Bora abi,
RS leri çok konuştuk yeter,
S2000 güzeldi be
Kırmızı kırmızı![]()
Serp Dynodada 190 üstü rstunerdede 190 üstü
bu rakamları görüpte 170-180 nie yazılsın onu anlamadım ozaman dynolar rstunerler hepsi yanlış ?
yapılanlar gayet açık net filtre egzos emme polish bunu bilen herkes biliyor ( ahm performance (ve vts) ye sorulabilir açılıp bakıldı) detaylı olarak bir çok kere SS incelendi
peki suç kimde dynodamı arabadamı bizdemi ?
SS in otoban denemeleride 190 civarında olabileceğini kanıtlıyor zaten bir çok denemede buna canlı şahitte olmuşsundur özellikle sen. bunları inkar edemeyiz ama gel gelelim neresi bu beygiri kıçındanmı çıkartıo nerden çıkartıo bizde bilmioz ama sistemler birbiriyle uyumludur ne pokumdur bizde bilmioz barzo işte
kadir abi seninki kaç verio 250 mi![]()
o RC kaç hp verir bilmem ama VTC onu 170 lerden sonra rahat rahat geçiyordu (rc 200hp diyenler vardı die hatırlıyorum en iyi giden RC falanmış DRC plakaydı galba)
bizim RC ile denedikten sonraki denememiz bu şekilde başlarda 1-2 boy ileri atlıyorum sonra 230-240 ları bu şekilde görüyoruz
abi zaten biz senden sonra EB rs le denedik ama sana bişi sölemedik
Ben sadece filtre egzosken (emme polish yokken) eb chipli filtre egzoslu hali benim yarım boy 1 boy kadar arkamdaydı tamponumu bırakmıyodu yani başarılıydı yinedeama emme polishten sonra deneyemedik EB gümledi çok yormuşsunuz garibi
![]()
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
ah be bora abi burda ne uğraştım o eb(lal) rs ile bilemezsin![]()
1 haftada 3-4 defa şanzıman indi bindi yapıldı ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)