paylaşırmısın ama benim yazdığım haaaaaaaaaaa yoksa oyle bir şey bence ozur dile ben kulaktan dolma işlerle uğraşmam varsa bir şey lafın sahibine sorarım bence sende oyle yap. valla ne çıkartırsın ne çıkartmazsın o benim sorunum değil ama kibar olmanda yazılarında sinkaf kullanmamaya bak efendilikle daha oyle değilmi arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Siz kaç kişisiniz? Grup olarak mı yazıyorsunuz? Sabah yazan adam ile şimdi yazan adam farklı.
Adminler şu driver34'ün ip adreslerine bakıp bana bir mesaj atsanıza? Bakalım hangi farklı iplerden kaç kişi bu hesabı kullanıyor...
ya bırakın uğraşmayın artık gurcell.....klavye atarı moda oldu....bir çin atasözü der ki : FAZLA ATAR,G... KAÇAR !!!
herkeze iyi haftalar bol kazançlar diliyorummm selametle kalın arkadaşlarrr
Uğraşmayalım değil mi? Bizim yolumuz belli , istediğiniz zaman gelin yarışın deyin, ekip olarak hemen geliriz. Arabanızı yapın, yer zaman belirleyin, biz geliriz. Şaşmaz Team.
ps: Çok umumi yazdım ya...