uçamıyor ama seni uçurması için bir soz alırım............
Printable View
dünya rekoru 3.66 dir Au da calderpark ta kırıldı biraz daha ii araştır birde sen emre değilsin
ewet o broadwayi herke biiliyorr stock evo 9 vs broadway :p
Project01 Evo9 vs Renault Fairway Turbo - YouTube
arkadaşlar ben çok büyük bir yanlış yaptıgımı düşünüyorum ve bunu da emrah kardeşimin yazdıklarından sonra fark ettim ve devam ediyorum hiç bir şey yazmamam gerekiyordu herkes hak ettigi dersi pistte alması gerekiyor. çünkü benim ismail çam olmamın ne anlamı var
bütün arkadaşlarımdan rica ediyorum kimse cevap yazmasın emre sende dahil yazma hatan varsada kabul et bana ve türkiyeye birşeyler göstermek istiyor isen pistte her zaman hazır bir şekilde bekliyor olacagım .
ÇOK KONUŞAN BOŞ KONUŞUR AZ KONUŞAN ÖZ KONUŞUR
o değilde hadi bi kadran yada bi yol videosu koyun da ondan sonra millete kaldırdım bekliyorum diyin ... dyno da video çekmekle rolanti sesi dinletmekle olmaz
0 - 10 metrede seni geçerim müdür nasılsa araban 5 metre bile gitmiyo (koşarak) :D :D sen beni uçuracagına arabnıtamir et herkesi uçur bizde kralsın aslansın teksin yücesin diyelim o kadar yapmısın arabayı helal olsun ama konusmus oldugun üslüp yakışmamış sana ben sana söyleyim .....
evet stock gt35rlı evo fakat faiway benim değil 2500tl harcanmış bir fairway ile kalkmıştınız fark neden az bukadar istersen tolga bu wankel şahinle bir dene 0-400 kameralara çekip gonderelim.
not: benim broadway mavi renkti hatırlarsan yüreğirin typ-r ile her hafta kalkan...........
Ben konuyu kapatıyorum eger dert beni geçmek ise benim arabaarımdan birisini şeç istedigin zaman konyada yarışalım tarih ve saati sen belirle ben pist işini çözeyim
Ya siz bu arabayı kaç ortak yapıyosunuz ?
kim bu arabanın sahibi kimse o konuşsun