Biz mesadayiz gelecek olan varsa 3 4 araba ordayiz. Megane Rs, fiesta st, lupo gti, bravo hgt.
Printable View
Biz mesadayiz gelecek olan varsa 3 4 araba ordayiz. Megane Rs, fiesta st, lupo gti, bravo hgt.
Tamam biz geciyoruz birazdan mesaya.
Trafikte videomuz var kulaktan duyma zurnacinin zurnasi bu kadar oter sanirim sen kimden duydun bilmiyorum ama roll yapilmadi trafikte ustalik konusur her kafadan bi ses var burda bence arabayi bilen beni taniyan konussun tts'le roll yapilmadi sadece trafikte uzdum hepsi bu eskisehir yolunda umitkoyden balgat ayrimina kadar senin bunlari duydugun insanin kuyruk acisi cok sanirim kim oldugunu da iyi biliyorum neyse size iyi eglenceler forumda cok cahil cesaretli varmis bunu gormus olduk
Kimseden duymadık video gördük ustalığınıda gördük neyin kim olduğunu biliyosun onuda anlamadım, cahil cesaretli dediğin bensem trafiğe çık bi gün ustalığını görelim. Sana bide soru sordum hızlı olduğunu iddaa eden roccolar kim, herkesi kapsıyo lafın bizimde rocomuz var belki, üstümüze alınmayalım.
Seni tanıyan konuşacaksa burda konunun altında yorum yazılmaz, burası rocco forumu değil, foruma üye olan herkes gibi adabını edebini bil öyle yaz ki burda tatsızlık olmasın, hayırlı işler.
Evolution yaziyor profilinde roccom vardiyorsun umarim gokhan sen degilsindir evo 8'i olan
Gel gel kardes hem tanismis oluruz saka bi yana muhabbet olsun maksat forum burasi :) beklerim gelirsen kardes
İki tane gokhn var biri siyah evo 9 birisi evo 8 oda siyah plakalari birinin gk birinin mk gokhan bilir beni .) evoyla roccoyu kim kiyasladi yav bu forumdakiler ne iciyor bende aliyim iyi kafa yapiyor neyse siz tkilin konuya evocular peugeotcular sti'ciler yorum atiyor memleket meselesi yaptiniz rocco varsa yorim atsinlar burasi madem genel tum araclar var herkes boyuna gore kantara cikip olcsun boyunu neyse kaynatin siz forumda normal adam yok anlasildi .)
Dodo ben ucarak geldim Kıbrısa can söylemedim sana :P hahaha şaka bi yana tatsız bi roll istiyoruz her muhabbet bozuluyo.
kimmiş bu ya int in başına geçip modifiye king i usta şöfr..kat la downpipe aynı şeymiş arkadaşlar hergün bir yeni bilgi ne mutlu bna.
Vay be ne giden arabalar varmış. Maşallah şoförden giderli...