maşallah ya cok iyi olmuş organizasyon.
maşallah ya cok iyi olmuş organizasyon.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
video cok güzel olmssellerinize sağlık , ama sanırım geç çekildiği için videoda gerekli ama eksik araçlar var
birdahakinin daha düzenli olması dileğiyle
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
Abicim harika bir video olmuş eline sağlık.Bu arada utku abi sesin bir çok spikere taş çıkartır
İnstagram : onebimmerstory
Bursasporlu genc arkadas fena, o sesle ana haber bultenı sundur sorun yokmasallah pek guzel organizasyon olmus.
![]()
ellerinize sağlık güzel olmuş film tadında ..
org.. cok iyi zaten..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Alper iki kelimeyi bir araya getirememissin konusurken
Cok guzel video olmus..En kisa zamanda daha fazla katilimli ve daha cok festival havasinda gececek bir organizasyon bekliyoruz.
video güzel olmuş
türkiyede otomobil adına yapılan videolarda ilk defa bu kadar akıcı takılmadan rahat konuşan kişiler gördüm![]()
cok gusel bı vıdeo olmus maşlLahf.bılal nerdsın araban gozkyor ama bn senı buralarda goremıyorum kardeşım
![]()
Organizasyonu yapan tüm ekibe , katılan tüm araçlara , çekimlere yapan arkadaşlara kısacası herkese tebrikler. Bu gibi organizasyonlara ve buluşmalara sponsorların ilgi göstermesi gerekir diye düşünüyorum umarım videoyu izlerler ve bundan sonraki organizasyonlara destekçi olurlar.
Ayrıca Utku kuzen kameralara oynamıyalım lütfen :PŞaka bi yana kuzen sana ayrıca tebrikler emeklerin çok
![]()
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)